Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

"Χαιρετίζουμε την ανυποχώρητη στάση των εργαζομένων στα super market Καρυπίδη"

Υπογράφουν οι Εργαζόμενοι στον Επισιτισμό Τουρισμό Θεσσαλονίκης –Πιερίας –Χαλκιδικής 
Το Συνδικάτο των εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό Θεσσαλονίκης –Πιερίας –Χαλκιδικής , χαιρετίζει την ανυποχώρητη στάση των εργαζομένων στα super market Καρυπίδη (πρώην Αρβανιτίδη) που εδώ και μήνες παλεύουν για τα δεδουλευμένα τους, για το δικαίωμά τους στην εργασία.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σάββατο 31/12/2016, Ώρα: 21.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Ευχές από τον Άτλαντα Κιλκίς - Βόλεϊ

Ευχές από την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς


Ελεύθερος ο συμπατριώτης μας Έλληνας του Πόντου Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί - YANNİS VASİLİS YAYLALI

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Λίγες ώρες πριν εκπνεύσει ένα ακόμη δύσκολο έτος για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία, τη Δικαιοσύνη και την Αξιοπρέπεια, πληροφορήθηκα από τους συναγωνιστές μας στην Τουρκία, την απελευθέρωση του συμπατριώτη μας Έλληνα του Πόντου Γιάννης Βασίλης Γιαϊλαλί - YANNİS VASİLİS YAYLALI.

"Πάρτε πίσω τις απολύσεις"

Δελτίο τύπου Επιτροπής Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας
Η Επιτροπή Αγώνα Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας, καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο, την απαράδεκτη, αντεργατική και απάνθρωπη απόφαση του Δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, να απολύσει αιφνιδιαστικά παραμονές πρωτοχρονιάς 65 συναδέλφους συμβασιούχους, που δουλεύουν στο δήμο στέλνοντας τους στην ανεργία.

Κάλεσμα Σούλη για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση για αγροτικά θέματα

Κάλεσμα Σούλη Καζαντζίδη
Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της μεγάλης μας παράταξης να δώσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 - ΩΡΑ: 18:00 - ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ / ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ) το μήνυμα προς την αποτυχημένη σημερινή κυβέρνηση ότι ήδη ο πολιτικός χρόνος μετρά αντίστροφα για αυτήν.

Κιλκίς: Συνέλαβαν 26χρονο για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (30-12-2016) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αιφνιδιαστική έρευνα του σπιτιού του παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σάββατο 31/12/2016, Ώρα: 14.00)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στο 2ο Santa Run Kilkis

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο ΣΔΥΚ έδωσε δυναμικό παρών με 33 μέλη στο 2ο Santa Run Kilkis που διεξήχθη την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες.

H Ελληνική Αστυνομία ενισχύει Φιλανθρωπικά Ιδρύματα

H Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (31/12/2016)


Βιομηχανική Εταιρεία με έδρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς, ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου.
Δείτε ΕΔΩ

Θεσσαλονίκη: Τσάκωσαν 64χρονη για διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας πέτυχαν έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων τη σύλληψη 64χρονης ημεδαπής στη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης.

H κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σάββατο 31/12/2016, Ώρα:09.00 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Πως είναι το πέτρινο έκτρωμα του Κιλκίς; Καμία σχέση!

Του Πάνου Μαύρου
Το πάρκο της Κατερίνης θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα αστικά πάρκα στην Ελλάδα, αφού διακρίνεται για την εξαιρετική του καλαισθησία όπως είναι στημένο και διαμορφωμένο. 

Ένας συστημικός επαναστάτης

Του Δημήτρη Νίκογλου
Αλήθεια πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνεις από επαναστάτης άνθρωπος του συστήματος;
Αν ανατρέξω στα παλιά θα δω πως πολλοί άνθρωποι με επαναστατικό χαρακτήρα και συνδικαλιστική δράση εντάχθηκαν με μεγάλη ευκολία στο σύστημα και έγιναν συστημικοί με όλα τα καλούδια της εκάστοτε θέσης τους.

Μιχάλης Στρατάκης για Γιώργο Συμπιλίδη: "Το χαμόγελό του είναι η εκδίκησή του"

Υπογράφει ο
Μιχάλης Στρατάκης
Γιώργος Συμπιλίδης.
Επί 40 ολόκληρα χρόνια, εχθρός και διώκτης του καρκίνου. Φίλος και συμμαχητής της ζωής και του ανθρώπου. Πλέον "συνταξιούχος", κατά που λένε τα κιτάπια. Για μένα, όμως, δεν λογάται συνταξιούχος. Εξακολουθεί να είναι αυτό που ήταν πάντα: Αξιούχος.

Έργο που διασφαλίζει την ασφαλή κίνηση των οχημάτων στο Πολύκαστρο

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης 
Ως Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης πρόσφατα πληροφορηθήκαμε για ένα έργο που χαρακτηρίζεται αξιόλογο με βάση την οδική ασφάλεια των οδηγών.