Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Συμπληρώνεται μέρα με την ημέρα ο συνδυασμός Τσιόνκη στην Παιονία

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο συνδυασμός της ΑΡΣΥ και του υποψηφίου Δημάρχου Στέφανου Τσιόνκη συγκροτείται με σταθερά βήματα και τα πρώτα 20 ονόματα, που μάλλον δεν κάνουμε λάθος, είναι τα εξής: Ψαρά Σοφία, Παναγιωτίδου Μάνια, Τζιμούλη Ρήτου Ελένη, Τσανικίδου Σοφία, Ποτονού Αρχοντούλα, Παναγιωτίδου Παραδέλη Μαίρη, Αντωνίου Κωστας, Παπαιορδανίδης Σάκης, Χατζηαράπης Αβραάμ, Αλβανός Μιχάλης, Γκεμιτζόπουλος Λευτέρης, Σκαλιστήρας Γιάννης, Θεοδωρίδης Κώστας, Ερμασλάρη Δήμητρης, Πέγκης Πέτρος, Πολίτης Κώστας, Καλογιάννης Μανώλης, Μπεσίρης Γιώργος, Πεχλιβανίδης Γιώργος. Είναι σίγουρη η συμμετοχή 2 γιατρών και ενός φυσικοθεραπευτή, αλλά δεν μάθαμε ακόμα τα ονόματά τους. Εδώ είμαστε όμως, δεν θα μας ξεφύγει τίποτε.

Ευχαριστούμε την κ. Ελπινίκη Κοτίδου Γκόλια

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους με την χορηγία τους στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας, συνδράμοντας στην επίτευξη των στόχων μας και κατ’ επέκταση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

Σοβαρός μέχρι το τέλος του αγώνα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη του καθώς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Διποτάμου με 7-0 σκορ. Αν και δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τελικά κατάφερε να πάρει μια ευρεία σε έκταση νίκη φτάνοντας τις δεκαέξι συνολικά στο πρωτάθλημα.

Αύριο, Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, ανακοινώνει η Νιόβη τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς

Tους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Σερρών και Κιλκίς θα παρουσιάσει, αύριο (Τετάρτη 2 Απριλίου) η επικεφαλής του συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά” Νιόβη Παυλίδου.
- Η παρουσίαση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Σερρών θα γίνει αύριο (Τετάρτη 2 Απριλίου), στις 11.30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Elpida Resort στις Σέρρες.
- Η παρουσίαση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί αύριο (Τετάρτη 2 Απριλίου), στις 14.00 μ.μ., στο Επιμελητήριο Κιλκίς.

Έκκληση προς τους Τοπικούς Φορείς – Μέλη του Κέντρου Πρόληψης

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» δραστηριοποιείται από το Μάρτιο του 2002 στην τοπική κοινωνία με προγράμματα και δράσεις τόσο σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων όσο και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας. Ανήκει στο δίκτυο 72 Κέντρων Πρόληψης ανά την Ελλάδα.

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες Περιφερειακών Συμβούλων με την «Αλληλεγγύη» στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Α. Τζιτζικώστα
Τέσσερις νέες υποψηφιότητές Περιφερειακών Συμβούλων στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκαν σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολο Τζιτζικώστα για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Πλοηγήσεις στο διαστελλόμενο σύμπαν του Διαδικτύου ”
Τετάρτη 2 Απριλίου 2014
Ώρα  21.15
Καφέ Container
Αγνώστου Στρατιώτου - Φιλίππου 37
(Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά- Θεσσαλονίκη)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

«Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει»

Άρθρο του Ν. Χρυσομάλλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη με την «Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία»
«Έλληνες σώστε τη Μακεδονία και η Μακεδονία θα μας σώσει» φωνάζει από το πάντα ζωντανό παρελθόν μας ο Ίωνας Δραγούμης. Μια προτροπή ξεχασμένη σήμερα από το μίζερο κατεστημένο της παρακμής και της σήψης.

Εντυπωσιακό παρών θα δώσει ο ΓΑΣ Κιλκίς στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 6 Απριλίου, και οι παράλληλες διοργανώσεις του, πρόκειται να αποτελέσουν το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις.

"Ευχαριστούμε τον κ. Γεωργαντά"

"Εκ μέρους των ιατρών της χειρουργικής κλινικής του Γ.Ν. Γουμένισσας θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας για τις ενέργειες του βουλευτή Κιλκίς κ. Γεωργαντά Γεωργίου οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα :

Συνάντηση Τονικίδη με εκπροσώπους αγροτοσυνεταιριστικών φορέων

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Δήμος ΑΞΙΩΝ"
«Δεν υπάρχουν γαλάζια, πράσινα και κόκκινα προβλήματα. Κοινή είναι η ταλαιπωρία χιλιάδων δημοτών μας και ιδιαίτερα των αγροτοκτηνοτρόφων από δεκάδες προβλήματα και κοινή προσπάθεια οφείλουμε να καταβάλλουμε όλοι για την αντιμετώπισή τους.

Στη “μάχη” των Συνθέτων αγωνισμάτων οι Παμπαίδες & Παγκορασίδες του ΓΑΣΚ

Με στόχο να επικρατήσουν σε ατομικές και ομαδικές βαθμολογίες και να επαναλάβουν τις περυσινές τους επιτυχίες θα αγωνιστούν αυτό το Σάββατο οι Παμπαίδες και Παγκορασίδες Β' (γεν. 2001-2002) του ΓΑΣ Κιλκίς στους αγώνες του Διασυλλογικού πρωταθλήματος των συνθέτων αγωνισμάτων (τρίαθλα) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 21χρονο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά και πλαστά χαρτονομίσματα

Συνελήφθη χθες (31.03.2014) το απόγευμα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 21 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νόμου περί κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Αγαθοπούλου: "Οι τοπικές κοινωνίες στη χώρα μας έχουν "καεί" από αοριστίες"

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Ακόμα και μετά την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην ερώτηση που είχε κάνει η Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου για την έλλειψη ψηφιακού σήματος σε περιοχές του νομού Κιλκίς, η ερώτηση παρέμεινε ουσιαστικά αναπάντητη.

"Πολιτικοί υπάλληλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία - Η «κοσσοβοποίηση» της χώρας προχωρά με γοργούς ρυθμούς"

Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου
Η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή από μια οριακή κυβερνητική πλειοψηφία, δεν αλλάζει απλά προς το χειρότερο τη ζωή των Ελλήνων, αλλά σηματοδοτεί το τέλος των όποιων ψευδαισθήσεων των χειροκροτητών αυτής της επικίνδυνης πολιτικής.

Συνάντηση Σιωνίδη με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας

Συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας κ. Μανώλη Πασχαλίδη είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης στην Γουμένισσα την περασμένη εβδομάδα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας των δυο θεσμικών φορέων (δήμου και αστυνομίας) με κοινό στόχο την εμπέδωση της θωράκισης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας για την προστασία των δημοτών και της περιουσίας τους.

Επίσκεψη Σιωνίδη σε Γρίβα και Καστανερή

Δελτίο τύπου συνδυασμού "Παιονία Πρόοδος"
«Το κάστανο του Πάικου είναι ένα από τα ξεχωριστά προϊόντα της Παιονίας και η ανάδειξη της ποιότητας και η περαιτέρω επέκταση της καλλιέργειας αποτελούν σήμερα μια από τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του δημοτικού μας συνδυασμού και αύριο της διοίκησης του δήμου» τόνισε από τη Γρίβα και την Καστανερή ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Η Παιονία της Προόδου» υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Θέμα αρχηγού σε ΠΑΣΟΚ και Ν. Δ. – Στις 150 ψήφους ουσιαστικά η κυβερνητική πλειοψηφία·Μομφή κατά Στουρνάρα- Ολόκληρη η γνωμοδότηση του Καθηγητή Κ. Χρυσόγονου και άρθρο του συνταγματολόγου Π. Μηλιαράκη·Σήμερα συλλαλητήριο – απάντηση στον αυταρχικό κατήφορο- Όλοι στην πλ. Κλαυθμώνος στις 6 μ. μ.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·150 και ο… Λοβέρδος- Μπλοκαρισμένη η κυβέρνηση μετά το σοκ της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή·3.454 μόνιμοι σε πέντε υπουργεία – Ένθετο Βρίσκω δουλειά- Προσλήψεις σε Ταμεία, ΣΕΠΕ, Αστυνομία, Λιμενικό, τελωνεία και φυλακές·Αυθαίρετα- Ποια θα κερδίσουν 50% έκπτωση

Μια όμορφη ιταλική βραδιά με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη

Μια όμορφη και ζεστή ιταλική βραδιά θα απολαύσουν οι Ιταλοσπουδαγμένοι και οι φίλοι τους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 το βράδυ με ζωντανή μουσική που περιλαμβάνει άριες και ιταλικές καντσονέτες μέχρι έντεχνη ελληνική μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα.