Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Σούλης: "Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα δώσουμε χρίσματα σε δημάρχους"

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Επειδή το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν πολλά και λέχθηκαν άλλα τόσα για το θέμα της στήριξης και των χρισμάτων, η απάντηση ήρθε από το στόμα του ίδιου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θεσσαλονίκη-Μόναχο και πρωτιές στο Παρανέστι για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΣΔΥΚ στους αγώνες του Παρθένου Δάσους που πραγματοποιήθηκαν στο Παρανέστι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία με θέμα, "Η φιλοσοφία στην καμπή της ελληνικής κρίσης"
Ο κύκλος των “Φιλοσοφικών νυκτηγοριών” συνεχίζει για 8η χρονιά τις εβδομαδιαίες συναντήσεις του με τον Όμηρο Ταχμαζίδη. Η πρώτη εναρκτήρια συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στις 20.30 στο χώρο της “Λέσχης πολιτισμού του περιοδικού ΕΝΕΚΕΝ”, Προξένου Κορομηλά 37 –Θεσσαλονίκη.

Κιλκίς: Δείτε Video από την εκδήλωση για την υγιεινή διατροφή, με τίτλο "Ψυχή τε και σώματι"


Η εκδήλωση για την υγιεινή διατροφή, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" και έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018.

Εκδηλώσεις για την 106η επέτειο της απελευθέρωσης της Γουμένισσας

Τι λέει η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για το εγκληματικό περιστατικό στο Α.Τ. Ομόνοιας

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών που δεν τιμούν ούτε την δημοκρατία, ούτε την πατρίδα μας.  60 και πλέον κουκουλοφόροι συντεταγμένοι και καλά οργανωμένοι ρίχνουν μολότοφ σε ένα αστυνομικό τμήμα της Αθήνας. Τραυματίες αρκετοί αστυνομικοί, ζημίες ευτυχώς μόνο υλικές μα... καμία σύλληψη.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Δυναμική συμμετοχή των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας του τμήματος με τον Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης οι εθελοντές Σαμαρείτες πήραν μέρος στον 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο ενισχύοντας έτσι την πολύτιμη συμβολή του σε ανάλογες δράσεις.

Ερώτηση Γεωργαντά με θέμα: «Έλεγχος για πλαστά δικαιολογητικά στο Δημόσιο»

Ερώτηση και ΑΚΕ προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατέθεσε σήμερα ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας- Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με θέμα: «Έλεγχος για πλαστά δικαιολογητικά στο Δημόσιο» 
Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης - ΑΚΕ :

Κάηκε μονοκατοικία στην Ειδομένη Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Το δελτίο τύπου υπογράφει ο Χρήστος Γκαντίδης
Επιπυραγός-Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας
Πρόκειται για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 12η Οκτωβρίου 2018 και περί Ω/07:48 σε «παλαιά» μονοκατοικία με ημιυπόγειο, ξύλινο μεσοπάτωμα και ξύλινη κεραμοσκεπή ιδιοκτησίας κ. Μ.Θ. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ειδομένης του Δήμου Παιονίας. 

Συνέλαβαν 16χρονο αλλοδαπό στους Ευζώνους Κιλκίς για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, για την αποτροπή της παράνομης διακίνησης αλλοδαπών, συνελήφθη σήμερα (16 Οκτωβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 16χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Περίσσεψαν η ικανοποίηση και τα χαμόγελα στο τμήμα στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου τμήματος στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς 
Στον φωτογραφικό φακό πόζαραν οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας Στίβου του Αλέξανδρου Κιλκίς για τις ανάγκες του ημερολογίου της ομάδας. Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο του Κιλκίς με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου μήνα της λειτουργίας των τμημάτων του Στίβου. 

Στη σχολή κριτών-διαιτητών της Α.Ο.Τ.Ε. ο Κλεόβουλος Κυριακίδης του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 13-14/10/2018 ημέρες Σάββατο - Κυριακή πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Κρίτων – Διαιτητών της Α.Ο.Τ.Ε. στην Θεσσαλονίκη. Το Σεμινάριο αυτό πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Capsis, με την συμμετοχή του υπεύθυνου διαιτησίας της EITF για την Νοτιοανατολική Ευρώπη κ. Vergiliy Sitnilski.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Υπογράφει ο Παναγιώτης Αμοιρίδης
Η Επιμορφωτική Κιλκίς Μον. ΕΠΕ, μετά και τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Μουσείου της Λίμνης Δοϊράνης που έγιναν στις 14 Οκτωβρίου 2018 από το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους συντελεστές του σημαντικού αυτού έργου το οποίο ανατέθηκε στην Επιμορφωτική με τη διαδικασία του πρόχειρου διαγωνισμού και κόστισε 19.800 ευρώ συν ΦΠΑ.

"Φροντίζουμε για την υγεία των παιδιών μας" στο ΚΔΑΠ Kinesis For Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis For Kids
Όλοι μας συνηθίζουμε να λέμε: "Πάνω απ’ όλα η υγεία μας και κυρίως η υγεία των παιδιών μας!" Και πράγματι. Η αξία της είναι ανεκτίμητη. Η σωστή διατροφή, ο περισσότερος ύπνος και η άσκηση είναι παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία μας. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να φροντίζουμε γι’ αυτήν και να την προφυλάσσουμε. 

Σχίσμα της Ρωσικής Εκκλησίας - Οικουμενικού Πατριαρχείου... και από πίσω η Διπλωματία


Αναλύουν οι: Δαουτάκου Κατερίνα και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Ποιος κάποτε θα μπορούσε να φανταστεί την αποκοπή της Ρωσικής Εκκλησίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο; Θα ακουγόταν σαν κακοπροαίρετο αστείο στα αυτιά μας, αλλά και συνάμα μία πολύ μακρινή πραγματικότητα. Ωστόσο, δεν παύει να είναι η αλήθεια.

Τμήμα θεατρικού παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμών στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ξεκινάμε ταξίδι στην φαντασία.
➤Πως; Μα συμμετέχοντας στο τμήμα θεατρικού παιχνιδιού και αυτοσχεδιασμών
Γιατί; Γιατί το θεατρικό παιχνίδι ενεργοποιεί τη φαντασία και συνεισφέρει στη γλωσσική ανάπτυξη των παιδιών.
Που; Μα στην Τέχνη φυσικά
Πότε; Κάθε Παρασκευή 4.30 με 6.00 το απόγευμα
Με ποιόν; Με την Ηρωδή Γκρέκα