Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς σε προκριματικούς αγώνες στο Λαγκαδά

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Α
ρκετοί αθλητές του Ομίλου συμμετείχαν σε αγώνες Ανάπτυξης Ιππικής Αντοχής 40χλμ, προκειμένου να προπονηθούν για το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής που θα γίνει στο Κιλκίς, 11 & 12 Ιουνίου.

Όμορφη βραδιά στο πάρκο του χωριού Καμπάνης Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα όμορφο βράδυ στο Πάρκο του χωριού οργάνωσε την Παρασκευή 13 Μαϊου ο Σύλλογος Γυναικών Καμπάνη Κιλκίς. Άψογη και φιλόξενη οργάνωση με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και αγκαλιές μετά από καιρό είχαν την χαρά να ανταλλάξουν οι κάτοικοι όπως και αρκετά μεγάλη συμετοχή από τα γύρω χωριά της περιοχής.

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Πιερία, που της απέσπασαν 70.000 ευρώ

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας, που έγινε τον προηγούμενο μήνα στην Πιερία.

Απάντηση Γιώργου Αναστασιάδη στη νέα δήλωση της Έλλης Φρεγγίδου

Απάντηση Γιώργου Αναστασιάδη στη νέα δήλωση της Έλλης Φρεγγίδου
Σχετικά με την εκ νέου δημόσια τοποθέτηση της κ. Έλλης Φρεγγίδου, αναφορικά με προηγούμενη δική μου, θα ήθελα να επισημάνω ότι η κ. Φρεγγίδου δηλώνει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε εμένα προσωπικά αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την πρώτη της δημόσια τοποθέτηση.

Κορωνοϊός (15/5/2022): 3.269 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 10 θάνατοι και 176 διασωληνωμένο

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 3.269. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.392.575 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 294 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 129.020(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Τα νέα του "Άθλου" Κιλκίς (15/5/2022

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα tae kwon στην Καβάλα.
Στις 08/05/2022 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε Ανοιχτό φιλικό πρωτάθλημα tae kwon do στο Δημοτικό Κλειστό Στάδιο Καλαμίτσας στην Καβάλα.

Έλλη Φρεγγίδου: Μαζί για την πρόοδο και τη διεύρυνση της παράταξής μας

Υπογράφει η Έλλη Φρεγγίδου

Ψυχολόγος
Μέλος της γραμματείας του τομέα 
Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής ΠΑΣΟΚ/Κίνημα Αλλαγής
Με λύπη και απορία διάβασα δημοσίευμα του κ. Αναστασιάδη σε απάντηση μιας δικής μου δημόσιας τοποθέτησης επί των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Ανδρέας Βεργίδης στις εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της Μάχης του Σκρα

Στις εκδηλώσεις εορτασμού της 104ης επετείου της Μάχης του Σκρα παρέστη, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Γιώργος Αναστασιάδης: Μνημείο διχασμού η δήλωση της κ. Έλλης Φρεγγίδου

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τη δήλωση της κ. Έλλης Φρεγγίδου αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, η οποία ενώ θεωρητικά ευαγγελίζεται την ενότητα στην πράξη την τορπιλίζει με το ιδιαίτερα διχαστικό κείμενο της που δημοσιεύτηκε στον τύπο του Κιλκίς.

Α. Βεργίδης: Συγχαρητήρια στα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς, για την πανελλήνια πρωτιά

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

Τα θερμά του συγχαρητήρια στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς και την Microgreens - Magicgreens για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στο διαγωνισμό "Εικονική Επιχείρηση 2022", εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

(Video) Εκκίνηση του 2ου Αλιγκάρι Bike στην Κεντρική Πλατεία Γουμένισσας

Εκκίνηση του 2ου Αλιγκάρι Bike στην Κεντρική Πλατεία Γουμένισσας, Σάββατο 14 Μαϊου 2022.