Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Δημοπράτηση αγροτικής οδοποιίας στην Αγία Παρασκευή και στα Αμάραντα

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Αναρτήθηκε προς δημοπράτηση στις 10.01.2024 το έργο της βελτίωσης – ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών στις Τ.Κ. Αμαράντων και Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής.

Αυτό είναι το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ Κιλκίς

Μετά από τις εκλογές στις 20-12-2023 στην ΕΛΜΕ Κιλκίς το νέο διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 στο εργατικό κέντρο προκειμένου να συγκροτηθεί. Σύμφωνα με το καταστατικό διεξήχθη μυστική ψηφοφορία και το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Ποδηλατώντας στο Άμστερνταμ. Γιατί όχι και στο Κιλκίς;

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στη Γνώμη το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017
Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως η εκπληκτική ποδηλατική κουλτούρα του Άμστερνταμ αλλά και άλλων πόλεων την Ολλανδίας και της Ευρώπης, οφείλεται κατά κύριο λόγο στο πεδινό έδαφος και τη φιλοσοφία των κατοίκων για πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής. 

Χορός ΝΙΚΗΣ Ευκαρπίας Κιλκίς



Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία αλλοδαπού που έγινε το καλοκαίρι σε περιοχή της Χαλκιδικής

Μετά από μεθοδική και αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο μαζί με συνεργό του, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα αλλοδαπό ομοεθνή τους και τραυμάτισαν ακόμα έναν ομοεθνή τους, που παραθέριζαν στη Χαλκιδική.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΟΡΑ


160 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 6Κ/2023 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 54 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν εξήντα (160) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, στα Σωφρονιστικά Καταστήματα (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) και στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες (Υπουργείο Δικαιοσύνης), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

775 προσλήψεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η με αριθμό 5Κ/2023 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 55 /τ. Α.Σ.Ε.Π./29.12.2023) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτακοσίων εβδομήντα πέντε (775) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.), Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.