Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 27 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023.

Κακοτεχνίες στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει ο Στράτος Ξηρουδάκης

Πιστεύω πως δεν υπάρχει Κιλκισιώτης και Κιλκισιώτισσα που να μην έχει περάσει το τμήμα της οδού 21ης Ιουνίου από το ύψος του Γηπέδου μέχρι την Εφορία, είτε σαν οδηγός είτε συνεπιβάτης ή ακόμα και πεζοπόρος.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου 
Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 
Κιλκίς 
Οι καταστροφικές πυρκαγιές συνεχίζουν να πλήττουν καθημερινά τη χώρα μας με τους ήρωες εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης απο τη πρώτη στιγμή, παρέχοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Πρόσκληση συμμετοχής στη δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση επί του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Σιωνίδης, θέτουν από Δευτέρα 24/07/2023, σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, τις προτάσεις - παρεμβάσεις του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας του Δήμου Παιονίας, που αφορούν τους οικισμούς του Πολυκάστρου, της Γουμένισσας και της Αξιούπολης.

Συλλυπητήριο μήνυμα Πέτρου Παππά για το θάνατο των δύο πιλότων

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ανείπωτη η θλίψη για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη, Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, εν ώρα υπηρεσίας, καθώς επιχειρούσαν από αέρος για την κατάσβεση των πυρκαγιών, με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς, για το θάνατο των δύο πιλότων του Καναντέρ στην Κάρυστο

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της και τη βαθιά οδύνη της στις οικογένειες των δύο νέων συνανθρώπων μας, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη του πυροσβεστικού αεροπλάνου που έχασαν τη ζωή τους καθώς επιχειρούσαν για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς στην Κάρυστο, όπου ο συγκυβερνήτης Περικλής Στεφανίδης έχει καταγωγή από το Παλαιό Αγιονερί του Κιλκίς.

Ο Πρωθυπουργός στην Εξόδιο Ακολουθία του Περικλή Στεφανίδη στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη που θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη 27 Ιουλίου, στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, Παλαιού Αγιονερίου Κιλκίς.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο νομό Κιλκίς, την Πέμπτη 27-07-2023

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr), για αύριο Πέμπτη 27-07-2023, προβλέπεται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) (Π.Ε.Κιλκίς). 

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, για το θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Με θλίψη και προσευχή επί ημέρες ζούμε την τραγική πραγματικότητα των πυρκαγιών στην πατρίδα μας με επώδυνες καταστροφές κυρίως στην Ρόδο και στην Κέρκυρα. Παράλληλα όμως ζούμε και το αλγεινό τετελεσμένο της απώλειας, εν ώρα καθήκοντος, δύο πιλότων της πολεμικής αεροπορίας, του Σμ/γου Χρήστου Μουλά και του καταγόμενου από το Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς Ανθ/γου Περικλή Στεφανίδη.

Γ. Γεωργαντάς: Οι Ένοπλες Δυνάμεις και το Κιλκίς, όπως και όλη η Ελλάδα, σήμερα θρηνούν

Υπογράφει ο Γεώργιος Γεωργαντάς

Αντιπρόεδρος της Βουλής
Βουλευτής Κιλκίς

Η πτώση του Canadair στην Κάρυστο και ο τραγικός χαμός την ώρα του καθήκοντος των δύο χειριστών του μας γεμίζει όλους με απέραντη θλίψη και βαθιά οδύνη. Οι σκέψεις όλων μας αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, στους οποίους θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Συλλυπητήρια Σ. Παραστατίδη για το θάνατο των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του κυβερνήτη, Σμηναγού Χρήστου Μουλά και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, εν ώρα καθήκοντος, στην προσπάθεια να σβήσουν τη φωτιά, σε μια ακόμα δύσκολη αποστολή τους.

Εκσυγχρονισμός τροφοδοσίας πόσιμου ύδατος οικισμών της Δ.Ε. Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Δ.Ε.Υ.Α Παιονίας, προκήρυξε, χθες 25/07/2023, ανοικτή διαδικασία του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση του έργου με τίτλο «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 4.230.000,00 €.