Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (12/12/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
➤Με νίκες συνέχισαν όλα τα τμήματα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κιλκίς. Στην 5η αγωνιστική που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στην Γουμένισσα, σημειώθηκαν νικηφόρα αποτελέσματα και στις δυο κατηγορίες Κ12 και Κ10 και μάλιστα με πολύ καλό ποδόσφαιρο απέναντι στα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Ατρόμητου Αγιονερίου. 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς σε Όλυμπο-Δράμα και Βέροια

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Ο δυσκολότερος «μικρός» αγώνας βουνού ο Χειμωνιάτικος Ενιπέας διεξήχθη την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στον Όλυμπο. Αγώνας μήκους 22,5 χιλιομέτρων που δίνει περίπου 1700 μέτρα υψομετρική προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 600 αθλητές απ όλη τη χώρα. Φέτος στην 13η διοργάνωση από τον ΣΔΥΚ συμμετείχαν οι Γιώργος Σιώτης και Γιάννης Γάγος και με την βοήθεια του καιρού απόλαυσαν τα μονοπάτια του «μυθικού» βουνού.

Κιλκίς: Αποτελέσματα Ημερίδων- Ενημερώσεων αναφορικά με αγροτικά θέματα

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνει ότι ήδη διεξήχθησαν με επιτυχία οι δύο προγραμματισμένες ημερίδες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2018 στον Ευρωπό και στο Πολύκαστρο αντίστοιχα.

Θέση εργασίας στην ELVIAL ΑΕ (12/12/2018)

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο ΘΕΑΤΡΟ LIVE Κιλκίς


Ευχές Χριστουγέννων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου με την ευκαιρία των Αγίων ημερών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς σας εύχονται τα φετινά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φωλιάσουν η αγάπη και η χαρά στις καρδιές μας, να φέρουν ξανά το χαμένο χαμόγελο στα χείλη μας και να μας χαρίσουν τη ζωή που μας αξίζει."


Θέση εργασίας στο Κιλκίς (12/12/2018)

Ζητείται αποθηκάριος για απασχόληση από την εταιρεία Nails and more κατάστημα Σπάρτης 4 στο Κιλκίς. Επιθυμητή η εξοικείωση με ΗΥ. Βιογραφικό στο info@mynails.gr ή στο κατάστημα Σπάρτης 13. Λεπτομέρειες inbox ή στο κατάστημα.

Δείτε Video από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, έγινε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στις 5:00 μ.μ. στο χώρο του σχολείου.

Έκθεση παιδικού τμήματος ζωγραφικής της Τέχνης

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Στην Τέχνη μεγαλώνουμε τους μελλοντικούς εικαστικούς της πόλης με την συνοδεία και βοήθεια εξαίρετων εικαστικών, του Νικόλα Μπλιάτκα, της Άννας Χρυσομαλλάρη και της Κικής Βέλκου.
Το έργο λοιπόν των παιδιών του τμήματος ζωγραφικής της Τέχνης σας καλούμε να απολαύσετε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης, μαζί με πολλές εκπλήξεις μουσικοθεατρικές από τα τμήματα δημιουργικής έκφρασης και θεατρικού παιχνιδιού του συλλόγου.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης - αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Επαγγελματικά Δικαιώματα Αποφοίτων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: Προς την οριστική επίλυση μίας εκκρεμότητας 30 ετών

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε το σχέδιο πρότασης για το πλαίσιο πρόσβασης σε επαγγελματικές δραστηριότητες, βάσει προσόντων που προσδίδουν οι τίτλοι σπουδών που αποκτούν οι πτυχιούχοι Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. Δομικών Έργων ή Έργων Υποδομής (ή ισοδύναμης κατεύθυνσης) το οποίο συνέταξε επιτροπή που προέβλεπε ο 4485/2017, ορίστηκε από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στην οποία συμμετείχαν διπλωματούχοι και πτυχιούχοι μηχανικοί.

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στην πολιτική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλεί τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του Κιλκίς στην πολιτική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο, για να σταλεί ένα μήνυμα δημοκρατίας και συμμετοχής.

Πετυχημένος ο ετήσιος χορός 2018 του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κ.Κ.Σ. στο κέντρο «Κτήμα των Ευχών», με τη συμμετοχή 150 και πλέον ατόμων.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Και το όνομα αυτού, Δημήτριος Κυριακίδης"

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Κιλκίς η Νέα Δημοκρατία θα παρουσιάσει τον υποψήφιο, τον οποίο στηρίζει για τον δήμο Κιλκίς, κ. Δημήτρη Κυριακίδη, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς και δικηγόρο.

ΟΝΝΕΔ Κιλκίς: "Λυπούμαστε για την αδικαιολόγητη απουσία τους"


Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Κιλκίς
Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι τίμησαν με την παρουσία σας την εκδήλωση μας με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για τα ιδανικά μας, για τη γενιά μας. Ξεκινήσαμε λίγοι, πορευόμαστε με «ανοιχτές πόρτες» και με δουλειά και επιμονή γίναμε πολλοί και θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι.

Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Κιλκίς (Open Mall) σχεδιάζουν Δήμος Κιλκίς και Εμπορικός Σύλλογος

Ο Δήμος Κιλκίς βάζει την πρωταγωνιστική του σφραγίδα σε ένα πολύ φιλόδοξο εγχείρημα που αφορά την ανάπλαση του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης με τη συνέργεια του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.

Δράσεις υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη (12/12/2018)

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, έδωσε το παρών του στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς.

Video: Ομιλία Γ. Γεωργαντά για το Σκοπιανό και το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στην Επιμορφωτική Κιλκίς (ΚΕΚ) όπου η πρόεδρος του τοπικού τμήματος πλαισιωμένη από ένστολους εθελοντές και των τριών σωμάτων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της διεύθυνσης, παρουσίασαν μέσω μιας εποικοδομητικής συζήτησης το σκοπό του Ερυθρού Σταυρού καθώς και το ποικιλόμορφο έργο που επιτελεί το τοπικό μας τμήμα στην τοπική κοινωνία. 

H Coca Cola απέλυσε από τα σούπερ μάρκετ τον Άη Βασίλη

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης*
Φέτος δε θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τα γνωστά μεταλλικά κουτάκια της Coca Cola με τη στάμπα του Άη Βασίλη, του γέροντα με την πλούσια γενειάδα, τα λευκά μαλλιά και τον κόκκινο σκούφο. 

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids and juniors για την παγκόσμια ημέρα του παιδιού

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids and juniors
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, σήμερα στο ΚΔΑΠ Kinesis for juniors, δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.
Επίκεντρο όλων των σημερινών μας δραστηριοτήτων ήταν τα δικαιώματα του παιδιού. Ξεκινήσαμε στην Ζωγραφική ζωγραφίζοντας τα παιδιά από ολόκληρο τον πλανήτη! 

Ευρώπη, quo vadis;

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης
π. στελέχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
Τριανταπέντε χρόνια χρειάστηκαν από την ίδρυση της Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα (ΕΟΚ) το 1957 και μετά, για να εφαρμοστούν τα αυτονόητα δηλαδή, οι τέσσερις βασικές αρχές με τις οποίες κτίσθηκε η Κοινότητα. Αυτές είναι η ελεύθερη διακίνηση αγαθών, υπηρεσιών, προσώπων και κεφαλαίων. Έπρεπε να φθάσουμε λοιπόν στα τέλη του 1992 για να ολοκληρωθεί η Eνιαία Aγορά της Κοινότητας. Όσα όμως συνέβησαν τότε όφειλαν να λάβουν χώρα το 1973 το αργότερο!

Ο Χρήστος Θηβαίος για μια εμφάνιση στο "Ξέφωτο" Θεσσαλονίκης

23 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 με ώρα έναρξης 9.00 το πρωί.

Απάντηση του Υπουργείου για το «κόψιμο» της ύλης στην Ιστορία των Εσπερινών Λυκείων

Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
Τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι όψιμοι «Μακεδονομάχοι» έκαναν τη φοβερή «αποκάλυψη» ότι ο Μακεδονικός Αγώνας έχει δήθεν αφαιρεθεί από την ύλη της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΛΜΕ Κιλκίς

To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τρίτη 11/12/2018 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.