Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μοίρασαν πορτοκάλια στους τρίτεκνους Πολυκάστρου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η διανομή πορτοκαλιών στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου και μετά από επαφές που έγιναν από την διοίκηση με επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς, θα ακολουθήσουν και άλλες διανομές τροφίμων.
Οι ημερομηνίες διανομής θα ανακοινωθούν έγκαιρα από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.

Πέταξε δύο βαθμούς η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς στο Δροσάτο

Στο Δροσάτο η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας το Σάββατο ήταν πολύ καλύτερη από τον τοπικό Μακεδονικό στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια προηγήθηκε στο 20΄με 0-1 με κεφαλιά γκολ του Ψωμιάδη, ενώ είχε και οριζόντιο δοκάρι με τον Ιωαννίδη στο 40.

Ημερίδα με θέμα, "Μικροβιολογικοί κίνδυνοι χωρίς σύνορα : Σύγχρονες τάσεις μετάδοσής τους στα τρόφιμα"

Ο ΕΦΕΤ, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Μικροβιολογικοί κίνδυνοι χωρίς σύνορα : Σύγχρονες τάσεις μετάδοσής τους στα τρόφιμα", την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 9:00 π.μ., στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο ΟΣKΑΡ, Φιλαδελφείας 25 & Σάμου (Σταθμός Λαρίσης).

Αγαθοπούλου: "Σταματήστε επιτέλους τα πολιτικά παιχνίδια"


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, στην ομιλία της στην ολομέλεια, κατά τη συζήτηση του Ν/Σ του Υπουργείου Παιδείας με τίτλο: «Έρευνα, τεχνολογική ανάπτυξη και καινοτομία και άλλες διατάξεις», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους «διαθέσιμους» εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, τονίζοντας ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογία για την επαναπρόσληψή τους γιατί θεωρούμε πιο σημαντικούς τους 1800 εκπαιδευτικούς και τους 20000 μαθητές των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ από τις επιταγές της Τρόικας».

1ο Εσωτερικό Κύπελλο Τζούντο SHIAI Νοεμβρίου μεταξύ των τζουντόκα του Α.Σ. Άιας Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Εσωτερικό Κύπελλο Τζούντο SHIAI μηνός Νοεμβρίου μεταξύ των τζουντόκα των ακαδημιών του Α.Σ. Άιας Κιλκίς (τμήμα αρχαρίων, τμήμα παιδικό αγωνιστικό και τμήμα ανδρών) την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στην αίθουσα προπονήσεων τζούντο στο 1ο Λύκειο Κιλκίς παρουσία των γονέων των λιλιπούτειων Τζουντόκα.

Εύκολα το «8 στα 8» από τον Εύαθλο/Μακεδόνες Πολυκάστρου

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (29/11/2014):
Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 52 – 84 
Στο «παγωμένο» (χωρίς θέρμανση) και με λιγοστούς φιλάθλους Κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων Πέλλας σημείωσε ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ το απόλυτο «8 στα 8» με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΣΠΡΟΥ και τελικό σκορ 84 – 52.

Συμφωνία κυβέρνησης-τρόικα για «ψαλίδι» στις αποδοχές 66.000 υπαλλήλων – Ποιοι & πόσο θα δουν τις αποδοχές τους να μειώνονται

Στο κρεβάτι του Προκρούστη φαίνεται πως μπαίνουν για ακόμη μια φορά οι αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων.
Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, τρόικα και κυβέρνηση συμφώνησαν να κοπεί από τον Ιούλιο μέρος ή ολόκληρο το ποσό της προσωπικής διαφοράς των δημοσίων υπαλλήλων που οι αποδοχές τους υπερβαίνουν από 80 έως και 690 ευρώ το μήνα τις οροφές του ενιαίου μισθολογίου και να καθιερωθεί νέο κλιμάκιο με αμοιβές ιδιωτικού τομέα αποκλειστικά για τους νεοεισερχόμενους στο Δημόσιο.

Γράψε... λάθος! Ένας ακόμη μύθος: Η περιβόητη δήλωση Κίσινγκερ

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Ήταν Φεβρουάριος του 1997 όταν περιοδικό γνωστής δημοσιογράφου, που στις μέρες μας είναι και βουλευτής δημοσίευσε ένα απόσπασμα από ομιλία του Χένρι Κίσινγκερ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σε μία βράβευσή του το 1994. Έλεγε λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κίσινγκερ: