Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Δήλωση Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Με θλίψη αποχαιρετούμε το Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επιστήμονα που συνέδεσε τη ζωή του με την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 23/4/2020, 9:15 μ.μ.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 
Συνελήφθη χθες (22 Απριλίου 2020) το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος ασφάλειας Κιλκίς ένας άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 590 πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες με καπνό βάρους 300 γραμμαρίων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Κιλτίδης: Αντίο Φίλε Λεωνίδα! Θα σε θυμάμαι!

Αποχαιρετώντας τον φίλο και συνάδελφο Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη
Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης 
Δήλωνε κομμουνιστής, από καταβολή και ψυχή λαού. Έτσι προσδιοριζόταν, έτσι τον αποδεχόμασταν, όσοι τον αγαπούσαμε. Έτυχα της ανυπόκριτης αγάπης του, εκτίμησης και αποδοχής. Πρώτος στις εκδηλώσεις μου, βοήθειες φανερές και κρυφές. «Είσαι ψυχή λαού, θα σ' αγαπώ πάντα». Τα κράτησα και τα τίμησα έως το τέλος και το ξέρεις.

"Πρόσω ολοταχώς με φθαρμένα υλικά του 2012-2014 και νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες"

Ανακοίνωση "Ανασυγκρότησης του Συνδικαλιστικού Κινήματος Καθηγητών νομού Κιλκίς", για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Παιδείας
Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει την Υπουργό Παιδείας Κα Κεραμέως να "μην τολμήσει" να καταθέσει νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας με τα σχολεία κλειστά, τους εκπαιδευτικούς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε συνθήκες κατ' οίκον περιορισμού, με δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες σε αναστολή. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί Α. Τζιτζικώστα και Α. Βεργίδη


Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Α. Βεργίδη, για την ανταπόκρισή τους στις ανάγκες εξασφάλισης υγειονομικού υλικού για την προστασία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού στον ιδιωτικό τομέα.

Συλλυπητήριο Παλαιμάχων «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» για τον θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη. 

Αυτή είναι η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς

Με απόφαση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, Ιωάννη Βασιλειάδη, η σύνθεση του συντονιστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς έχει ως εξής:

(Video) Η Φύση προετοιμάζεται για την Πρωτομαγιά 2020, αλλά...


Η Φύση προετοιμάζεται για την Πρωτομαγιά 2020, αλλά...

Διανομή τροφίμων σε 367 κατοίκους του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID 19, προμήθευσε τον δήμο Παιονίας με 367 συσκευασίες τροφίμων προκειμένου να διατεθούν στους εξυπηρετούμενους από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». 

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

"Υμνητές της χούντας blog και site"

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Δεν είναι πρώτη φορά που blog και σάιτ υμνούν την Απριλιανή δικτατορία, το πραξικόπημα των συνταγματαρχών. Άλλα απροκάλυπτα και άλλα κεκαλυμμένα αναπαράγουν τα ψευδεπίγραφα επιχειρήματα περί κοινωνικής «ευημερίας» στα χρόνια της χούντας, αξιοποιώντας τις συνέπειες των πολιτικών φτωχοποίησης και κατεδάφισης των εργασιακών – λαϊκών - κοινωνικών δικαιωμάτων τουλάχιστον των τελευταίων 20 ετών, πολιτικές αναγκαίες για την αναπαραγωγή του κεφαλαίου στα πλαίσια της ΕΕ.

"Κυβέρνηση με τα voucher και την γίδα στην πλάτη"

Γράφει ο Οδυσσέας Μπαγκατουρίδης 
Οικονομολόγος - Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Την ώρα που ξεκίνησα να γράφω αυτές τις γραμμές, από το Υπουργείο Εργασίας ανακοινώθηκε ότι το πρόγραμμα της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων ματαιώνεται γιατί… πιάστηκε η κυβέρνηση με την γίδα στην πλάτη.

Ανακοίνωση KKE για το νομοσχέδιο που έθεσε προς διαβούλευση του Υπ. Παιδείας

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Το νομοσχέδιο που κατέθεσε προς διαβούλευση το υπουργείο Παιδείας, εν μέσω πανδημίας και χωρίς να επιλύει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα στη μόρφωση των μαθητών και των φοιτητών που γιγαντώθηκαν αυτή την περίοδο, είναι καταδικασμένο στη συνείδηση της πλειοψηφίας του κόσμου της Εκπαίδευσης.

Ψήφισμα Κιλκισιακού για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ψήφισμα Κιλκισιακού
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ συγκλονισμένο από τη θλιβερή είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών αθλητή, προέδρου και μέλους του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Αποχαιρετιστήριο για Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση του προσωπικού της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Ήταν ο γιατρός της ζωής! Ένας ταπεινός διάκονος της επιστήμης την οποία υπηρέτησε με αρχές βάζοντας πρώτα και πάνω από όλα τον Άνθρωπο. Χάρη στα έμπειρα χέρια του αντίκρισαν το πρώτο φως της ζωής εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτισσές μας.

Συλλυπητήρια Γ. Φραγγίδη, για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Μαιευτήρας Γυναικολόγος - Βουλευτής νομού Κιλκίς

Μου είναι πραγματικά μια μέρα δύσκολη σήμερα μαθαίνοντας για την απώλεια της ζωής του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη.

Συλλυπητήρια ΕΠΣ Κιλκίς για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του επίτιμου Προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, και επί σειρά ετών Προέδρου του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ το Δ.Σ της ΕΠΣ Κιλκίς συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς και αποφάσισε ομόφωνα:

Συλλυπητήρια ΚΚΕ για το θάνατο του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.