Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ομιλία Πάνου Καμμένου στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης



Η Μικρόπολη Δράμας στην εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε

Από την Μικρόπολη του νομού Δράμας κάνει “πρεμιέρα” φέτος η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” της 4Ε... Το πρώτο μέρος του αφιερώματος έρχεται αυτή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:45, ενώ το δεύτερο την επόμενη Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 11:45..
Μιλάμε για την πλούσια ιστορία του τόπου, περπατάμε στον “παν και στον κατ Μαχαλά” και συναντούμε Ορτακινούς, Καραμανλήδες, Μικρασιάτες, Πόντιους Θρακιώτες και Γραμουστιάνους.

Όταν το ΚΡΑΣΙ "συνάντησε" το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ και όταν το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "αντάμωσε" το ΚΡΑΣΙ ... τότε...

α.
– 4o Πανελλήνιο Συνέδριο –
ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, Προοπτικές & δυνατότητες 2015

ΚΛΙΚ εδώ: http://www.agrorama.com/φόρμα-ενδιαφέροντος/

Το συνέδριο“ Εξαγωγές ελαιολάδου, προοπτικές & δυνατότητες” (14-15 Νοεμβρίου 2015) καλύπτει το κενό της ενημέρωσης για τον κλάδο του ελιαολάδου και τονίζει θέματα όπως προετοιμασία εταιρείας και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα,

Η μέθοδος αυτοάμυνας των επαγγελματιών στο Kinesis Fight Club Kilkis

Σεμινάριο αυτοάμυνας πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο Kinesis στις 9 Οκτωβρίου με εισηγητή τον κ. Γραμματικόπουλο Δημήτρη, βασικό εκπαιδευτή της Bodyguard Academy. Διδάχτηκε η μέθοδος Phylatto, που είναι μία νέα μέθοδος εκπαίδευσης, όπου ο ασκούμενος μαθαίνει πώς να αντιμετωπίζει και να συμπεριφέρεται σε πραγματικές καταστάσεις δρόμου.

Ανακάτευε άγνωστη ουσία με ηλιέλαιο και χρώμα και το πουλούσε για παρθένο ελαιόλαδο

Η ενδελεχής και συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών είχαν ως αποτέλεσμα την σύλληψη άντρα που δραστηριοποιούνταν στην πώληση νοθευμένου ελαίου.

Ζητείται κιθαρίστας ή κιθαρίστρια από το Κιλκίς (10/10/2015)

Ζητείται κιθαρίστας ή κιθαρίστρια από το Κιλκίς, για μουσική συνεργασία με επίκεντρο τα μικρά παιδιά
Τηλέφωνο 6976092080

Πέλλα: 54χρονος τούμπαρε με το αμάξι του και σκοτώθηκε

Στις 9-10-2015 το απόγευμα, στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λιβαδίων - Αρχαγγέλου στην Πέλλα, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, εισήλθε σε παρακείμενο αγρόκτημα και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παραπάνω οδηγού.

Πιερία: Σκοτώθηκε 71χρονος σε τροχαίο

Στις 9-10-2015 το βράδυ, στο 10ο χλμ της Επαρχιακής οδού Κατερίνης Σεβαστής στην Πιερία, Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 22χρονου.

Συνέλαβαν 46χρονο στο Κιλκίς για παράνομη οπλοκατοχή

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που δραστηριοποιούνται σε παράνομες δραστηριότητες και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, συνέλαβαν 46χρονο ημεδαπό, για παράνομη οπλοκατοχή.

Στην Ξάνθη πάει ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Κιλκίς


Κιλκίς: Ενημερωτική ημερίδα για την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Οζώδης Δερματίτιδα των Βοοειδών». Στην εκδήλωση κρίνεται απαραίτητη, δεδομένου της σοβαρότητας της νόσου και της ταχείας εξάπλωσής της στη χώρα μας, η παρουσία όλων των βοοτρόφων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Ανακοίνωση Περιφέρειας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Με κεντρικό θέμα «Αξιοπρέπεια στην ψυχική υγεία» τιμάται και φέτος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου. Το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την επέτειο ανακοινώνει τα εξής:

Κιλκίς: Έκθεση ζωγραφικής ''Άλογα παντού'' της Κιλκισιώτισσας Μαρίας Δήμογλου

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοξενούν στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Δήμογλου με γενικό τίτλο ''Άλογα παντού'' η οποία θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 12 έως τις 18 Οκτωβρίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 19:00.

Εβδομάδα δωρεάν προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας επιδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον τους για την παιδική υγεία και ευεξία διοργανώνουν με την αγαστή συνεργασία του Οργανισμού ''Χαμόγελο του Παιδιού'' και του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, εβδομάδα δωρεάν προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής για μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Κιλκίς από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. 

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF νέων ανδρών-γυναικών από 16 έως 21 ετών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου στις 3-4 Οκτωβρίου 2015.

Ο ψυχίατρος Όμηρος Σαββίδης, μιλά στη Γνώμη για την ψυχική υγεία (Video)