Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

(Video) Συνέντευξη τύπου του Κώστα Κιλτίδη στο Κιλκίς


Συνέντευξη τύπου του Κώστα Κιλτίδη, στο Κιλκίς, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή, 24/1/2020, 08:30 μ.μ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη 36χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν πάνω από 37 κιλά κάνναβη
Ποσότητα κάνναβης που ξεπερνά τα 37 κιλά κατάφεραν και εντόπισαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε σπίτι 36χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

"Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας" στο Πολύκαστρο

Πρόσκληση Δήμου Παιονίας
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε µε την παρουσία σας την "Γιορτή Γραμμάτων και Παιδείας" που διοργανώνουμε  το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας (Παλαιολόγου 3) µε το παρακάτω πρόγραμμα:

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τις ηγεσίες των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Κιλκίς, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Γιάννη Ανδρίτσο και τον Αναπληρωτή Διοικητή, υπεύθυνο για το Νοσοκομείο Γουμένισσας Η. Ζάχαρη.

Το κουρμπάνι στην Παιονία

Το κουρμπάνι στο Κιλκίς

Πρόσκληση Πολιτιστικού Συλλόγου Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς
Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών «ο Άγιος Τρύφων» Κιλκίς σας προσκαλούν στις εορταστικές εκδηλώσεις του «Αγίου Τρύφωνα» που θα πραγματοποιηθούν:

Σημεία ομιλίας Χάρη Καστανίδη στη Βουλή για το εκλογικό σύστημα

Σημεία ομιλίας Χάρη Καστανίδη στη Βουλή για το εκλογικό σύστημα 
Τον Ιανουάριο του 2020 η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης υιοθέτησε έκθεση, που συνέταξε ο Βέλγος Χέντρικ Ντάεμς, με τίτλο: «Θέτοντας ελάχιστα στάνταρντς στα εκλογικά συστήματα, προκειμένου να υπηρετούν τις αρχές των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών».

Η σαπίλα της γενίκευσης

Του Νίκου Νίτσα
Δεν πέρασαν μερικές ώρες από την δημοσίευση του τελευταίου μου άρθρου, και μια ανώνυμη (!) καταγγελία ήρθε να επιβεβαιώσει ορισμένα από τα γραφόμενα σε αυτό.

Ξεκινά το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής βόλεϊ στην Ένωση της ΕΣΠΕΜ με έξι ομάδες

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Επιτέλους το Σάββατο 25 Ιανουαρίου ξεκινά το πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής βόλεϊ στην Ένωση της ΕΣΠΕΜ με έξη ομάδες τελικά.

Ολοκλήρωση τεχνικών έργων για τη μεταστέγαση του ΔΙΕΚ Κλκίς με μέριμνα του Δήμου

Με φροντίδα του Δήμου Κιλκίς διασφαλίστηκαν οι συνθήκες για τη μεταστέγαση του Δημόσιου ΙΕΚ Κιλκίς στο 1ο ΕΠΑΛ και σε κτηριακούς χώρους του ΚΕΓΕ. Ειδικότερα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε εργασίες συντήρησης, διαρρύθμισης και ελαιοχρωματισμού στην εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία των κτηρίων και σε εργασίες πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο. Παράλληλα υπήρξε πρόνοια για την κατασκευή ράμπας στην είσοδο του ΚΕΓΕ ώστε να είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.

Ανάδειξη Γεωργοδιατροφικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρική Μακεδονίας

Με πρωτοβουλία του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΑΣΠΚΜ καλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του γεωργοδιατροφικού τομέα να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ανάδειξης της ταυτότητας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας/ΠΚΜ.

Ετήσιος χορός του "Αίαντα" Κιλκίς