Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Τεχνολογικές αναδρομές με τον Νικηφόρο Χριστοφορίδη: Εκτυπωτές γενικότερα και ειδικότερα Dot Matrix

To video αυτό είναι αφιερωμένο στους εκτυπωτές γενικότερα και επίσης ειδικότερα τους Dot Matrix εκτυπωτές οι οποίοι μεσουρανούσαν την δεκαετία του ’90.

Ο Άμλετ στο Purgatorio


Του Φώτη Μισόπουλου
δρώμενο σε μια εικόνα και τρία σκηνικά
Η Ζα Ζα Γκαμπόρ είναι
305 χρόνων
Το ξέρω
Γιατί μέτρησα
Τα δαχτυλίδια της
ΤΡΟΥΜΑΝ ΚΑΠΟΤΕ[1]

Ερωτήσεις Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ν. Παναγιωτόπουλο


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Ν. Παναγιωτόπουλο με θέμα «Δίκαιη αντιμετώπιση των ΕΠ.ΟΠ. στη βαθμολογική τους εξέλιξη»
Κύριε Υπουργέ,
Οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων και μαζί με τους υπόλοιπους κλάδους καθήκον έχουν τη διαρκή υπεράσπιση της πατρίδας μας. Όμως για την βαθμολογική τους εξέλιξη και ιδιαίτερα για τα στελέχη που είναι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ακολουθείται μια διαφορετική και άδικη διαδικασία σε σχέση με τους συναδέλφους τους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 18/2/2021, 8:32 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν χθες (17 Φεβρουαρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 2 αλλοδαποί άνδρες, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 990 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν.

Πράσινο Σημείο Διαχείρισης Απορριμμάτων στην Ηράκλεια Σερρών


Πράσινο σημείο διαχείρισης απορριμμάτων θα αποκτήσει ο Δήμος Ηράκλειας Σερρών, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Δωρεάν live streaming μεταδόσεις με τίτλο «διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά»


Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικές Μακεδονίας συνεχίζει τις δωρεάν live streaming μεταδόσεις του με το θεματικό αφιέρωμα στην αποκριά «διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά» στις 28/2, 4/3, 14/3 στις 9.00μ.μ.

Έρχεται ο Μεσσίας;


Γράφει ο Ηλίας Αθαν. Θεοχαράκης
Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ ε. α.
Πτυχιούχος Θεολογικής σχολής Α.Π.Θ
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα κείμενο και ένα βίντεο όπου όλοι οι Ιουδαίοι του κόσμου καλούνται να προσευχηθούν την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα Ελλάδος 18:00 για την εμφάνιση του Μεσσία στον κόσμο τον οποίο μάλιστα ονομάζουν άρχοντα του Σύμπαντος με την αιτιολογία ότι ο πλανήτης έφτασε πλέον πολύ σε κακό σημείο. 

Κορωνοϊός (18/2/2021): 1400 νέα κρούσματα (3 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 27 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1400, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 176059 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 50 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1497 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Το Κέντρο Υγείας Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς


Υπογράφει ο Αντώνης Ναλμπάντης
Υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Το Κέντρο Υγείας Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για την ευγενική παραχώρηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες του Κέντρου µας. Η πολύτιμη αυτή προσφορά του τεχνολογικού εξοπλισμού, θα διευκολύνει και θα εκσυγχρονίσει σημαντικά την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Η Μαρία Απατζίδη, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΜΕΡΑ25, μιλά στη Γνώμη, στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία


H συνέντευξη δόθηκε στους, Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία
Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητή Μαρία: Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές, πολιτική, χόμπι, ασχολίες εκτός εργασίας, οικογένεια, καθημερινότητα κλπ.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011.Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.
ΓΝΩΜΗ

(Video) Ξεκίνησε ο ελαιοχρωματισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ξεκίνησε ο ελαιοχρωματισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

"Ο Δήμος Κιλκίς προσέλαβε 20 Ουκρανέζες στο Τμήμα Καθαριότητας"

➤Κιλκίς 2.088 μ.Χ.
Θύελλα αντιδράσεων στους Κιλκισιώτες
Της απεσταλμένης στο Κιλκίς: Γιουσούφ Αϊσέ Σελήν
Αν και έχουμε φτάσει ήδη στο 2.088 μ.Χ, στο Κιλκίς έχουμε πάλι γκρίνιες και προβλήματα. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Σουλεϊμάν Αχμετσίογλου, με μια αψυχολόγητη κίνηση και εντελώς ξαφνικά υπέψραψε τριετή σύμβαση με 20 κακάσχημες Ουκρανέζες, ώστε να βοηθήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών της πόλης, παρακάμπτοντας τη διαδικασία του ΑΣΕΠ. 

Εξοπλίζεται με σύγχρονα μηχανήματα το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών Πέλλας


Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζει τις δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Νοσοκομείου Πέλλας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.