Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Ξεκινούν τα γυρίσματα της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη και η κατασκευή των κινηματογραφικών στούντιο στη Θέρμη


Τα γυρίσματα της πρώτης χολιγουντιανής παραγωγής στη Θεσσαλονίκη και την έναρξη κατασκευής των στούντιο εταιρίας του Hollywood στη Θέρμη ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πανελλήνιες 2021 - Δεν είναι το τέλος είναι απλά ένα ακόμη διαγώνισμα


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα, από πολύ νεαρά τα παιδιά καλούνται να αξιολογηθούν. Από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχεδόν εβδομαδιαία γράφουν τεστ, διαγωνίσματα και καθημερινά εξετάζονται προφορικά στα μαθήματα.

Δωρεάν rapid tests σε Νέο και Παλαιό Αγιονέρι, Σ.Σ. Μουριών, Αγία Παρασκευή, Πλαγιά και Χέρσο


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Υγειονομικό συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται:

Ευχές Χρήστου Γκουντενούδη για τις πανελλήνιες εξετάσεις


Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Πρ. Δήμαρχος Παιονίας
Εύχομαι σε όλους τους μαθητές οι οποίοι ετοιμάζονται να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις για να πετύχουν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας, καλή ευκολία, υπομονή και τύχη για μια θετική έκβαση στον αγώνα τους.

Στήριξη της ΔΙΒΙΠΕΚ στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κιλκίς για την κατάρτιση Επενδυτικού Οδηγού προς Υποψήφιους Επενδυτές


Την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κιλκίς που στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων, ικανών να προσδώσουν αναπτυξιακή δυναμική στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κιλκίς, τον Επενδυτικό Οδηγό προς Υποψήφιους Επενδυτές, στηρίζει η ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ. ΑΕ, σύμφωνα με όσα επισημάνθηκαν από την πρόεδρό της Ευαγγελία Μυλωνά, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε, προ ημερών, με αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Κιλκίς αποτελούμενη από τον πρόεδρο Χρήστο Χατζημλάδη, τον Διοικητικό Προϊστάμενο Γεώργιο Ηλιάδη και την συνεργάτιδα του φορέα, δικηγόρο Καλλισθένη Πάκα.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων


Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη
«Η έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σηματοδοτεί έναν ακόμη αγώνα των νέων για ένα καλύτερο αύριο.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.

Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας προς τους διαγωνιζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων 2021


Μήνυμα Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Η έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των αποφοίτων Λυκείου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σηματοδοτεί τον αγώνα των νέων μας στο στίβο της γνώσης.

"Ψευδείς οι πληροφορίες περί κλεισίματος του νοσοκομείου Γουμένισσας"


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Μόνον ως διασπορά ψευδών ειδήσεων και κινδυνολογία, μπορούν να χαρακτηριστούν οι απόψεις και τα λεγόμενα της ... οικογενειοκρατείας που κουμαντάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς, όσον αφορά το νοσοκομείο Γουμένισσας και τις αβάσιμες, ψευδείς πληροφορίες τους, περί δήθεν κλεισίματος του.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 11/6/2021, 6:32 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας εξιχνιάσθηκαν διαρρήξεις οικιών στην Κεντρική Μακεδονία

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση διαρρήξεων και κλοπών που έγιναν τον περασμένο Μάιο σε οικίες στην Κεντρική Μακεδονία.

Κιλκίς: Τον τσάκωσαν με 101 γραμμάρια κάνναβη


Συνελήφθη χθες (10 Ιουνίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 101 γραμμαρίων.


Κορωνοϊός (11/6/2021): 791 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 11 θάνατοι και 375 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 791, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 413.954 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 35 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.393 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Με 110 εκθέτες το Σάββατο 12 Ιουνίου η λαϊκή αγορά του Κιλκίς


Η λαϊκή αγορά του Κιλκίς θα λειτουργήσει αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου με το 50% των εκθετών, ήτοι με πενήντα παραγωγούς και εξήντα επαγγελματίες πωλητές. Οι έκτακτοι υγειονομικοί κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς της Covid – 19 εξακολουθούν να βρίσκουν πεδίο εφαρμογής στο χώρο της λαϊκής αγοράς.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 06/11-06-2021) που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021.

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας


Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Γουμένισσας πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. Ο Υφυπουργός είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Ηλία Ζάχαρη καθώς και τα στελέχη του Νοσοκομείου, κατά την οποία ενημερώθηκε για την λειτουργία των διαφόρων τμημάτων και τις ανάγκες του.

Πρόγραμμα εορτασμού της 108ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς


Για τον εορτασμό της 108ης επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς έχουν προγραμματιστεί στο Κιλκίς οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, στις 14 Ιουνίου 2021


Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Αν και το φετινό σχολικό έτος δοκίμασε τόσο τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων όσο και τους μαθητές, αν και μας έκανε να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, αν και μας δυσκόλεψε και μας περιόρισε, ωστόσο μας δίδαξε πολλά. 

(Video) Τμήματα υποδοχής και ένταξης μαθητών προσφύγων στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Σχολείο κατά των διακρίσεων και του κοινωνικού αποκλεισμού αποδεικνύεται και φέτος, για 4η συνεχή χρονιά το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, μέσα από τη λειτουργία των Τάξεων Υποδοχής για μαθητές πρόσφυγες. 

Ιερά Πανήγυρις στο Παρεκκλήσι Αγίας Τριάδος στην Αργυρούπολη Κιλκίς