Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Φιλική συνάντηση Ταεκβοντο της "Τόλμης" Κιλκίς

Φιλική συνάντηση Ταεκβοντο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 22-9-2012 στον Α.Σ. Χουαρανγκ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Οι σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς, ο Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας και ο Α.Σ. Βασίλης Ορέστης Ξάνθης. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αγωνιστική προετοιμασία ενόψει των αγώνων που έρχονται πολύ σύντομα στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σιαμπάνης: "Τι θα κάνουν Παραστατίδης και Γεωργαντάς στην ψήφιση των νέων μέτρων;"

Με αφορμή τις εξελίξεις για τα νέα μέτρα που επιβάλλονται λόγω Μνημονίου ο Βασίλης Σιαμπάνης, μέλος του Τομέα Μακεδονίας Θράκης του κινήματος των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", δήλωσε τα εξής:
"Μετά τις ανέξοδες, αναίμακτες, τυπικές και (σε κάποιες περιπτώσεις) ανούσιες δηλώσεις κι εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ Υγείας, Παιδείας, Δικαιοσύνης, Σωμάτων ασφαλείας, αγροτών, ανέργων, επιχειρηματιών, εργαζομένων και άλλων κοινωνικών ομάδων.. έρχεται η ώρα της κρίσης...

Ζητούν να πληρώσει τέλος επιτηδεύματος, νεκρή από το Παλιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς

Ειδικό τέλος επιτηδεύματος καλείται να πληρώσει γυναίκα που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και είκοσι χρόνια! Η απαίτηση αυτή της εφορίας, που μόνο ως κακόγουστη φάρσα μπορεί να ερμηνευτεί, αφορά γυναίκα που όχι μόνο δεν είναι εν ζωή, αλλά και δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα με το οποίο είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία της πολιτείας.
Έκπληκτα τα παιδιά της Χ.Κ., εν ζωή κατοίκου Παλαιού Γυναικόκαστρου Κιλκίς, άνοιξαν το φάκελο της ειδοποίησης από την εφορία, με την οποία η μητέρα τους καλείται να καταβάλει 600 ευρώ τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματική δραστηριότητα «Σχολής Γεροντολογίας».

Βασίλης Κορκίδης: «Εξοντωτική φορολόγηση των εμπόρων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

«Η επόμενη ημέρα του κλειδώματος των νέων φορολογικών μέτρων θα κλειδώσει οριστικά και αμετάκλητα τις μισές μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις.
Η αδυναμία του οικονομικού επιτελείου να βρει επαρκείς τρόπους μείωσης των δαπανών υποκαταστάθηκε για άλλη μία φορά με ισοδύναμα μέτρα αμφισβητούμενης φορολογικής απόδοσης, επιλέγοντας την ευκολότερη λύση και τους γνωστούς εύκολους στόχους.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στους σωματειακούς αγώνες πυγμαχίας στη Θεσσαλονίκη

Σωματειακοί αγώνες πυγμαχίας διεξήχθησαν στο γυμναστήριο του συλλόγου Άρης Θες/νίκης, στις 23/09/2012. Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη με καλό επίπεδο διότι αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες από Β και Γ κατηγορία. Υπεύθυνος αγώνων ήταν ο κ. Κούρκουλας Νικόλαος, γεν. διευθυντής (Ε.Ο.Π.) στους αγώνες πανελλαδικά. Πρέπει να διευκρινίσουμε ότι οι κατηγορίες Α, Β και Γ καθορίζονται από τον αριθμό αγώνων.

Αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος. χειροσφαίρισης Ελλάδος

Η ομοσπονδία χειροσφαίρισης Ελλάδος με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως οι πέντε από τους έξι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών δεν θα διεξαχθούν λόγω της αποχής των διαιτητών. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Γ.Α.Σ.Κ. δεν θα αγωνιστεί στην Αθήνα το Σάββατο κόντρα στον Πανελλήνιο. Το μοναδικό παιχνίδι που θα γίνει είναι το Α.Ε.Κ.-Χ.Α.Ν.Θ. που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το συνδρομιτικό κανάλι του Ο.Τ.Ε. το Ο.Τ.Ε. TV, το οποίο και θα μεταδίδει φέτος αγώνες της Α1 Ανδρών, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα.

Για να πάρεις εξισωτική πρέπει να κάνεις τη φορολογική σου δήλωση στο χωριό

«Για την καταβολή της εξισωτικής αποζημίωσης λαμβάνεται υπ' όψιν η διεύθυνση που υπάρχει στη φορολογική δήλωση», εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάξιμος Χαρακόπουλος, επ’ ευκαιρία της ερώτησης που του έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Μωραΐτης.

Γερμανικός Τύπος: "O τετραγωνισμός του κύκλου"

Οι επαφές Τσίπρα στις Βρυξέλλες, η αναζήτηση λύσης για το επιπλέον έλλειμμα των 30 δισ. στην Ελλάδα και ο προϋπολογισμός λιτότητας της κυβέρνησης Ραχόι στην Ισπανία, είναι τα θέματα της επισκόπησης τύπου.

Παρέμβαση εισαγγελέα για την λίστα των 36 - Πολιτικός σεισμός από την δημοσιοποίηση των ονομάτων

- Τέντες: Η παραβίαση της μυστικότητας της ανάκρισης επικίνδυνη για την πολιτική ομαλότητα
- Κατεπείγουσα έρευνα και από τον οικονομικό εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση της λίστας
- Ζητεί να εντοπισθούν οι υπάλληλοι που έκαναν την διαρροή
- Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Να βρεί τάχιστα η δικαιοσύνη από ποιόν διέρρευσαν τα έγγραφα
- Υφυπουργός Οικονομικών: "Οσο διαρκεί η έρευνα υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας"
- Πως αντιδρούν οι πολιτικοί που τα ονόματά τους δημοσιεύτηκαν σε sites στο διαδίκτυο
- ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ

Την παρέμβαση τόσο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι.Τέντε όσο και του οικονομικού εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη, προκάλεσε η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα πολιτικών που φέρονται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Αποφάσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ από την συνεδρίαση της Πέμπτης 27ης Σεπτεμβρίου 2012

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. χαιρετίζει τις δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους και άνεργους που συμμετείχαν μαζικά, δυναμικά και ενωτικά στην 24ώρη Γενική Πανελλαδική Απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Η 24ωρη Γενική Απεργία και οι μεγαλειώδεις μαζικές συγκεντρώσεις αποτελούν τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό για την ανατροπή των νέων αντεργατικών και αντιλαϊκών μέτρων που προωθεί η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα και μας οδηγούν στην πλήρη εξαθλίωση και την φτώχεια.

Έκτακτη σύσκεψη της ΠΟΕ-ΟΤΑ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012 μετά την 24ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. και τη μεγαλειώδη συμμετοχή των εργαζομένων αποφάσισε την πραγματοποίηση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια Αττικής.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας στις 2 Οκτωβρίου 2012

ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» την 2α Οκτωβρίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης «Έγκριση ταμειακού απολογισμού & ισολογισμού οικονομικού έτους 2011» σύμφωνα με το άρθρο 163 του Ν.3463/2006 (Δ.Κ.Κ.).

Συγκέντρωση Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών, παρατηρητών Διαιτησίας κι εκπαιδευτών Διαιτησίας

Τη Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών, παρατηρητών Διαιτησίας κι εκπαιδευτών Διαιτησίας της Ένωσής μας. Η παρουσία όλων είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Η μη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις, συνεπάγεται αποκλεισμό από τους ορισμούς για μια αγωνιστική ημέρα. Θα μιλήσει το μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Κιλκίς κος Κωτούλας Πέτρος και ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Κιλκίς κος Ευθυμίου Κωνσταντίνος.

Βαρουφάκης: Τα μέτρα δεν θα λειτουργήσουν



"Εκτός από ότι πρόκειται για μια μορφή ανθρωποθυσίας, τα νέα μέτρα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν όπως και όλα τα προηγούμενα μέτρα τα τρία τελευταία χρόνια", δήλωσε μεταξύ άλλων ο οικονομολόγος Γιάννης Γαρουφάκης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε:

Εκστρατεία ενημέρωσης στο Κιλκίς για το θαλάσσιο περιβάλλον

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA και τον Δήμο Κιλκίς , προτίθεται να υλοποιήσει δράσεις που στοχεύουν στην ενημέρωση μαθητών Β/θμιας εκπαίδευσης, καθώς και του ευρύτερου κοινού, για το Περιβάλλον, τη Ναυτιλία , τις εφαρμοσμένες Επιστήμες και τη Μηχανική στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον και τις Επιστήμες από 11 έως 23 Οκτώβριου 2012, στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς ( Περιβαλλοντική Έκθεση ) – Συνεδριακό Κέντρο Δ. Κιλκίς ( Ημερίδα για τα απορρίμματα) – Κ.Π.Ε. Κιλκίς - Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου – Μουσείο Λίμνης Δοϊράνης (Περιβαλλοντική έρευνα και δράσεις μαθητών) – Λίμνη Δοϊράνης (Παρόχθιος καθαρισμός).

30.000 ευρώ έκαναν φτερά μαζί με το χρηματοκιβώτιο

Σήμερα (28.09.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κονταριώτισσα Πιερίας, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του πρώην Δημαρχείου Δήμου Δίου Πιερίας, αφαίρεσαν αρχικά ένα χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (30.000) Ευρώ και στη συνέχεια από το υπόγειο παρκινγκ του εν λόγω κτιρίου ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του Δήμου. Το όχημα ανευρέθη το πρωί σε περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Συνελήφθη για χρέος 172.755 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (28.09.2012) το πρωί, στην Νέα Φώκαια Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, ένας ημεδαπός 46 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2011. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 172.755 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 98 Π.Κ. και 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στις 4 Οκτωβρίου 2012

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 4 Οκτωβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αναφορά Αγαθοπούλου για τη διακοπή λειτουργίας ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης

Η βουλευτής Κιλκίς Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη καταθέτει ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του Διευθυντή του τοπικού υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης, με την οποία εκφράζει τους λόγους για τους οποίους η κοινωνία του Δήμου Παιονίας είναι αντίθετη στην πρόθεση της Κυβέρνησης «της διακοπής λειτουργίας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης και τη μετατροπή του σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης».

Αναφορά Αγαθοπούλου για την κατάργηση του Ειρηνοδικείου Γουμένισσας

Η βουλευτής Κιλκίς Αγαθοπούλου Ειρήνη Ελένη καταθέτει ΑΝΑΦΟΡΑ το ψήφισμα διαμαρτυρίας της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας με το οποίο εκφράζει τους λόγους για τους οποίους είναι αντίθετη στην πρόθεση της Κυβέρνησης «για συγχώνευση-κατάργηση του Ειρηνοδικείου Γουμένισσας».
Η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας τονίζει ότι «το Ειρηνοδικείο Γουμένισσας δεν είναι ανενεργό, ούτε υπολειτουργεί, ούτε έχει μικρό αριθμό δικαστικών υποθέσεων» όπως φαίνεται και από το συνημμένο, βεβαιώνει ότι «για να μην υπάρχει στο εξής κόστος ενοικίων θα παραχωρήσει άμεσα λειτουργικό κτήριο για τη στέγασή του» και ζητά «να μη συγχωνευθεί και να συνεχίσει να λειτουργεί ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι διάδικοι λόγω των αποστάσεων που πρέπει να διανύουν βρισκόμενοι οι περισσότεροι μάλιστα σε δύσκολη οικονομική κατάσταση».

Δηλώσεις συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου 2012-2013

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς ανακοινώνεται ότι : σύμφωνα με το άρθρο 8 του Καν (ΕΚ) 436/09 όλοι οι Αμπελοκαλλιεργητές είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς

Ανώτατες τιμές πώλησης ειδών σε ειδικούς χώρους

Από τις 30/08/2012 έχει τεθεί σε ισχύ η νέα Αγορανομική Διάταξη 3/2012, η οποία αναδιατυπώθηκε στις 14-09-2012 και με την οποία καθορίζονται ανώτατες τιμές διάθεσης ορισμένων ειδών όπως αναλυτικά φαίνεται παρακάτω: 

Επιστολή Γκουντενούδη προς τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης απέστειλε προς τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ κ. Χάρη Σαχίνη, επιστολή σχετικά με την καθυστέρηση της σύνδεσης με το δίκτυο του φυσικού αερίου.
“Κύριε Πρόεδρε,
Με την από 27 Οκτωβρίου 2011 επιστολή είχαμε ζητήσει να συμπεριληφθεί ο νομός μας στους άμεσους σχεδιασμούς της ΔΕΠΑ για σύνδεση με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου.

Επιστολή Γκουντενούδη προς τον Διοικητή ΙΚΑ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης απέστειλε προς τον Διοικητή ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, επιστολή σχετικά με την κατάργηση του ΙΚΑ/ΕΤΑΜ Αξιούπολης. 
“Κύριε Διοικητή,
Με την από 23/2/2012 επιστολή μας, είχαμε επισημάνει τις δυσμενείς συνέπειες που συνεπάγεται μια πιθανή κατάργηση του ΙΚΑ/ΕΤΑΜ Αξιούπολης για τους μέχρι σήμερα συναλλασσόμενους με αυτό.

Τον συνέλαβαν πριν προλάβει να κλέψει

Συνελήφθη χθες (27.09.2012) το μεσημέρι, στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 31 ετών, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει από ανασφάλιστη πόρτα στην οικία 35χρονης ημεδαπής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την 35χρονη και τράπηκε σε φυγή. Ο 31χρονος εντοπίστηκε από προστρέξαντες αστυνομικούς και συνελήφθη. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Τον συνέλαβαν γιατί πείραξε μετρητή της ΔΕΗ

Συνελήφθη χθες (27.08.2012) το πρωί, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, ένας ημεδαπός 45 ετών, διότι κατελήφθη από εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η. να έχει παρέμβει στον μετρητή καταμέτρησης του ηλεκτρικού ρεύματος της Δ.Ε.Η. κατά τρόπο ώστε να καταγράφεται το ένα τρίτο της κατανάλωσης προκαλώντας ζημία στην Δ.Ε.Η. συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας.

Έκλεψαν 79 ευρώ και προσπάθησαν να κλέψουν ακόμη 14 μπουκάλια ποτών

Συνελήφθησαν σήμερα (28.09.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Παραλία Κατερίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, δύο ημεδαποί 41 και 26 ετών, διότι αφαίρεσαν από εστιατόριο ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των (79) Ευρώ, ενώ εναπόθεσαν κοντά στο παράθυρο της κουζίνας συνολικά (14) μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, με σκοπό να τα αφαιρέσουν, πλην όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς.  Σε αστυνομικό έλεγχο των συλληφθέντων βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα, ενώ τα μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών παρελήφθησαν απευθείας από τον παθόντα. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Πουλούσε παράνομα αρώματα και καλλυντικά στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (27.09.2012) το μεσημέρι, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Κιλκίς, ένας ημεδαπός 23 ετών, διότι κατείχε και διέθετε προς πώληση (128) προϊόντα (αρώματα και καλλυντικά), τα οποία έφεραν ετικέτες που αποτελούν απομιμήσεις και παραποιήσεις ετικετών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος προμηθεύτηκε τα προαναφερόμενα προϊόντα από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τα πουλήσει έναντι του ποσού από (3) έως (10) Ευρώ.  Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Σκοτώθηκε σε αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων

Χθες (27.09.2012) το βράδυ, στο 1ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Γαζώρου – Θολού, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός και του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου επιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του 23 οδηγού του δεύτερου Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι οδηγοί των εμπλεκόμενων οχημάτων διεξήγαγαν ανταγωνισμό ταχύτητας και αυτοσχέδιους αγώνες και συνελήφθησαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης Σερρών.



Εξαπατούσε καταναλωτές με δήθεν πωλήσεις ηλεκτρονικών ειδών μέσω internet

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατάφερε το πρώτο δίμηνο του 2012 να εξαπατήσει τέσσερα άτομα αποσπώντας τους χρηματικά ποσά.
Ειδικότερα, ο 33χρονος προσποιούμενος ιδιοκτήτη καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών, αναρτούσε μέσω του διαδικτύου ηλεκτρονικές αναγγελίες πωλήσεων ηλεκτρονικών ειδών, συνηθέστερα κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας (SMARTPHONES), και εξαπατούσε υποψήφιους αγοραστές των ηλεκτρονικών ειδών, οι οποίοι προέβαιναν σε κατάθεση χρηματικών ποσών σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας του 33χρονου, χωρίς ωστόσο να τις παραλάβουν ποτέ.

H Ιουστίνη Φραγκούλη στις 3 Οκτωβρίου στο 3ο Δημοτικό Κιλκίς


Παγίδα! Αύξηση στο υγραέριο κίνησης και τα τσιγάρα

Μέσα στα νέα μέτρα έρχονται και έμμεσες αυξήσεις φόρων και μάλιστα μεγάλες που θα σημάνουν νέα αιμορραγία στην τσέπη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών.
Προωθείται τώρα η εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης στο υγραέριο και το πετρέλαιο κίνησης.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζου) ·Οι τρεις αρχηγοί μετά τη σύσκεψή τους στο Μαξίμου – Συμφώνησαν για το πακέτο μέτρων των 13,5 δις ευρώ – Τη Δευτέρα ο Γ. Στουρνάρας θα ζητήσει την επικύρωσή του από την Τρόικα·Ποιες οι επιβαρύνσεις από το 2013- «Ναι» σε φόρους έως και 3 δις ευρώ! – Τι θα γίνει με μισθούς και συντάξεις – Κόβονται τα δώρα σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους –Τι προβλέπεται για Ελ. Επαγγελματίες, τεκμήρια και χαράτσια·Νέες λίστες! – Εισαγγελική παρέμβαση για 1.991 μεγαλοκαταθέτες!.. Εξήγαγαν τεράστια ποσά σε Ελβετικές τράπεζες
ΑΥΓΗ ·Αντί της περίφημης επιμήκυνσης – Το 2013 όλα τα αιματηρά μέτρα (αναλυτικά)·Ο Αλ. Τσίπρας στις Βρυξέλλες: - Η λιτότητα καταδικάζει Ελλάδα και Ευρώπη·Με κλομπ και χημικά ενάντια στους ανάπηρους

Ας ανοίξουμε τα "φτερά" μας, να φανεί η ομορφιά μας !!!

Της Βούλας Ιωαννίδου
Πόσο μπορούμε να ελπίζουμε σ΄έναν "συμπαγή" αγώνα ενάντια στους δυνάστες μας;
Προσωπική μου άποψη; ΚΑΘΟΛΟΥ!!!
Και να σας εξηγήσω γιατί...
Όταν: οι εργαζόμενοι βρίσκονται ακόμη και τώρα σε "πόλεμο" μεταξύ τους, δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι...
Όταν: οι άνεργοι, ενώ βλέπουν ότι η εργασία γι΄αυτούς γίνεται όνειρο απατηλό, όπως προκύπτει από τα δεδομένα, η ανεργία αυξάνεται και δεν μειώνεται, κι αυτοί Όταν: αντί να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας, θριαμβεύει ο κανιβαλισμός ...
Δεν πρόκειται ποτέ να ξεσηκωθούμε δυναμικά!

Ερώτηση της βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ασημίνας Ξηροτύρη για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της εισφοροδιαφυγής στα καύσιμα

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης κατέθεσε σήμερα η Βουλευτής ΔΗΜΑΡ Α’ Θεσσαλονίκης, Ασημίνα Ξηροτύρη σχετικά με τις ενέργειες και δράσεις για την πάταξη λαθρεμπορίου καυσίμων και εισφοροδιαφυγής .
Μεταξύ των άλλων η Βουλευτής Α’θες/κης Α .Ξηροτύρη, τονίζει ότι η ανεξέλεγκτη δράση των λαθρεμπόρων είναι αποτέλεσμα της μη ύπαρξης συγκεκριμένης υποδομής αλλά και της ισχυρής βούλησης μέχρι σήμερα να υλοποιηθούν και να εφαρμοστούν διαδικασίες για τον έλεγχο της διακίνησης των καυσίμων με ηλεκτρονικό τρόπο.