Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (22 Μαρτίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

«Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» του Ιάκωβου Καμπανέλη, από τη θεατρική σκηνή της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς

Η παράσταση της Θεατρικής Σκηνής της «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» του Ιάκωβου Καμπανέλη, ξανά κοντά σας το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στο θεατράκι της Τέχνης στις 8.00 μ.μ.

Μετέωροι στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι

† Ο Γουμενίσσης, Γεφύρας, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Το εκκλησιακό εορτολόγιο αναφέρεται κι εφέτος στην Κυριακή της Ορθοδοξίας.
Όμως, εδώ και αρκετά χρόνια, οι περισσότεροι στέκονται με αδιαφορία στο νόημά της· δεν αγγίζει καν τα ερωτήματα της κοινωνικής πραγμάτευσης. Δεν ανήκει στις συνήθεις ενδιαφέρουσες ειδήσεις/προκλήσεις της ενημέρωσης, της κουλτούρας, της κοινωνικής διαδικτύωσης. Τι σημασία έχει για την καθημερινή εξασφάλιση και επιτυχία;

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ στο Πεδινό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Γεώργιο Ηλιάδη, την Προϊσταμένη Διοικητικού - Οικονομικού κα. Αγγελική Παυλίδου και την συνεργάτιδα του φορέα Δικηγόρο κα. Καλλισθένη Πάκα, πραγματοποίησε επίσκεψη την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 στις εγκαταστάσεις της εταιρίας ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ ΑΕ στο χωριό Πεδινό της Π.Ε Κιλκίς. 

ALUMIL: Συμμετοχή-σταθμός στο πρωτοποριακό έργο RecAL του Horizon Europe για την ανακύκλωση αλουμινίου

Με μεγάλη χαρά, η ALUMIL ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο καινοτόμο έργο RecAL (Recycling technologies for circular ALuminium), μια σημαντική ερευνητική πρωτοβουλία, η οποία εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο στη Βιέννη και φιλοδοξεί να φέρει την «επανάσταση» στην ανακύκλωση αλουμινίου στην Ευρώπη.

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας: Σε ισχύ από τον Απρίλιο

Τη δυνατότητα να άρουν την ακινησία των οχημάτων τους και να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους τμηματικά δίνει σε περίπου 150.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων η νέα διάταξη που κατατέθηκε στη Βουλή.

Πολιτικό οδοιπορικό σε Βρυξέλλες και Σουηδία την ερχόμενη εβδομάδα για το Στέφανο Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Ο Στέφανος Παραστατίδης την Κυριακή 24 Μαρτίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετέχει στην Ολομέλεια της Διάσκεψης Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων (COSAC). Ο βουλευτής Κιλκίς, εκπροσωπώντας το ελληνικό κοινοβούλιο, θα προβεί σε σειρά θεματικών παρεμβάσεων για την Ανταγωνιστικότητα, την Ανθεκτικότητα στην Οικονομία, τη Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου στην Ευρώπη, τις Πολιτικές για το φύλο και την αντιπροσώπευση ανδρών και γυναικών στα Κοινοβούλια.

Άμεσα συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο

Άμεσα συνελήφθησαν στις 19 Μαρτίου 2024 το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, δύο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένο άνδρα.