Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Τι είπε ο Απόστολος στον Κυριάκο στη σημερινή τους συνάντηση

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε απόψε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Χωρίς οπαδούς της ΑΕΚ το παιχνίδι με τη Βέροια

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση πού εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας ποδοσφαίρου Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17-09-2016 και ώρα 20:00, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

"Όχι στις ρατσιστικές αντιλήψεις" λένε οι εμποροϋπάλληλοι Θεσσαλονίκης

Ανακοίνωση Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης
Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις ξενοφοβικές- ρατσιστικές αντιλήψεις στο Δήμο Ωραιοκάστρου που εκφράστηκαν από μεμονωμένες αποφάσεις ΔΣ Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Το μποϊκοτάζ στην Coca Cola ανέδειξε την Green Cola ως επικίνδυνη απειλή

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Συμπληρώνονται στο τέλος του Σεπτεμβρίου τρία ολόκληρα χρόνια απεργίας και διαμαρτυριών των εργαζόμενων στο εργοστάσιο της Coca Cola στην Θεσσαλονίκη.

Τσακιρίδης: "Ευχαριστώ από καρδιάς την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς"

Υπογράφει ο  Κωνσταντίνος Τσακιρίδης
Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA B'
"Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς για τη πρόσφατη σύναψη συνεργασίας και την αποδοχή μου ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου. 

Δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για Δευτέρα και Τρίτη

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 26/2016) αναμένεται επιδείνωση του καιρού.

Τραγωδία: Σκοτώθηκε 7χρονο προσφυγόπουλο σε τροχαίο

Βραδινές ώρες χθες (15-09-2016), στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Κατερίνης - Ελασσόνας στην Πιερία, 29χρονη υπήκοος Συρίας μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της, που κινούνταν πεζές, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των δύο παιδιών ηλικίας 7 ετών.

"Ευχαριστούμε τις οικογένειες Κων/νου και Παναγιώτη Ραμπίδη και Αργυρίου Ευστρατίδη"

Το ΔΣ, οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστούν τις οικογένειες των Κων/νου και Παναγιώτη Ραμπίδη και Αργυρίου Ευστρατίδη για τη δωρεά του ποσού των #150#€ αντί στεφάνου, στη μνήμη του πολυαγαπημένου τους ανιψιού και εξαδέλφου Γεώργιου Μπακάλη του Γεωργίου και της Σοφίας.

Ευρωπός: Χορευτική παράσταση «Ανάμεσα στη σύλληψη και τη δημιουργία»



Η Καλλιτεχνική Ομάδα Γυμνασίου και Λυκείου Ευρωπού σας προσκαλεί στη χορευτική παράσταση «Ανάμεσα στη σύλληψη και τη δημιουργία» που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Συμβουλίου της Ευρώπης Pestalozzi 2016, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 20:30 στο Ανοιχτό Θέατρο Ευρωπού.