Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου η Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς στα νέα γραφεία του κόμματος στο Κιλκίς.

Μεγάλη και σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Μεγάλη και σημαντική νίκη για την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς επί της ισχυρής Γοργόπης με το "πύρρειο" σκορ 2-1, σε έναν αγώνα πολύ σημαντικό για την ομάδα του Κιλκίς.

Βράβευση Μίχαλου από το Επιμελητήριο Κιλκίς



Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης των Επιμελητηρίων στο Κιλκίς, το Επιμελητήριο Κιλκίς τίμησε τους Προέδρους των τεσσάρων Επιμελητηρίων της Κρήτης, καθώς και τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Κωνσταντίνο Μίχαλο.
Στα πρόσωπα των Προέδρων της Κρήτης τιμήθηκαν οι αγώνες των προγόνων τους Κρητικών, στα πεδία των Μαχών του Κιλκίς και της Μακεδονίας γενικότερα. Ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τιμήθηκε για την εκλογή του στην Αντιπροεδρία των Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου ώρα 19:00 στην αίθουσα "Βασίλειος Σεργιαννίδης" του Επιμελητηρίου Κιλκίς .

Έρχονται πληρωμές για κτηνοτρόφους

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο συναντήθηκαν εκπρόσωποι κτηνοτρόφων από τη Σαμαρίνα, τον Αμπελώνα και το Μακρυχώρι προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την πορεία των πληρωμών της εξισωτικής αποζημίωσης και της ενιαίας ενίσχυσης, ενώ κατά τη συζήτηση ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της φέτας.

Τσάκωσαν τρεις Πακιστανούς με 1585 μαϊμού CD στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (23.11.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, τρεις υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 23, 29 και 39 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και του νόμου περί αλλοδαπών.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα μοναδικό προνόμιο: διαθέτουμε την πιο εκφραστική, την πιο άρτια, την πιο δουλεμένη γλώσσα. Και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό. Η γλώσσα μας, με τον πλούτο και την ευελιξία της, με τη ζωντάνια και την τεράστια αφομοιωτική της δύναμη, στάθηκε -χωρίς καμία υπερβολή- μια από τις πιο καλλιεργημένες γλώσσες του κόσμου, καθώς ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της πιο βαθιάς πνευματικής λειτουργίας ή λογοτεχνικής δημιουργίας.

Πολυάνειο Ωδείο - "20 χρόνια με οδηγό μας την Παράδοση" στο Κιλκίς


Συναυλία της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς  με τίτλο "20 χρόνια με οδηγό μας την Παράδοση", την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Ξαναεμφανίζονται οι "όψιμοι αγωνιστές" της Αγροτιάς

Υπογράφει η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΥ
Αφού «λούφαξαν» για πολλά χρόνια - ενώ η καταστροφή της μικρομεσαίας αγροτιάς προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς.