Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Κιλκίς: Δείτε Video από την διαμαρτυρία για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις απεργίες


Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ και του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ), για την τροπολογία της κυβέρνησης για τις απεργίες, στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.

Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ με 25 αθλητές σε φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do Στα Γιαννιτσά

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 02/12/2017 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο κλειστό στάδιο Κρύας Βρύσης Γιαννιτσών για τις ηλικίες από 2005 έως 2012 γεννηθέντων. 

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς, ότι το προσεχές Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στην ΟΠΟΤΤΕ, για τη διετία 2017 - 2019.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Εργαλείο ανάπτυξης, η κοινωνική επιχειρηματικότητα"


Η κοινωνική επιχειρηματικότητα αποτελεί μία δημιουργική διέξοδο των ανέργων στην οικονομική κρίση, με τα οφέλη της να επιστρέφουν στο κοινωνικό σύνολο. 

Εργασίες συντήρησης στην Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου “Μακεδονία”

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες , από την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό 67 «Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου “Μακεδονία”».

Πολύκαστρο: Πετυχημένη η εκδήλωση με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ευρωπαίος πόλις»

Εκδήλωση με θέμα «Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Ευρωπαίος πόλις», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Πολύκαστρο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ευρύτερης δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τίτλο «Αριστοτέλης-Μ. Αλέξανδρος από το χθες στο σήμερα».

Kατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης "Βιολογική Κτηνοτροφία"

Ανακοινώνεται ότι έχει προωθηθεί προς εκκαθάριση στον ΟΠΕΚΕΠΕ η κατάσταση πληρωμής των δικαιούχων της Δράσης 1.2  "Βιολογική Κτηνοτροφία" για το έτος 2016 του Νομού Κιλκίς. Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα 3 δικαιούχων και η συνολική αξία του καταβαλλόμενου ποσού ανέρχεται στα 19924,67 ευρώ.

Εορταστική προσφορά του Kinesis-Gym Kilkis

Στο γυμναστήριο Kinesis Gym υποδεχόμαστε τον Δεκέμβρη των μήνα των γιορτών και των δώρων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο…
Με ατελείωτες προσφορές...

Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς

Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 9.12.2017 μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς (Πλατεία Ειρήνης) με τον “Άγκρο ο Κλόουν” από την Ιταλία, μια παράσταση δρόμου με κλόουν και τίτλο “Πλύσιμο Αυτοκινήτου”, για όλες τις ηλικίες.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη σήραγγα Πλαταμώνα στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Κιλκίς: Θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια για τα θέματα των έμφυλων ταυτοτήτων και των εξαρτήσεων

Δελτίο τύπου
ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Με αφορμή την οργάνωση και υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας στα Γυμνάσια και την τρέχουσα σχολική χρονιά, ήδη αρκετά Γυμνάσια απευθύνονται στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ για υποστήριξη και συνεργασία για τα θέματα των έμφυλων ταυτοτήτων και των εξαρτήσεων.

700 εκατ. ευρώ για αγροτική ανάπτυξη σε τρεις άξονες

Την ιδιαίτερη σημασία των Υπουργικών Αποφάσεων που υπογράφτηκαν για τα Σχέδια Βελτίωσης, τις Ομάδες και Οργανώσεις Παραγωγών και το Leader, αλλά και το γεγονός ότι τα μέτρα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής που ακολουθεί το ΥΠΑΑΤ, επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

"Συγχαρητήρια κύριε Τονικίδη"

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
"Αγαπητέ κ. Τονικίδη 
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου σας συγχαίρει για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρο Επιμελητηρίου στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης και σας εύχεται καλή δύναμη στο έργο σας."

Δήλωση Κώστα Βιολιτζή για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστα Βιολιτζής
"Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς ολοκληρώθηκαν, με το συνδυασμό μας να κατακτά ποσοστά κοντά στο 50% στα δυο από τα τρία τμήματα.

Κιλκίς: Τρεις κουκουλοφόροι λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων

Σήμερα (5-12-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, 3 άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, διέρρηξαν οικία όπου διέμενε ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 82 (άνδρας) και 71 (γυναίκα) ετών και αφού τους ακινητοποίησαν, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ο μύλος της Coca Cola προσπαθεί να “αλέσει” την Αριστερά

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η Coca Cola επιχειρεί συστηματικώς και αενάως να εργαλειοποιήσει προς όφελός της το ελληνικό σύστημα πληροφόρησης. Ενίοτε το επιτυγχάνει. Αυτός ο ισχυρισμός είναι μόνιμη επωδός στα άρθρα μας και η πρακτική της αμερικανικής πολυεθνικής έρχεται κάθε φορά να μας επιβεβαιώσει. 

Χορεύουμε και βοηθάμε την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Κιλκίς


Τελικά αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Κιλκίς - Σταυροί υποψηφίων

Με πολύ μικρές διαφορές στο Εμπορικό και στο Τμήμα Υπηρεσιών και με τη μεγαλύτερη διαφορά να καταγράφεται στο Τμήμα Μεταποίησης υπέρ του νυν Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη, ολοκληρώθηκαν σήμερα το βράδυ οι επιμελητηριακές εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης. 

Θεσσαλονίκη: Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Club του Μύλου


Κιλκίς: Η μαγική στιγμή του κουκλοθεάτρου πλησιάζει

Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017 το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς ανοίγει τις πύλες του, σηκώνει αυλαία και σας υποδέχεται.

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση με τους Νέους Μουσικούς Χωρίς Σύνορα

Υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Σύλλογος «οι Φίλοι του ΚΕ.ΠΕ.Π Άγιος Δημήτριος» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Μουσική Εκδήλωση με τους Νέους Μουσικούς Χωρίς Σύνορα και την Εύη Σιαμαντά, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1).

Θεσσαλονίκη: Η θεατρική παράσταση «Peace Talk» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνει την θεατρική παράσταση «Peace Talk» σε σύλληψη, δραματουργική επεξεργασία, και σκηνοθεσία Χριστιάνας Λαμπρινίδη, μια παραγωγή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής την Παρασκευή 08 και Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1)

24ωρη Πανελλαδική Απεργία την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Στις 14 Δεκεμβρίου 2017 οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων, που και η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζει.

Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Ανακαλύψτε και φέτος στη Βιβλιοθήκη τη μαγεία των Χριστουγέννων συντροφιά με τον Αϊ-Βασίλη, τους σκανταλιάρηδες γλυκατζούληδες Καλικάντζαρους, τους πολεμοχαρείς Κουραμπιέδες και τα Κατσούφικα Μελομακάρονα.

Τι λέει ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) για την τροπολογία για την απεργία

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) 
"Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) καταγγέλλει την προκλητική και βρώμικη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να περάσει στα μουλωχτά με τροπολογία που κατέθεσε έκτακτα σε άσχετο νομοσχέδιο το χτύπημα του δικαιώματος των εργαζομένων στην απεργία.

ΠΑΜΕ: Οι αγώνες των εργαζόμενων δε θα μπουν στο γύψο

Ανακοίνωση ΠΑΜΕ Κιλκίς
Όλοι την Τρίτη 5 Δεκέμβρη στις 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης!
Στο ξήλωμα του απεργιακού δικαιώματος προχωρά ακάθεκτη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, υλοποιώντας, στο πλαίσιο της 3ης «αξιολόγησης», μία από τις βασικές αξιώσεις του κεφαλαίου, όπως είχε δεσμευτεί ήδη από τη 2η «αξιολόγηση» και τον σχετικό νόμο που ψήφισε τον περασμένο Μάη.

Μαρσέλ Προυστ, σχετικά με τον Μποντλαίρ

Του Φώτη Μισόπουλου
ΜΑΡΣΕΛ ΠΡΟΥΣΤ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΩΝΤΛΑΙΡ/ Επιστολή στον Ζακ Ριβιέρ, Κουκούτσι 2017 στην Μαριάννα Παπουτσοπούλου, για την ευγένεια μιας μετάφρασης
....ίσως κάποιος υποδύεται ξαφνικά τον Ριβιέρ: πρέπει ν' απαντήσει στον Προυστ, πιθανώς σε μια επιστολή- μονόλογο, -ο Μπωντλαίρ θα είναι σιωπηλός, - ''η απώλεια'' ενός στίχου θα γίνει θέμα - ανηλεής λαιμητόμος που προορίζεται για ένα δανδή, - ο Ριβιέρ μιλά σαν Aime, αγαπημένος σε αγαπημένους - στον Αλαιν Φουρνιέ στον στον Αντονέν Αρτώ - στην πιο διασταλτή συγκυρία, σε καιρούς που αφήναμε μια ομπρέλα για έλεος - κυρίως στον Προυστ.

Κιλκίς: Εκδήλωση - Σεμινάριο σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών



Το ΤΕΕ/ΤΚΜ συνεχίζοντας την ενημερωτική δραστηριότητά του και στην δεύτερη φάση αναρτήσεων δασικών χαρτών, διοργανώνει σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.-Παράρτημα ΚΜ και την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, ενημερωτική εκδήλωση–σεμινάριο σχετικά με την Ανάρτηση Δασικών Χαρτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με θέμα: «Αναρτήσεις Δασικών Χαρτών στο Κιλκίς». Θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις στην Έδεσσα και στη Βέροια σύμφωνα με τη σειρά ανάρτησης των Δασικών Χαρτών.

ΚΚΕ: Κάτω τα χέρια από την απεργία

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ 
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έσπασε κάθε ρεκόρ πολιτικής ξετσιπωσιάς και αθλιότητας, φέρνοντας σαν τον κλέφτη στη Βουλή -και μάλιστα σε άσχετο νομοσχέδιο για να ψηφιστεί άρον - άρον- τροπολογία για να ξεκινήσει το ξήλωμα της μεγαλύτερης κατάκτησης της εργατικής τάξης, που είναι το δικαίωμα στην απεργία.

Αν αγοράσατε το αλλαντικό «Νούµπουλο Κέρκυρας», πετάξτε το

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στα πλαίσια τακτικών ελέγχων των επιχειρήσεων και σε συνεργασία µε το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπίστωσε την ύπαρξη µη ασφαλούς-επιβλαβούς τροφίµου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Listeria monocytogenes.

Προσφορά αλληλεγγύης από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Για ακόμα μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς συμμετείχε στη εκδήλωση που διοργάνωσε από κοινού η Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στην Δράση "Στρώνουμε τραπέζι αλληλεγγύης, πρόσφερε και εσύ". 

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, ενθουσίασε και το φιλόμουσο κοινό της Λαμίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Η Χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, στην 6η διήμερη χορωδιακή συνάντηση, που διοργάνωσε στην όμορφη Λαμία ο Σύλλογος Επτανησίων Φθιώτιδος.

Σε συνεχή άνοδο οι Ελπίδες Κιλκίς

Με σκορ 0-4 επικράτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Β´ ομάδος της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς επί του Ηρακλή Φύσκας εκτός έδρας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους. 

Συνεχίζει στην κορυφή ο Αλέξανδρος παρά την ισοπαλία που παραχώρησε

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει για το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣΚιλκίς ο Αλέξανδρος, παραχωρώντας ισοπαλία στην ΑΕ Πολυκάστρου εκτός έδρας. 

Εκπαιδευτική επίσκεψη Ελλήνων και ξένων φοιτητών στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Μια νέα οργανωμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Κιλκίς δέχθηκε η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. Φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Α.Π.Θ. και του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Κύριλλου και Μεθοδίου των Σκοπίων,