Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Αναβίωση του εθίμου του "Αη Γιάννη του Κλήδονα" στις Καστανιές Κιλκίς


"Στην απαράδεκτη συμφωνία με τα Σκόπια, το Κίνημα Αλλαγής είναι απέναντι"

Γράφει ο
Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης 
Γραμματέας Κινήματος Αλλαγής Νομού Κιλκίς
Η άρνηση της Προέδρου του Κινήματος μας Φώφης Γεννηματά να συνηγορήσει υπέρ της ενδοτικής συμφωνίας που συνήψε ο κ. Τσίπρας για το όνομα της γείτονος χώρας είναι η ενδεδειγμένη Πατριωτική στάση και μιλάει στην ψυχή της βάσης του κινήματος μας.

Σούλης προς Αυτιά: "Οι Σκοπιανοί θα ελέγχουν και τα βιβλία μας"

Παράταση ημερομηνιών για την υποβολή σχεδίων βελτίωσης

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει ότι υπογράφηκε τροποποίηση της πρόσκλησης του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων ως προς την ορθή σύνταξη του αιτήματος υποψηφιότητας.

Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Α' τάξη του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Υπογράφει η Κωνσταντινιά Τρίγκα
Διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2018-19 στην Α' τάξη πως οι εγγραφές θα αρχίσουν την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και κάθε ημέρα από τις 8:00 μέχρι τις 13:30. 

Με ελπίδες και αισιοδοξία συμμετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Με πολλές ελπίδες και διάχυτη την αισιοδοξία για διακρίσεις παίρνει μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα στίβου των Παίδων και Κορασίδων του ΓΑΣ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χώρας.

Πετυχημένη και η 6η Χορωδιακή συνάντηση στην Αξιούπολη

Με την ευκαιρία της πανήγυρης του ιερού ναού της Παναγίας «’Αξιον εστί» διοργανώθηκε για 6h φορά την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, παραμονή της εορτής, η χορωδιακή συνάντηση που τείνει πλέον να γίνει θεσμός για τα πολιτιστικά πράγματα της Αξιούπολης και όχι μόνο.

Βενιαμίν Καρακωστάνογλου: Συμφωνία εθνικού αυτοχειριασμού

Του Βενιαμίν Καρακωστάνογλου*
Από τα θεμελιώδη στοιχεία της Συμφωνίας Ελλάδος – Σκοπίων, που δημοσιοποίησαν οι κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, προκύπτει εμφανώς το μέγεθος του ολισθήματος και η εξ αυτού εθνική ζημία. Παρά τις μαζικές λαϊκές αντιδράσεις, παρά τις καταλυτικές δημοσκοπήσεις, η Ελληνική Κυβέρνηση προχώρησε στη ρήξη με το εθνικώς αποδεκτό και συμφέρον.

Αισθητή η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς, στο Πανελλήνιο Εφήβων - Νεανίδων

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Πολύ καλή ήταν εμφάνιση της ομάδας Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφήβων - Νεανίδων, που έγινε το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου στο ΔΑΚ Τρικάλων και στο οποίο έλαβαν μέρος περισσότεροι από επτακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από εκατόν σαράντα σωματεία από όλη την χώρα. 

Κιλτίδης: "Δεν γονατίζουμε - Οργάνωση και αγώνας για τη Μακεδονία"


Παρέμβαση Κώστα Κιλτίδη
Να αγωνισθούμε και να νικήσουμε δημοκρατικά. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι άμεσοι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιστημονικών, Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Ενώσεων. 

Κουίζ της Γνώμης Κιλκίς: Ποιοι είναι;

Ποιοι είναι αυτοί που αποθεώνουν και φιλάνε το χέρι του Αλέξη Tσίπρα;
α. Σκοπιανοί για την απερίγραπτη χαρά που τους έδωσε;
β. Αλβανοί που περιμένουν με τη σειρά τους να λύσει το θέμα της Τσαμουριάς;
γ. 'Ελληνες;

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από 18 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Σκοτώθηκε 57χρονος σε τροχαίο στην Κατερίνη

Χθες (17 Ιουνίου 2018) και ώρα 20.45 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 57χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Σούλης: "Μαύρη ημέρα στην ελληνική Ιστορία η 17η Ιουνίου 2018"


Γράφει ο Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ νομού Κιλκίς 
Μαύρη ημέρα στην ελληνική Ιστορία η 17η Ιουνίου καθώς η ετερόκλητη κυβέρνηση της καρέκλας των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μετά από περήφανη διαπραγμάτευση 6 μηνών έδωσε τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους (κατά τον Κίρο Γκλιγκόροφ) των Σκοπίων.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση
ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών ηλικίας από 5 έως 12 ετών μέσω ΕΣΠΑ στα προγράμματα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ άνοιξε.

Είμαστε στην διάθεση σας να βοηθήσουμε στην διαδικασία της συγκέντρωσης των απαραίτητων δικαιολογητικών και της ηλεκτρονική δήλωσης τους στο σύστημα.

Οι ημερομηνίες είναι έναρξη από 14/6/2018 έως 3/7/2018 λήξη των δηλώσεων.

Πρώτη θέση για τον Αίαντα Κιλκίς, στο 2ο Τουρνουά Κορασίδων

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο 2ο Τουρνουά Κορασίδων που διοργάνωσαν ο Β.Α.Ο. Βυζαντινός Αθλητικός Όμιλος & ο Σύλλογος Αποφοίτων Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε ως προσκεκλημένη η ομάδα του Αίαντα Κιλκίς το Σάββατο και την Κυριακή 16-17 Ιουνίου 2018.

Επιτυχιών συνέχεια, για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Τις καλύτερες θέσεις κατέκτησε για άλλη μία φορά το Endurance Team Rancho Kilkis στον 8ο Αγώνα Ανάπτυξης στον Ιππικό Σύλλογο Σιάτιστας Άγιος Μόδεστος.

Πρωταθλήτρια Εφήβων Ιππικής Αντοχής από τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς

Σημαντικές επιτυχίες και πάλι για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς σημειώθηκαν στο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη 26 και 27 Μαΐου 2018 στον Ιππικό Όμιλο Λαμίας Jockey Club.

Μέτα την φιέστα στις Πρέσπες έρχεται η σκληρή πραγματικότητα...


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Η πανηγυρική υπογραφή στις Πρέσπες της συμφωνίας μεταξύ Αθηνών Σκοπίων με την οποία αναγνωρίζεται η γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία» ήταν μόνο το πρώτο βήμα.

Δείτε Video από την παράσταση «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία»


Η παράσταση «Πηνελόπης Οδύσσεια - διακοπές στην Τροία» από το «θεατρόπολις», δόθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς το  Σάββατο 16 Ιουνίου 2018.