Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Αστυνομική επιχείρηση στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών.

Κιλκισιακός: Δημιουργία νέων ειδικών τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός, παράλληλα με τα ήδη υπάρχοντα τμήματα υποδομών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την λειτουργία ειδικών τμημάτων στελεχωμένα από παιδιά τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως ταλέντα ποδοσφαίρου, για τον λόγο αυτό καλεί παιδιά από όλο τον νομό παρέχοντας τους υψηλές υπηρεσίες και δίνοντας τους τη δυνατότητα εξέλιξης σε υψηλότερο επίπεδο.

Με Γ. Πελίδη και Π. Ζιάκα η επόμενη μέρα στον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τους άμεσους συνεργάτες του κυρίου Λάζαρου Μεταλλίδη στο ξεκίνημα της προσπάθειας που θα γίνει με σκοπό την υλοποίηση του οράματός του για το μέλλον του ιστορικού συλλόγου.

Κίνημα Αλλαγής - Ανανεωτική Αριστερά: Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Μετά την καραντίνα: Δημόσια υγεία και δικαιώματα»

Η πολιτική κίνηση «Ανανεωτική Αριστερά» διοργανώνει την Κυριακή 24 Μαΐου και ώρα 7:00 μ.μ διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Μετά την καραντίνα: Δημόσια υγεία και δικαιώματα».

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 23/5/2020, 3:30 μ.μ.

Συνελήφθησαν άμεσα (4) μέλη συμμορίας που ενέχονται σε υπόθεση ληστείαςΟι άμεσες ενέργειες Αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων (4) μελών συμμορίας που ενέχονται σε περίπτωση ληστείας.

Εξιχνίαση απάτης στο Κιλκίς

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως κατήγγειλε άλλος ημεδαπός άνδρας, τον περασμένο μήνα, τον έπεισε να του καταβάλλει ηλεκτρονικά μέσω τραπεζικού λογαριασμού το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, για δήθεν αγορά κινητού τηλεφώνου, που είχε αναρτήσει σε διαδικτυακή αγγελία πώλησης.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Από Δευτέρα (25-5-20) επιτρέπεται η χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες

Από την προσεχή Δευτέρα (25-5-20) οι αθλούμενοι πολίτες θα μπορούν να ξανακάνουν χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Η πολύπαθη οδός Αρκαδίας στο Κιλκίς, μετά από κάθε νεροποντή

Παρεμβαίνει με φωτογραφίες ο αναγνώστης της Γνώμης Ι.Π.
Η πολύπαθη οδός Αρκαδίας στο Κιλκίς, μετά από τη νεροποντή της Πέμπτης 21 Μαΐου 2020.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν 2 γυναίκες για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (22 Μαΐου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 2 ημεδαπές γυναίκες, για διακίνηση ναρκωτικών.