Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Ελεύθεροι Πολιορκημένοι

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Μεθαύριο ξημερώνει ακόμα μια επέτειος του ΟΧΙ που σηματοδότησε την αρχή του πολέμου την οποία και γιορτάζουμε ενώ όλη η υπόλοιπη Ευρώπη γιορτάζει τη λήξη του. Έφυγαν όμως ποτέ οι Γερμανοί από την Ελλάδα;  Ας το πάρουμε από την αρχή. Ήταν μια Πέμπτη του 1944, όμορφη και ελαφριά ημέρα την αποκάλεσε τότε ο Σεφέρης. 

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη για έργο υποδομής μεταφορών

Συνάντηση εργασίας με στελέχη του σχήματος που εκπονεί τη μελέτη ενός σημαντικού έργου υποδομής μεταφορών τόσο για την Π.Ε. Κιλκίς, όσο και για τις μεταφορές/μετακινήσεις πολιτών και εμπορευμάτων στο οδικό δίκτυο του νομού, σε όμορους νομούς, αλλά και σε υπερτοπικό επίπεδο, είχε, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, μαζί με τον αν. προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων (ΥΤΕ) Νίκο Γρηγοριάδη και τον αν. προϊστάμενο τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΥΤΕ, Γιώργο Γεωργούλια.

Ειδική και τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ
συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής Αρχής Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 29η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 17:30, για να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα που τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή:

Η Κιλκισιώτισα συγγραφέας Νίκη Πηλείδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Ο Άγγελος της Ερήμου» στη Νέα Σάντα Κιλκίς

Την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2024 στις 6 το απόγευμα στο Σύλλογο Γυναικών Νέας Σάντας Κιλκίς, η Κιλκισιώτισα συγγραφέας Νίκη Πηλείδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Ο Άγγελος της Ερήμου».

Τους αγκάλιασε και τσίμπησε τα χρυσαφικά τους

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της 26ης Σεπτεμβρίου 2024 και το πρωί της 17ης Οκτωβρίου 2024 σε περιοχή της Πέλλας, προσέγγισε 2 άτομα και με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε από το λαιμό τους την αλυσίδα με το χρυσό σταυρό που φορούσαν, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.

(VIDEO) Λαμπρή εκδήλωση γνωριμίας, τιμής και ενημέρωσης στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Λαμπρή εκδήλωση γνωριμίας, τιμής και ενημέρωσης στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς. Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024.