Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

(Video) Ημερίδα λήξης του έργου IpA Shield II για την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας στο νομό Κιλκίς

Ημερίδα λήξης του έργου IpA Shield II για την προστασία και βελτίωση της δημόσιας υγείας στο νομό Κιλκίς, την Παρασκευή 27 Μαϊου 2022.

(Video) Η διαρροή αυτή υπάρχει στην οδό Ευρώπης στο Κιλκίς εδώ και τρία χρόνια

Η διαρροή αυτή υπάρχει στην οδό Ευρώπης στο Κιλκίς εδώ και τρία χρόνια.
Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα

"Όλα τριγύρω αλλάζουνε, αλλά στο Κιλκίς... τα ίδια μένουν"

Υπογράφει η Χρύσα Καριπίδου

Πρόεδρος Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς

Πριν από τρία περίπου χρόνια, σε μια προσπάθεια παρέμβασης στο δημόσιο διάλογο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου επισημάναμε τα σημαντικότερα, κατά την άποψή μας, προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας. Με λύπη διαπιστώνουμε ότι οι περισσότερες επισημάνσεις μας ισχύουν και σήμερα και ουσιαστικά, πέρα από ελάχιστες μικροβελτιώσεις, τα προβλήματα παραμένουν, αναζητώντας λύση.

(Video) School is out for summer και έκθεση τεχνολογίας στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

School is out for summer και έκθεση τεχνολογίας στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Παρασκευή 27 Μαϊου 2022.

Απόπειρα ληστείας στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (26 Μαΐου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα, πήγε με μοτοσυκλέτα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την απειλή περίστροφου κρότου σε βάρος του ιδιοκτήτη και υπαλλήλου του καταστήματος, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από την κατοχή τους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και στη συνέχεια διέφυγε.

Ακούει κανείς;

Παρεμβαίνει ο Θεόφιλος Γουλτίδης 
1. Οι αυθαιρεσίες των οδηγών ΙΧ αυτοκινήτων, αλλά κυρίως των μηχανών μικρού και μεγάλου κυβισμού στους κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, είναι εδώ και χρόνια σ΄ όλους μας λίγο έως πολύ γνωστές κι ας έχουμε θρηνήσει ακόμα και συνανθρώπους μας.