Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

VIDEO: "Ξέφραγο αμπέλι" το υδραγωγείο Μαυρονερίου Κιλκίς

"Ξέφραγο αμπέλι" το υδραγωγείο Μαυρονερίου Κιλκίς. Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023.

Αυξημένη και στο ν. Κιλκίς η προσέλευση πολιτών, για έκδοση ταυτοτήτων παλαιού τύπου

Ρεπορτάζ: Πάολα Χαραλαμπίδου
Αυξημένη και στο ν. Κιλκίς είναι η προσέλευση πολιτών στα αστυνομικά τμήματα για έκδοση αστυνομικών ταυτοτήτων παλαιού τύπου, μετά από την εξαγγελία της κυβέρνησης για έκδοση νέων ταυτοτήτων -στο μέγεθος πιστωτικής κάρτας- από τα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη. 

"Cartes Postales": Νέα ατομική έκθεση από τη Ζωή Τζήμητρα

Ένα σύνολο έργων ακουαρέλας με πενάκι, υπό τον τίτλο "Cartes Postales" περιλαμβάνει η νέα ατομική έκθεση της Ζωής Τζήμητρα. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ισογείου του ξενοδοχείου Pillow Urban Stay, επί της Ρωμανού 9 στην περιοχή του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8.30 μμ.

Παράταση απαγόρευσης κυκλοφορίας στο περιαστικό Δάσος Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για την Τρίτη 22/8/2023 και μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Π. Παππάς: Γιατί δεν δίνει ο Δήμος άδεια λειτουργίας για την πισίνα του Ειδικού Σχολείου;

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς
Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Την ώρα που άλλοι Δήμοι της Ελλάδος προχωρούν σε ανακαίνιση των αύλιων χώρων σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου τους, ο Δήμος Κιλκίς, δεν προχωρά στην αδειοδότηση υπάρχουσας πισίνας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, εδώ και 3 χρόνια.

Χάραμα

Του Κώστα Μπούζα 
Η νύχτα οπισθοχωρεί συντεταγμένα, ενώ η αυγή εξαπλώνεται σταδιακά. Τα όνειρα υποχωρούν γοργά, μετρώντας αντίστροφα δευτερόλεπτα, μέσα σε μισοκοιμισμένα – ή μισοξύπνια – ανθρώπινα μυαλά. Μερικές γλυκές κι άλλες αποτρόπαιες εικόνες ακόμη επιμένουν. Έχουν απ’ ότι φαίνεται αντίκρυσμα στο απόθεμα της ανθρώπινης ψυχής. Ποιος άραγε μπορεί αυτό που ζει ν’ αναγνωρίσει…

VIDEO: "Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας, στο νεκροταφείο του Μαυρονερίου Κιλκίς"

"Δεν μπορούμε να θάψουμε τους νεκρούς μας, στο νεκροταφείο του Μαυρονερίου Κιλκίς". Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023.

Θαύμα η είσοδος της Χαϊντενxάιμ στη Βundesliga Γερμανίας

Γράφει ο Αβραμίδης Γε. Δημήτριος
Το όνειρο
Μια πόλη 50.000 κατοίκων στη Βάδη - Βυρτεμβέργη θα εκπροσωπείται από μια ομάδα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας ύστερα από την ίδρυσή της το 1846! Πρόκειται την Χαϊντενχάιμ και που την οδηγεί ο Φράνκ Σμιτ, κόουτς που βρίσκεται εκεί από το 2007! και την προπονεί από τότε που αγωνιζόταν στην Πέμπτη κατηγορία! Δεν είναι αυτή μια ενδιαφέρουσα ιστορία; (Κοφινάς Κ. 2023).