Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/10/2020)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Προπόνηση τερματοφυλάκων με τον Στέφανο Αϊβαλιώτη
Κάθε Τρίτη και Πέμπτη οι τερματοφύλακες του Αλέξανδρου Κιλκίς προπονούνται υπό τις οδηγίες του Στέφανου Αϊβαλιώτη. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής τερματοφυλάκων, διδάσκει τα μυστικά της θέσης, με όλες τις σύγχρονες προπονητικές μονάδες, και τα αποτελέσματα της βελτίωσης των παιδιών αποτυπώνονται στους εκάστοτε αγώνες των τμημάτων τους. 

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την αδόκητη απώλεια του Χρήστου Καραθόδωρου


Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη
Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον αδόκητο χαμό του Χρήστου Καραθόδωρου. Ο εκλιπών υπηρέτησε με δυναμισμό την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Πολυκάστρου και αργότερα στο Δήμο Παιονίας. 

Θέσεις εργασίας στο Lidl Κιλκίς (27/10/2020)


➤Ζητείται Υπάλληλος Αποθήκης Καταστήματος (μερική απασχόληση) από το Lidl Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Δήλωση Σάββα Τσιτουρίδη με αφορμή το θάνατο του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου


Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής νομού Κιλκίς, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος. Αναφερόμενος στην απώλειά του ο πρώην Υπουργός, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ο Λάκης Παπαδόπουλος υπηρέτησε επί σειρά ετών επάξια τον τόπο μας τιμώντας την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιέβαλαν οι συμπατριώτες μας. Να είναι ελαφρύ το χώμα της ακριτικής Ροδώνας που θα τον δεχτεί. Οι φίλοι του θα τον θυμόμαστε πάντοτε με πολλή αγάπη».

(Video) Γιορτή του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Γιορτή του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.

Ανθοφυτεύσεις σε δημόσιους χώρους της πόλης του Κιλκίς


Το μικρό καλοκαιράκι του φθινοπώρου παρέτεινε ο Δήμος Κιλκίς με νέες φυτεύσεις λουλουδιών και καλλωπιστικών θάμνων σε δημόσιους χώρους της πόλης. Χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, πανσέδες και ανθεκτικοί θάμνοι δημιουργούν μια αρμονική παλέτα χρωμάτων που αποπνέει αισθητική και ομορφαίνει το αστικό τοπίο. 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 27/10/2020, 9:15 μ.μ.


Ενημέρωση για εξαπάτηση πολίτη στην Πιερία
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για περίπτωση εξαπάτησης πολίτη στην Πιερία, καθώς και για την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών.

Κιλκίς: Άκρως πετυχημένη η φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Fighting Show 5


Δελτίο τύπου 
Kinesis Fight Club 
Στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση φεστιβάλ πολεμικών τεχνών «Octagon Fighting Show 5» με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς. 

Δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών σε Πολύκαστρο και Γουμένισσα

Video από τη δράση στο Κιλκίς
Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς
Μετά την επιτυχία της πρώτης φάσης της δράσης «Φοράμε μάσκα - Σταματάμε την μετάδοση» με τη διανομή δωρεάν προστατευτικών μασκών στους πολίτες του Κιλκίς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος συνεχίζουν την δράση στο Δήμο Παιονίας.

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από αργά το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 08/26-10-2020) που ισχύει από αργά το βράδυ της Τρίτης 27 Οκτωβρίου 2020.

"Κάτω τα χέρια από το Τελωνείο Κιλκίς..."


Επιστολή Επιμελητηρίου Κιλκίς προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φώτη Βεσυρόπουλο
Αξιότιμοι Κύριοι,
Πληροφορηθήκαμε ότι στα πλαίσια των αλλαγών τις οποίες σκέφτεται να δρομολογήσει το Υπουργείο Οικονομικών, γύρω από τη λειτουργία των Τελωνειακών Υπηρεσιών περιλαμβάνεται και αυτή η οποία σχετίζεται με τη λειτουργία του Τελωνείου Κιλκίς, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της συγχώνευσή του με άλλο Τελωνείο της Περιφέρειας.

Αν τολμάς μάγκα, πάρκαρε ξανά παράνομα στη διάβαση πεζών...


Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Ο κάτοχος του λευκού αυτοκινήτου, "θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει" με αυτό που έπαθε σήμερα το πρωί στο Κιλκίς. Ο κύριος που μάλλον ήταν ξένος στην πόλη μας, νόμισε πως εδώ στο "χωριό" μπορεί να κάνει ότι αυτός γουστάρει. 

(Video) Ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια δράσεων του ΤΕΒΑ στο Κιλκίς

Ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια δράσεων του ΤΕΒΑ στο Κιλκίς, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020.