Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Κορωνοϊός (10/11/2020): 2384 νέα κρούσματα (16 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 41 θάνατοι


Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.384 νέα κρούσματα και 41 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 60.570 και των θυμάτων σε 866. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 263 συμπολίτες μας, ενώ 336 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 1.977.560 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

«Κανένας εφησυχασμός – Κανένας αμέτοχος – Όλοι στην πάλη για την υγεία του λαού»

Κάλεσμα Εργατικών Σωματείων και Φορέων νομού Κιλκίς
Η κυβέρνηση μόλις τις προηγούμενες μέρες προχώρησε στην επιβολή γενικού lockdown. Για την έξαρση των κρουσμάτων πανελλαδικά, όπως και στο νομό Κιλκίς (που έχουν αγγίξει τα 300 το τελευταίο 10ήμερο) και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν φταίμε εμείς.

Εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας ευθύνης της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας με σύγχρονα μηχανήματα


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει τα Κέντρα Υγείας της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς για την ψηφοφορία Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ)


Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Επειδή πολύς λόγος γίνεται – και ο νοών νοείτω ποιοι αντιτίθενται για ίδιον πολιτικό όφελος στην μεγάλη αυτή επιχειρούμενη τομή της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας – από τον τομέα Παιδείας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ο Μηνάς Παπαδόπουλος σε τηλεδιάσκεψη με Β. Κικίλια και Χρ. Σταϊκούρα

Ανακοίνωση
Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος θα παραστεί και θα δώσει το παρών του (ψηφιακά) ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη με δύο Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Τιρεκίδης: Είμαι υποψήφιος στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα μας αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη χωρίς ακόμα να ξέρουμε το τέλος της, που όλοι ελπίζουμε να είναι η επιστροφή μας στην εξέλιξη, στην πρόοδο, στην κανονικότητα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 10/11/2020, 2:55 μ.μ.


Αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού-μέλους κυκλώματος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, αποθήκευση και διακίνησή τους στην Ελληνική επικράτεια
Στην αυτόφωρη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, συγκομιδής, αποθήκευσης και διακίνησής τους εντός της Ελληνικής επικράτειας και συνεργού του, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και λιμενικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, αλλά και τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Η πιο ασφαλής απόκριση είναι ο εκδημοκρατισμός του πολιτικού συστήματος

“The cure for the ailments of democracy is more democracy – Η θεραπεία για τις ασθένειες της δημοκρατίας είναι η περισσότερη δημοκρατία”
John Dewey (φιλόσοφος και παιδαγωγός)
Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η εξ Αθηνών δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη διατηρεί μια στήλη στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ με την επωνυμία “σε πρώτο πρόσωπο”, όπου σχολιάζει τρόπον τινά δηλώσεις πολιτικών προσώπων.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 2 άτομα για κατοχή και διακίνησης κάνναβης


Συνελήφθησαν χθες (9 Νοεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Η δύση και η ανάδυση!


Γράφουν οι:
- Αλεξία Σταυρούλα Χαρακίδα, Πτυχιούχος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης Δ.Π.Θ. / Π.Μ.Σ. Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα Ε.Κ.Π.Α. / Π.Μ.Σ. Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική Ε.Κ.Π.Α. / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλ/νιας / Υπεύθυνη Επικοινωνίας Εμπορίου και Βιομηχανίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
- Μαρκόπουλος Χ.Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος
Hey folks, here is the deal. 
Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι σε αυτό το σύντομο πόνημα δεν παίρνουμε θέση υπέρ ή κατά, ενός υποψήφιου ή νυν προέδρου ή ότι λέμε πιο από τα δυο αμερικανικά κόμματα είναι ‘’το καλό και το Άγιο’’. 

Διαδικτυακό εργαστήριο με θέμα «Καταγραφή Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς»


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αυτοτελής Δ/νση Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, σας προσκαλούν στο Διαδικτυακό Εργαστήριο που οργανώνουν με θέμα «Καταγραφή Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» και θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12.30 μ.μ..

Η ΝΔ της ιδεοληψίας, και στο Ε.Σ.Υ., απειλεί το έργο των επιστημόνων


Γράφει η Σοφία Ψαρρά 
Μέλος Διευρυμένης  ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την ώρα, που η συζήτηση για την επέλαση της πανδημίας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, όσον αφορά τη διάρκεια της απειλής του ιού, παρατηρούμε επικίνδυνους ερασιτεχνισμούς από την κυβέρνηση της αριστείας. Η ολιγωρία της ΝΔ γίνεται ακόμα πιο φανερή στην καθημερινότητά μας.

Πρόγραμμα των e-δραστηριοτήτων των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Με χαρά σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα των διαδικτυακών μαθημάτων του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Από αύριο και κάθε μέρα θα γεμίζουμε τα απόγευμα σας με εικαστικές αλλά και αθλητικές δραστηριότητες, ενώ θα βοηθάμε τους μικρούς μας φίλους και στα μαθήματα τους.