Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Με τον ΠΑΟΚ παίζει ο Κιλκισιακός την Τετάρτη

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού σας περιμένουν όλους στο γήπεδο για το φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ελάτε να δείτε από κοντά τον νέο Κιλκισιακό. Ο αγώνας ξεκινά στις 6.00 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς.

Συναυλία: "Η πόλις» στην Αξιούπολη"

Την Τρίτη 27 Αυγούστου 2013 η «πόλις» θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις «Αξιουπολίτικα» που διοργανώνονται κάθε χρόνο με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Φανουρίου από το Δήμο Παιονίας και θα πραγματοποιήσει μεγάλη συναυλία στην πλατεία Αξιούπολης.

Συνελήφθη 41χρονος για ναρκωτικά στο Πολύπετρο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (26.08.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 41 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο Πολύπετρο Κιλκίς, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθως σε αστυνομική έρευνα στην οικία 41χρονου βρέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (28,2) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Πρόσκληση για το "Κερνάμε Ελλάδα" στο ΚΙλκίς


Το έργο «Πειρασμός» του Γρηγορίου Ξενόπουλου στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Το κορυφαίο έργο «Πειρασμός» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε.) παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ. και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, με την 1η παράσταση στις 19:00 και τη 2η παράσταση στις 21:00, στο Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη).

Για τις απολύσεις – διαθεσιμότητες στο Δημόσιο το ΚΚΕ λέει…

"Στην απόλυση και την ανεργία οδηγούνται 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι μέσω της «διαθεσιμότητας», προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υποχρεώσεις της χώρας στην ΕΕ και το ΔΝΤ, αλλά και τα συμφέροντα μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Διαθεσιμότητα σημαίνει απολύσεις και τα περί «καλύτερης αξιοποίησης του εργατικού δυναμικού», που λέει ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης, είναι παραμύθια. Η διέξοδος βρίσκεται στην ενιαία συντονισμένη πάλη των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, συμπόρευση με το ΚΚΕ για ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης."

Γυναίκα δημοσιογράφος γδύθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Δημάρχου!

Μία συζήτηση για συγκεκριμένα δικαιώματα των γυναικών στον Καναδά, πήρε ...πρακτικές διαστάσεις...

Πανελλαδική Στάση Εργασίας στο Δημόσιο την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κοινή σύσκεψη της Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με τους Προέδρους των Οργανώσεων-Μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013, στα γραφεία της. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εκτιμήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην υλοποίηση του σχεδιασμού κυβέρνησης και τρόικας για δραματική συρρίκνωση Υπηρεσιών του Δημοσίου, μέσω καταργήσεων ή συγχωνεύσεων, ιδίως στους χώρους της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις που αφορούν στην πραγματοποίηση της μνημονιακής συμφωνίας για άμεσες και εν ψυχρώ απολύσεις 15.000 εργαζομένων καθώς και 25.000 διαθεσιμότητων - απολύσεων εργαζόμενων στο Δημόσιο (σε δύο δόσεις: 12.500 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και 12.500 μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου).

Συνάντηση Γεωργαντά και Γκουντενούδη με τη διοίκηση του ΤΕΙ Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Χρ. Γκουντενούδη συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 26 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνο Βαρσαμίδη για να συζητήσουν το θέμα που ανέκυψε αναφορικά με την κυριότητα του κτηρίου ΤΕΙ στην πόλη του Κιλκίς.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΗ ·Κυβερνητικό Vertigo – Ξεφεύγει το χρέος, τα κλειδιά του ΤΑΙΠΕΔ ζητάει η τρόικα, με τον Σόιμπλε ευθυγραμμίζεται ο Στουρνάρας απορρίπτοντας το κούρεμα!·ΣΥΡΙΑ- Σενάρια επέμβασης του ΟΗΕ σε δεύτερο πλάνο·Στα κάρβουνα η Παιδεία – Σε ομηρεία 26.000 εκπαιδευτικοί. Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ . 1.765 απειλές για τα πανεπιστήμια. Σύνοδος πρυτάνεων την Παρασκευή 

Ο Σέρβος Επιχειρηματίας-Μαραθονοδρόμος Ζάρε Μιλάνοβιτς μιλά στη ΓΝΩΜΗ


Φιλική νίκη του Κιλκισιακού στην Αξιούπολη

Ακόμα ένα φιλικό έδωσε την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013 ο Κιλκισιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 στην Αξιούπολη του τοπικού Εθνικού. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Κυριάκος Αϊβαζίδης στο 30'.