Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

(Video) Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις 2023 στο Κιλκίς

Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις 2023 στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκαν 50 διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς και 5 διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες που έγιναν το τελευταίο 4μηνο στην Πιερία

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπών και διαρρήξεων που έγιναν  το τελευταίο 4μηνο σε Ιερούς Ναούς, εξωκκλήσια, παρεκκλήσια και εξοχικές κατοικίες, σε διάφορες περιοχές της Πιερίας.

Διαμαρτυρία Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Την Πέμπτη 27/4 στη συνάντηση του Δ.Σ. του Σωματείου λαϊκών αγορών ν.Κιλκις με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τον γ. γραμματέα του Δήμου Παιονίας, σε μια ύστατη προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα στη λαϊκή αγορά Αξιούπολης, το Σωματείο μας έκανε την πρόταση, για τις επόμενες δύο εβδομάδες να λειτουργήσει η λαϊκή και από κοινού το Σωματείο με τη Δημοτική Αρχή να ξεκινήσουν από μηδενική βάση το σχεδιασμό για την τοποθέτηση των συναδέλφων στις νέες θέσεις.

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για την ημέρα της 1ης Μαΐου

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη
1η Μάη.
Ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων, για την κοινωνική δικαιοσύνη, την ισότητα, το δικαίωμα στην εργασία, την ειρήνη .Η Πρωτομαγιά συμβολίζει τον αγώνα των πολλών απέναντι στην ανισότητα και την εκμετάλλευση.

Αναμενόμενα πετυχημένο το πανηγύρι στον Καμπάνη Κιλκίς

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Με συνεργασία που φάνηκε έντονα σε όλους όσοι συμμετείχαν στο πανυγήρι από όλα τα μέλη του συλλόγου γυναικών Καμπάνη καθώς και άλλων φορέων του χωριού έδωσε την ευκαιρία να γεμίσει ασφυκτικά η αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου και Λυκείου Καμπάνη και να εξελιχθεί η συνέχεια σε ένα τρικούβερτο γλέντι.

Εργατική Πρωτομαγιά: Ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ΚΙΛΚΙΣ
Η φετινή Πρωτομαγιά, 137 χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο, βρίσκει τους εργαζόμενους στη χώρα μας και παγκοσμίως σε δεινή θέση.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Στέφανου Σαρίδη

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς 

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη συνάδελφο Σωτηρία Παπαδοπούλου και στην οικογένειά της, για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου Στέφανου Σαρίδη, συνάδελφο και μέλος του ΔΣ του Σωματείου στη θητεία του στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς.

(Video) Προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στη Γουμένισσα

Προεκλογική ομιλία Γιώργου Γεωργαντά στη Γουμένισσα, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023