Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Αγορά Επαγγελματιών του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Εξωστρέφεια και δικτύωση χαρακτήρισαν τη φετινή παρουσία του Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην κινηματογραφική αγορά του 24ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Απάντηση Ν.Δ. Κιλκίς σε ανακοίνωση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ


Απάντηση Ν.Ε. Κιλκίς σε ανακοίνωση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ
Καιρό είχε να εμφανισθεί δια γραπτής ανακοίνωσης της η οικογενειοκρατία του Κιλκίς όσον αφορά τον τομέα υγείας. Έναν τομέα που όπως λέει και η σοφή ρήση του λαού μας επειδή η μνήμη έχει κοντά ποδάρια φαίνεται κάποιοι πολιτικοί το έχουν αναλάβει να το επιβεβαιώσουν, επαληθεύσουν.

Συμμετοχή Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 6 Απριλίου 2022

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς 

Συμμετέχουμε μαζικά στο απεργιακό συλλαλητήριο στις 6 Απρίλη στην πλατεία Ειρήνης στις 11 το πρωί. Κλείνουμε τα καταστήματα μας από τις 11:00 ως τις 13:00 για να διευκολυνθεί η συμμετοχή. Λέμε STOP στην ακρίβεια και στους φόρους. Να σταματήσει τώρα η συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

Εργασίες συντήρησης επί της Επαρχιακής Οδού 4 Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως και την Παρασκευή 8Απριλίου 2022.

Γεωργαντάς σε ημερίδα στην Ορεστιάδα: Στόχος μας η αύξηση των καλλιεργειών σε μαλακό σιτάρι, καλαμπόκι και ηλίανθο

Οι δυνατότητες στοχευμένων παρεμβάσεων με σκοπό την αύξηση των καλλιεργειών σε μαλακό σιτάρι, καλαμπόκι και ηλίανθο εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας στην Ορεστιάδα που οργάνωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Δημητριακών «Η Ένωση», στην οποία συμμετείχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς, ενημερώνουν για την, παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων

5η Τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας

Υπογράφει ο  Διευθυντής Δασών Κιλκίς
Ευθύμιος Πολιτίδης Δασολόγος με Α′ Βαθμό
5η Τροποποίηση της αριθ. 2119/26-02-2021 (ΑΔΑ: 6ΔΗΙΟΡ1Υ-ΨΗΧ) απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως ισχύει, και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

The singing machine Karaoke Vision STVG-535

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (4/4/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
«Ανοιχτοί λογαριασμό» για την Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς στην ΕΠΣ Μακεδονίας
Για τους "16" της ΕΠΣ Μακεδονίας ο Αλέξανδρος Κιλκίς αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Α.Σ. Αστέρια στον πρώτο αγώνα της σειράς. Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με την ρεβάνς να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο στα γήπεδα Planet.

Συμμετοχή 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς στον καθαρισμό του Λόφου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς 

Ο όμιλος του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς «Διαβίωση σε ένα Υγιές Φυσικό Περιβάλλον» συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική δράση της καθαριότητας του Λόφου Κιλκίς την Κυριακή 3 Απριλίου 2022. Ο καθαρισμός του Λόφου διοργανώθηκε από την εταιρεία Eurimac σε συνεργασία με το Δασαρχείο.

Η Ε. Ράπτη, η Μ. Βόσσου, και η Χ. Παπαδοπούλου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Στο gov.gr η έκδοση αντιγράφου από το βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη

Με τη δυνατότητα να αιτούνται και να παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr, αντίγραφο από το βιβλίο αδικημάτων και συμβάντων οι πολίτες, συνεχίζεται η ψηφιοποίηση υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Η εφαρμογή τίθεται σε λειτουργία από σήμερα, μετά από Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν οι Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Πρώτη ήττα στη σεζόν για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς



Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Η ΚουΠα Κιλκίς ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της, στο πλαίσιο των play off του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, από τον Άθλο Αλεξάνδρειας με 87 – 82, ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Στίβου της Κ14: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους μικρούς του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τμήματος Στίβου Ακαδημίας Αλέξανδρου Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στο ανακαινισμένο στάδιο του Κιλκίς ο πρώτος διασυλλογικός αγώνας πολυάθλου της κατηγορίας Κ-14 με τη συμμετοχή των σωματείων του Νομού Κιλκίς. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας του στίβου Αλέξανδρου Κιλκίς συμμετείχαν, αγωνίστηκαν, πρωταγωνίστησαν και έφυγαν με πλούσιες και όμορφες εμπειρίες αλλά και πολλές αξιόλογες εμφανίσεις από τους αγώνες.

Ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου Σ. Μιλτιάδης μιλά με τον Θ. Μαρκόπουλο και το Μ. Καραγεωργίου, στον OkRadio



Β' Εθνική κατηγορία Γυναικών: Κιλκισιακός vs Νεφέλες Κατερίνης 5-2

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Μια ακόμη καλή εμφάνιση της γυναικείας μας ομάδας, η οποία έφερε 3 ακόμη πολύτιμους βαθμούς υπέρ του Κιλκισιακού. Ένας αγώνας καλού επιπέδου, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Έκθεση ζωγραφικής παιδικών τμημάτων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Αν θέλετε να απολαύσετε μια βόλτα σε ένα εικαστικό κήπο, εμπνευσμένο από την τεχνική και το ύφος της ιδιαίτερης ζωγράφου, Γιαγιόι Κουσάμα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την αίθουσα εκθέσεων «Κούρος Ευρωπού» της Τέχνης, Εκεί τα παιδιά του τμήματος ζωγραφικής με την καθοδήγηση της Κικής Βέλκου δημιούργησαν τον κήπο της Άνοιξης, μια πανδαισία λουλουδιαστή, γεμάτη αισιοδοξία για την αναγέννηση της φύσης και φυσικά όλη πουά. Και όλα αυτά με τη συμμετοχή και των μαμάδων των παιδιών, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ομορφιά της συνεργασίας και της συνύπαρξης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 4/4/2022, 7:13 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του εθνικού τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (3 Απριλίου 2022) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αλκοολούχων ποτών, συνολικού βάρους 171,5 λίτρων, που εισήγαγε στη χώρα και για την οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Κορωνοϊός (4/4/2022): 18.425 νέα κρούσματα (91 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 62 θάνατοι και 365 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.425, εκ των οποίων κανένα δεν εντοπίστηκε σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.096.135 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 49.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 101 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.537 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid-19 στο ΚΑΠΗ της Αξιούπολης

Από την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον ιό του covid-19, στο ΚΑΠΗ της Αξιούπολης θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 8.30 έως τις 15.30

Δήμος Παιονίας: Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid_19 από τον ΕΟΔΥ

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid_19 από τον ΕΟΔΥ
Τετάρτη 06 Απριλίου 2022
Μεταμόρφωση (Αγρ.Ιατρείο) από 09:00 έως 11:00
Ειρηνικό (Σχολείο) από 11:30 έως 13:30
Κορώνα (Αγρ.Ιατρείο) από 14:00 έως 15:30
Αγ.Πέτρο (Κοινότητα) 09:00 έως 13:00
Πολύπετρο (Κοινότητα) 13:30 έως 15:30

Συμμετέχουν στη Μεγάλη Απεργιακή Κινητοποίηση της Τετάρτης 6 Απριλίου 2022

Απεργιακή Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ στις 11:00 π.μ. 
στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Τα νέα του ΑΣΕΠ (4/4/2022)

Ανακοίνωση 
Α.Σ.Ε.Π.

Microstudies Robotics : Συγχαρητήρια παιδιά, είμαστε υπερήφανοι για σας

Δελτίο τύπου ακαδημίας ρομποτικής Microstudies Robotics 
Για άλλη μια χρονιά η ακαδημία ρομποτικής Microstudies Robotics κατάφερε να ανέβει στο βάθρο με την ομάδα RGB Rockets - Guardians - Builders κατακτώντας την 3η θέση με το βραβείο (Engineering Excellence Awards) στον πανελλήνιο διαγωνισμό ρομποτικής FLL από το σύνολο 158 ομάδων.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικό Γυμνασίου Κιλκίς
Ένα σύγχρονο σχολικό Ιατρείο βρίσκεται εδώ και καιρό στη διάθεση της σχολικής κοινότητας του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς. Το Ιατρείο περιλαμβάνει:

Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2022

Με τη συμμετοχή 121 μαθητών και μαθητριών από τους 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 το 14ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2022 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για αγρότες με θέμα την αμπελουργία-οινοποιία

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το ΚεΔιΒιΜ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ σε συνεργασία με το ΚεΔιΒιΜ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε. πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Αμπελουργία-Οινοποιία, Από τις γενικές γνώσεις της καλλιέργειας σταφυλιού στην παραγωγή οίνου και την πώληση του κρασιού» στο πλαίσιο της Πράξης: «Επαγγελματική Κατάρτιση αγροτών και εργαζομένων στο γεωργικό τομέα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς» η οποία εντάχθηκε στο ΠΑΑ 2014- 2020, στην Υποδράση 19.2.1.1 «Μεταφορά γνώσεων & ενημέρωσης στο γεωργικό και το δασικό τομέα» στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων (ΤΑΠΤοΚ), LEADER/CLLD Κιλκίς» της Ο.Τ.Δ. «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΙΣ – Α. Α.Ε. ΟΤΑ» (ΑΝ.ΚΙ. Α.Ε.)

Γεωργαντάς: Ανοίγει η πλατφόρμα για δήλωση των αποθεμάτων σε πρώτες ύλες αγαθών

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, ανοίγει η πλατφόρμα μέσω της οποίας πρέπει να δηλωθούν από επιχειρηματίες οι διαθέσιμες ποσότητες που υπάρχουν σε συγκεκριμένα προϊόντα, κυρίως πρώτες ύλες (σιτάρι, καλαμπόκι, άλευρα, ηλιέλαιο κ.α), δήλωσε στον Κανάλι Ένα, του Πειραιά, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε συνέντευξή του στους δημοσιογράφους, Γιώργο Σαραντάκο και Χρύσα Σαραντοπούλου.

Σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στο Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σημαντικά έργα αντιπλημμυρικής προστασίας υλοποιεί στο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας σημαντικά την ασφάλεια των περιοχών που έχουν πληγεί από πλημμύρες.

Συνάντηση των Αιρετών Γυναικών του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, με αφορμή την 8η Μαρτίου Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των γυναικών αιρετών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης της Π.Ε. Κιλκίς στο ξενοδοχείο Habitat.

(Video) Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για τη Δημόσια Υγεία

Δείτε το Video ΕΔΩ, ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Ομιλία Γ. Φραγγίδη στη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για τη Δημόσια Υγεία, την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.