Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 9 έως τις 15 Απριλίου 2024, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

(VIDEO) Έκθεση Φωτογραφίας ΟΔΟΙ ΜΝΗΜΗΣ του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς

Έκθεση Φωτογραφίας ΟΔΟΙ ΜΝΗΜΗΣ του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς. Αυστροελληνική Καπναποθήκη Κιλκίς, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

(VIDEO) Σταθερή αξία για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς

Σταθερή αξία για το Χαμόγελο του Παιδιού, οι υπάλληλοι της Π.Ε. Κιλκίς. Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024.

4ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς



(VIDEO) Ο Θανάσης Βαφειάδης ξεναγεί τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς, στην Έκθεση "Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς"

Ο Θανάσης Βαφειάδης ξεναγεί τη Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς, στην Έκθεση "Η Αρχιτεκτονική στο Κιλκίς". Φουαγιέ Συνεδριακού Κέντρου Κιλκίς, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Καθήλωσε ο λόγος του Ιεραπόστολου π. Ευαγγέλου Παπανικολάου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Δελτιο τύπου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Παρουσία πολλών Κιλκισιωτών, ενοριτών και προσκυνητών πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, πνευματική ομιλία του Πρωτοπρεσβύτερου πατρός Ευαγγέλου Παπανικολάου, Ιεραπόστολου στο Καμερούν της Αφρικής, Θεολόγου και Ιατρού.

Επίσκεψη Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ και υποψηφίου ευρωβουλευτή Ηλία Κικίλια, στο Κιλκίς

"Σας καλούμε την Παρασκευή 19/04 στις 19.00 στο καφε 21(TWENTY ONE) 21ης Ιουνίου 69, Κιλκίς, να σας κεράσουμε καφέ ή ποτό, να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών."
Με εκτίμηση
Ηλίας Κικίλιας

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των οδικών υποδομών σε διάφορα σημεία του δικτύου από την Π.Ε. Κιλκίς

Ευρύ πλέγμα δράσεων και παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν και βελτιώνουν το οδικό δίκτυο ευθύνης της, εκτελεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. «Στόχος και προτεραιότητα μας είναι ένα ασφαλές, λειτουργικό και σύγχρονο οδικό δίκτυο για τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «υλοποιούμε έργα ουσίας που διευκολύνουν την προσβασιμότητα και εκσυγχρονίζουν οδικές αρτηρίες, προκειμένου να καταστούν ακόμα πιο ασφαλείς και λειτουργικές».

Μαθητική Ημερίδα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Απριλίου 2024 σε συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Κικλίς πραγματοποιείται Μαθητική Ημερίδα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων της Μητροπόλεως Κιλκίς.

Τα νέα του Πέτρου Παππά (18/4/2024)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίσκεψη στο Θεαγένειο
Ο βουλευτής Κιλκίς και Αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, επισκέφθηκε χτες το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο μαζί με τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βασίλη Μπουλούκο και τις Αναστασία Πάτερνα και Δήμητρα Εμμανουηλίδου οργανωτικά υπευθύνων της θεματικής υγείας.

Πεδινό Κιλκίς: Αφιέρωμα με τίτλο "Βυζαντινοί Ύμνοι και Ύμνοι Αγγέλων σε ρυθμούς ανθρώπων"



Παράταση στην εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων

Ο Δήμος Παιονίας ενημερώνει τους δημότες του ότι εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπ’ αριθ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/38701/1172/10.04.2024 (ΦΕΚ 2194 Β), σχετικά με την παράταση εφαρμογής του «Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων», δίνονται οι εξής παρατάσεις:

F.C. BAYERN MUNCHEN: Οι αξεπέραστοι – 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα της 1ης Γερμανικής Bundesliga


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 17/4/2024, 11:59μ.μ.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 14 Απριλίου 2024 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας αλλοδαπός άνδρας, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.