Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Βραβείο εκπαιδευτικής προσφοράς από την UNESCO στην Κιλκισιώτισσα εκπαιδευτικό Αφροδίτη Ντίνου


Αφροδίτη Ντίνου
Μια σημαντική αναγνώριση, ενδεικτική του σπουδαίου έργου που έχει επιτελέσει στο χώρο της εκπαιδευτικής κοινότητας, έλαβε η Κιλκισιώτισσα διευθύντρια του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και γυμνάστρια, Αφροδίτη Ντίνου. Ειδικότερα, στην συμπολίτισσά μας απονεμήθηκε ένα εκ των «Βραβείων Εκπαιδευτικής προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για το έτος 2016», που προκήρυξε η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, θέλοντας έτσι να επιβραβεύσει τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και την προσφορά εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για τα σχολικά έτη 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016. 

Ο Άθλος Κιλκίς στον 3ο αγώνα ορεινού τρεξίματος στα Θεοδωριανά Άρτας με τον Γιώργο Σιώτη

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία “Στην σκιά του Κριάκουρα” στα Θεοδωριανά Άρτας, απόστασης 21 χιλιομέτρων. Σ' αυτόν τον αγώνα συμμετείχε και ο Α.Σ. Άθλος Κιλκίς με τον αθλητή του τμήματος crossfit Σιώτη Γεώργιο. 

Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου Παιονίας, στην Νέα Κίο Αργολίδας

Δελτίο τύπου πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου
Η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου Πολυπέτρου συνοδευόμενη από φίλους του συλλόγου και εκπροσώπου του πανελληνίου συλλόγου μικρασιατών «Το Κίζδερβεντ», μετέβη στην Νέα Κίο Αργολίδας του δήμου Άργους – Μυκηνών και συμμετείχε σε συνάντηση χορωδιών στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Τα Κιανά 2016», που διοργανώνονται από το μορφωτικό σύλλογο Νέας Κίου. Η επίσκεψη αυτή των Πολυπετριανών με την συμμετοχή της χορωδίας τους, εντασσόταν στο πλαίσιο της σύσφιγξης των σχέσεων, Κιζδερβενιωτών και Κιωτών, που εγκαινίασαν δυο χρόνια πριν στο Πολύπετρο – Κιλκίς.

Παιδικά ομαδικά προγράμματα άθλησης από το Kinesis-Gym Kilkis


Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym έχει δημιουργήσει παιδικά τμήματα που στοχεύουν στην ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού μέσα από ένα ορθά σχεδιασμένο πρόγραμμα γυμναστικής σεβόμενο τις ανάγκες των παιδιών για την ομαλή ανάπτυξη τους. 

Ο μεγάλος ξεχασμένος Θρακιώτης λογοτέχνης Γεώργιος Βιζυηνός



Ο μεγάλος ξεχασμένος Θρακιώτης λογοτέχνης Γεώργιος Βιζυηνός
Καλεσμένος στην εκπομπή των Γ. Λεκάκη – Ανδρέα Μαζαράκη, ο φιλόλογος Στάντης Αποστολίδης.

Αύριο οι βάσεις εισαγωγής - Οδηγός για τις εγγραφές και τις μετεγγραφές των επιτυχόντων

Νίκος Μάστορας
Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας που θα γίνει εκτός απροόπτου αύριο μπαίνει τέλος στην αγωνία των περίπου 100.000 υποψηφίων των Πανελλαδικών, οι οποίοι διεκδικούν τις σχεδόν 69.985 θέσεις που προσφέρονται φέτος.

43.650.000 εκ. ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία

Με χρηματοδότηση ύψους 43.650.000 εκ. ευρώ «άνοιξε» η πρόσκληση του νέου ΕΣΠΑ για έργα και παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Καλοκαιρινός χορός του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016


Έκτακτη Αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Αύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου, από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ., για την ενίσχυση της προσπάθειας κάλυψης των αυξημένων αναγκών της περιόδου

· Το καλοκαίρι ο αριθμός των αιμοδοτών μειώνεται, ενώ οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται…

· Χειρουργεία αναβάλλονται και ασθενείς αγωνιούν…

· Παιδιά που χρειάζονται αίμα και αιμοπετάλια κινδυνεύουν…

· Συνάνθρωποί μας με μεσογειακή αναιμία βρίσκονται σε απόγνωση…

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εθελοντισμού σε Αγγλία και Σκωτία

Η Α.Μ.Κ.Ε You in Europe συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με έναν από τους μεγαλύτερους κοινωφελείς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, τον Leonard Cheshire Disability και προκηρύσσει 2 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας EVS για ένα χρόνο (Οκτώβριος 2016 – Οκτώβριος 2017) με βασικά καθήκοντα την ενασχόληση με άτομα με αναπηρία.

Τον έψαχναν στην Ευρώπη και τον τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (22-08-2016) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας 37χρονος υπήκοος Σερβίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των ιταλικών Αρχών, για παράνομη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Η ταινία "Ο κύριος Χολμς" στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο Κιλκίς



Την Πέμπτη 25 & την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 και με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ, συνεχίζονται  προβολές στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” ! Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπιλ Κόντον σκηνοθετεί τον Ιαν Μακ Κέλεν που μεγαλουργεί, σε μια ακαταμάχητα συγκινητική ταινία για τις άλυτες υποθέσεις της ίδιας της ζωής.

Αξιούπολη: Πυρκαγιά έκαψε 250 στρέμ. δασική έκταση

Δελτίο τύπου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την 18η Αυγούστου 2016 ημέρα Πέμπτη και περί Ω/13:45΄περίπου σε δασική έκταση στη θέση «ΚΑΛΕ ΛΟΦΟΣ - ΚΑΣΤΡΟ» Α - ΝΑ και σε απόσταση 5 χλμ. του οικισμού Πλαγιάς του Δήμου Παιονίας. Συγκεκριμένα κάηκαν διακόσια πενήντα (250) στρέμ. περίπου δασικής έκτασης από παρεδάφια και χαμηλή βλάστηση σε δάσος αυτοφυής δρυός με μίξη από κέδρα, παλιούρια και γαύρο καθώς και άλλα αείφυλλα πλατύφυλλα.. 

Ζητείται Διανομέας - Πακετάς για την εταιρία Οδηγός Xpress Κιλκίς - 23/8/2016

Ζητείται Διανομέας - Πακετάς με προϋπηρεσία για την εταιρία Οδηγός Xpress.
Πλήρης απασχόληση. Tηλ. 6944192951 - 2341102022

Κλειδωμένα χρόνια

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Σεβαστό.
Δημοτικό σχολείο.
Mία φορά κι έναν καιρό,
πέρναγαν το κατώφλι της,
η γνώση αντάμα με την απόγνωση των πληγωμένων χρόνων...

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, στην Αξιούπολη


Συναυλία με τον Σάκη Χαβιάρα στις Μάνδρες Κιλκίς


Ποντιακό Γλέντι της ΚΟΒ Πικρολίμνης της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ



Την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016, στις 8:30 μ.μ., η ΚΟΒ Πικρολίμνης, της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει ποντιακό γλέντι στην ταβέρνα «ΓΕΥΣΕΙΣ & ΝΟΤΕΣ» στο Παλιό Αγιονέρι.