Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Ευχές Πάσχα 2023 από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο ΤζιτζικώσταΕργασίες τοποθέτησης προστατευτικών στηθαίων από την Π.Ε. Κιλκίς

Την τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων επί της γέφυρας που συνδέει τη Γοργόπη με τον οικισμό Στάθη και των προστατευτικών στηθαίων πλησίον αυτής, επί της Επαρχιακής Οδού 19 Αξιούπολη – Γοργόπη – Γουμένισσα, μεταξύ των προαναφερόμενων οικισμών, ολοκλήρωσαν συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα αντικατασταθούν και τα κιγκλιδώματα τεχνικών στην εν λόγω γέφυρα στο πλαίσιο του έργου «Εργασίες συντήρησης προστατευτικών στηθαίων, κατακόρυφης σήμανσης και οδοφωτισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητας υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς», προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ.

Έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών κατά της λύσσας των κόκκινων αλεπούδων

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σε σχέση με την έναρξη του προγράμματος εμβολιασμών της άγριας πανίδας για την προστασία έναντι του ιού της λύσσας:

Δυνατό ΠΑ.ΣΟ.Κ στο Κιλκίς σημαίνει ζωντάνεμα του τόπου μας

Γράφει η Αναστασία Χαρτοματσίδου - Νταση 
Υποψήφια βουλευτής νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ
Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον ελληνικό λαό να κάνει τα πρώτα βήματα απεγκλωβισμού του από ένα τοξικό αδιέξοδο που κοντεύει μια δεκαετία και έχει εγκλωβίσει τη χώρα σε μια συνθήκη χαμηλών οριζόντων. ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και Νέα Δημοκρατία πολώνουν, διχάζουν, υποβαθμίζουν τον δημόσιο λόγο και δεν αγγίζουν τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Ο ένας έμμεσα τροφοδοτεί και στηρίζει τον άλλον σε ένα παιχνίδι μηδενικού για τη χώρα αθροίσματος.

Ευχές Πάσχα 2023 πό το Σωματείο Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου ΚιλκίςΟ Ιππικός Όμιλος Κιλκίς σε Ιππικής Δεξιοτεχνίας στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που έγιναν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και είχε αξιοσημείωτες διακρίσεις.

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου 2023, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 23 εκατομμύρια ευρώ.

Ευχές Πάσχα 2023 από την αθλητική οικογένεια της Νίκης Ευκαρπίας

 

Ευχές Πάσχα 2023 από την Αναπτυξιακή ΚιλκίςΘέση εργασίας στο Κιλκίς (13/4/2023)

Εταιρεία καθαρισμού αναζητά υπάλληλο, για ημιαπασχόληση. Επιθυμητή η άδεια οδήγησης. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23410 27583 - 6977 513214 Ώρες επικοινωνίας: 09:00 έως 14:00.

(Video) Ευχές Πάσχα 2023 από την υποψ. βουλευτή νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κυριακής Τομπουλίδου

Ευχές Πάσχα 2023 από την υποψ. βουλευτή νομού Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Κυριακής Τομπουλίδου

(Video) Ευχές Πάσχα 2023 από το Συμπαραστάτη του Δημότη Παονίας, Στέργιο Γκουγκουσίδη

Ευχές Πάσχα 2023 από το Συμπαραστάτη του Δημότη Παονίας, Στέργιο Γκουγκουσίδη

(Video) Δωρεά και επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς

Δωρεά και επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Κιλκίς, τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023.

Γιώργος Λακόπουλος: Ειρήνη Αγαθοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ και πολιτική - Μια στάση εδώ!


Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος
«Έχει όλες τις αρετές που απεχθάνονται και κανένα από τα ελαττώματα που θαυμάζουν». Ουίνστον Τσόρτσιλ
Αν κάποιος έπρεπε να ζωγραφίσει τον ιδανικό υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο την κάλπη του προσεχούς Μαΐου, η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου από το Κιλκίς, θα ήταν ίσως το καλύτερο μοντέλο του. Εχει ακριβώς ότι απαιτείται στη σύγχρονη προοδευτική πολιτική.

Ευχές Πάσχα 2023 από την υποψ. βουλευτή Αναστασία Χαρτοματζίδου Ντάση