Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Κάλεσμα Παύλου Τονικίδη για εμβολιασμό των πολιτών


Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κιλκίς

Η δημοτική παράταξη, «Κιλκίς Δήμος Αξιών» κι εγώ προσωπικά ως επικεφαλής της, επιθυμώ με το παρόν μήνυμα να κάνω έκκληση στους συνδημότες μας να εμβολιαστούν, καθώς πιστεύω ότι η πράξη του εμβολισμού αποτελεί το ύψιστο καθήκον του καθενός για την προστασία της δημόσιας Υγείας μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 8/7/2021, 6:55 μ.μ.


Εξιχνιάσθηκαν 2 ένοπλες ληστείες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούν Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν δύο (2) ένοπλες ληστείες που έλαβαν χώρα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών


Εργασίες κοπής πρασίνου και απομάκρυνσης ανεπιθύμητης βλάστησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021.

"Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο καλός λύκος" στο Κιλκίς



Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς


Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Δύο χρόνια κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Δύο χρόνια τόσο δύσκολα καθώς δεν ήταν μόνο οι κληρονομιές που άφησε η πιο ανίκανη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) από το 2015-2019 αλλά και οι κακές συγκυρίες που ήρθαν σε μεταναστευτικό και πανδημία.

Κορωνοϊός (8/7/2021): 2.107 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 153 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.107, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 433.021 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 146 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.769 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το έργο MED-QUAD ξεκινά στο Κιλκίς ζωντανό εργαστήριο για την έξυπνη και αποτελεσματική χρήση του νερού


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ζωντανό εργαστήριο (living lab) είναι ένας «ανοιχτός» προς την πόλη χώρος όπου δοκιμάζονται πιλοτικά projects για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, που απορρέουν μέσα από διεργασίες ζύμωσης των συντελεστών της προσέγγισης τετραπλού έλικα (quadruple helix approach) και εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες των πολιτών.

Οι γιορτούλες λήξης των Ακαδημιών της ΚουΠα Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Σε δόσεις πραγματοποιήθηκαν οι γιορτούλες λήξης των Ακαδημιών μας λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν. Έτσι λοιπόν μοιράστηκαν όλα τα τμήματα σε διαφορετικές ημέρες και ώρες για να καταφέρουμε να διοργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις γιορτούλες μας καθώς η συμμετοχή των παιδιών μας μετά την επανέναρξη των Ακαδημιών μας ήταν τεράστια σε όλες τις προπονήσεις μας.

H Metron στηρίζει την ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Panther Racing Auth


Δελτίο τύπου 
Metron
Η Metron, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής ανελκυστήρων παγκοσμίως που στηρίζει διαχρονικά την καινοτομία, στάθηκε δίπλα στην ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Panther Racing Auth, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ως Platinum Χορηγός.

Η αγάπη στη πράξη - 105η αιμοδοσία Ακριτών Πολυκάστρου


Υπογράφει ο Βασίλης Αθανασιάδης
Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 στο “Σπίτι του Πόντου” στο Πολύκαστρο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 105η εθελοντική αιμοδοσία των μελών της “Τράπεζας αίματος” των ΑΚΡΙΤΩΝ Πολυκάστρου.

Επίσκεψη Γ. Φραγγίδη στο Δημαρχείο Παιονίας


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Την Τετάρτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Βουλευτή Νομού Κιλκίς κ. Φραγγίδη Γεωργίου στο Δημαρχείο στο Πολύκαστρο, ώστε να ενημερωθεί για ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Παιονίας.

Έκκληση προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τα μέλη του για εμβολιασμό τους


Έκκληση στους επιχειρηματίες – μέλη του να εμβολιαστούν το ταχύτερο δυνατό, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, απευθύνει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, τονίζοντας πως η τοπική αλλά και η εθνική οικονομία δεν μπορούν να αντέξουν ένα νέο lockdown.

Γεωργαντάς: Έργα, που προχώρησαν στο Νομό Κιλκίς, κατά τη διάρκεια των δύο χρόνων της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας


Με αφορμή τη δημοσίευσή τους, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πριν από δύο χρόνια, λάβαμε ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή, να δώσουμε στο Νομό Κιλκίς όσα στερήθηκε, όσα δικαιούται. Δυο χρόνια μετά, τα αποτελέσματα είναι ορατά, σε όλους τους Κιλκισιώτες και όλες τις Κιλκισιώτισσες.
Γυρίσαμε σελίδα - συνεχίζουμε».


Π. Τονικίδης: Άμεση λύση ζητούν οι ομογενείς στο πρόβλημα των δανείων τους"

Υπογράφει ο
Παύλος Τονικίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς
«ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ»
Οι ομογενείς μας παλιννοστούντες Πόντιοι προερχόμενοι κυρίως από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, αποτελούν ένα από τα πιο ζωντανά, εργατικά και ενεργά κύτταρα της ελληνικής κοινωνίας. Η Πατρίδα μας και κυρίως η Βόρεια Ελλάδα ήδη από τη δεκαετία του 1990 τους υποδέχθηκε, όμως η υποδοχή αυτή δεν ήταν χωρίς προβλήματα ούτε ανώδυνη για τους ίδιους.

Λόφος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς: "Ψυχή και Σώμα’’ με τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη


Η ποντιακή λύρα στα χέρια των αδελφών Κωνσταντίνου και Ματθαίου Τσαχουρίδη γίνεται ο ασκός για να ξεχυθούν οι μουσικές του κόσμου. Οι εξαιρετικά ταλαντούχοι μουσικοί από τη Βέροια Παρασκευή 9/7/2021 στις 21:30 στο Λόφο Αγίου Γεωργίου συμπράττουν "Ψυχή τε και Σώματι" σε ένα μουσικό ταξίδι όπου η πολιτιστική παράδοση του τόπου εισχωρεί αριστοτεχνικά στη μουσική τέχνη άλλων χωρών, με ενδιαφέρουσες ενορχηστρώσεις.

Η επίσημη πινακίδα για το έργο "Αποκατάσταση, Συντήρηση και Ανάδειξη των Ταφικών Τύμβων στην Τούμπα του Δήμου Παιονίας"


Η επίσημη πινακίδα για το υπό εξέλιξη πρόγραμμά στο ΕΣΠΑ 2014-2020, από 01.01.2020 έως και 01.03.2023, με αντικείμενο "Αποκατάσταση, Συντήρηση και Ανάδειξη των Ταφικών Τύμβων (ΤΙ και ΤΙΙ) της Τ.Κ. Τούμπας του Δήμου Παιονίας, Π.Ε. Κιλκίς"

Πρoϋπολογισμός Έργου: 420.000,00

Η ταινία "Ποιος Σκότωσε τη Λαίδη Γουίνσλεϊ; " στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Συνεχίζουμε τις προβολές στο θερινό σινεμαδάκι στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ με την αριστοτεχνική ταινία μυστηρίου «Ποιος Σκότωσε τη Λαίδη Γουίνσλεϊ; / Who Killed Lady Winsley?» του Χινέρ Σαλίμ.

"Θύματα πλάνης" έπεσαν οι Κιλκισιώτες "Αχόρδιστοι Φίλοι"

Μπράβο παιδιά, καλή δουλειά
Ένα τραγούδι του κιλκισιώτικου μουσικού συνόλου  "Αχόρδιστοι Φίλοι", μέσα από χιουμοριστική διάθεση και μια δόση υπερβολής, εκφράζει τα "πάθη" του ανεμβολίαστου στη σημερινή εποχή με όλα τα πρωτόγνωρα και παράλογα που βιώνουμε.

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού από Γ. Γεωργαντά, Ε. Αγαθοπούλου, Γ. Φραγγίδη, Α. Βεργίδη, Δ. Κυριακίδη και Κ. Σιωνίδη


Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού απευθύνουν με κοινή δήλωσή τους, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης – αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών- και βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Φραγγίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και οι δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, Δημήτρης Κυριακίδης και Κωνσταντίνος Σιωνίδης, αντίστοιχα.

Παγκόσμια πρωτιά από 2 Κιλκισιώτες: Αναβίωση των βημάτων του Αποστόλου Παύλου (Φωτογραφίες)


Πραγματοποιήθηκε η αναβίωση των βημάτων του Αποστόλου Παύλου 363 χιλιομέτρων, μετά από 1950 χρόνια
Υπογράφει ο Γιώργος Δήμπαλας
Δημοσιογράφος

Την Τρίτη 29 Ιουνίου ολοκληρώθηκε το προσκυνηματικό οδοιπορικό "Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου" που πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Δήμπαλας με συνοδοιπόρο του τον πολιτικό μηχανικό Μιχάλη Παπαδόπουλο από το Κιλκίς διανύοντας με τα πόδια 350 χιλιόμετρα στη Μακεδονία.