Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Kοπή Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ισώματος - Κιλκίς, "Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΡΑΜΝΑΛΗΣ"

Το Μακεδονικό Σήμα του ΣΕΒΕ παρουσιάστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Μαρίας Σπυράκη

Aνταγωνιστικό πλεονέκτημα στις διεθνείς αγορές αναμένεται να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις που θα φέρουν το Συλλογικό Σήμα «MACEDONIA THE GREAT», το οποίο κατοχύρωσε ο ΣΕΒΕ στην ΕΕ και παρουσιάστηκε σήμερα σε εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες, με πρωτοβουλία της ευρωβουλευτή του ΕΛΚ Μαρίας Σπυράκη.

Η Α. Γκερέκου, η Σ. Μπίζιου, η Κ. Γιαννακοπούλου, η Α. Διαμαντοπούλου, η Χ. Παπαδοπούλου και η Σ. Τζιόρα πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Δήμος Παιονίας: Χορήγηση εφάπαξ ειδικού βοηθήματος σε καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας με χαμηλό εισόδημα

Με την με αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/7422/130/21-01-2023 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 276/τ.Β΄/23-1-2023) τροποποιήθηκε η με στοιχεία ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/7408/ 1228/8-2-2018 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Φ.Ε.Κ. 474/τ.Β΄/14-2-2018) των υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, δυνάμει του άρθρου 36 του ν.4508/2017, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει» και έτσι δίνεται πλέον η δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και όσοι καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα έχουν αποσυνδεθεί ή να έχουν αποσυνδεθεί μέχρι τις 31-12-2022 από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών (η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία ήταν 30-06-2022).

Η παιδική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» στο Κιλκίς

Η παιδική θεατρική παράσταση  «Ο Μάγος του Οζ» στο Κιλκίς
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ & VIVA.GR
Γενική Είσοδος 10€ - INFO - 6974797109

Πολύκαστρο: Εκδήλωση με θέμα «Σύγχρονη Ελληνική Γεωργία και Επανακατοίκηση της Υπαίθρου

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί σειρά ετών συμμετείχε σε προγράμματα έρευνας, μελέτης και εφαρμογής, με αντικείμενο τον Γεωργοδιατροφικό τομέα. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τους 19 εταίρους του φορέα, έχουν καταγραφεί εμπεριστατωμένα συμπεράσματα, που με τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση στο εφαρμοστικό πεδίο, αναδεικνύουν τις δράσεις και τον τρόπο για την επανεκκίνηση σε αυτό τον τομέα.

(Video) Κοπή βασιλόπιτας 2023, των βιομηχάνων της ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου Κιλκίς

 
Σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Κέντρο του Επιχειρηματικού Πάρκου Σταυροχωρίου Κιλκίς η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ Α.Ε. 

Συνάντηση στο Πολύκαστρο με θέμα «Η δικαιωματική προσέγγιση της αναπηρίας στις τοπικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές πολιτικές»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «Ολοκληρωμένη Υπηρεσία Καταπολέμησης των Διακρίσεων και Προώθησης της Κοινωνικής Ένταξης των Ατόμων με Αναπηρία, των Ατόμων με Χρόνιες Παθήσεις και των Οικογενειών τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.