Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Η τροχονομική "Παράβαση της εβδομάδας" σε όλη την ελληνική επικράτεια

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 2 άτομα για καλλιέργεια χασισιού

Συνελήφθησαν την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 30 ετών, διότι σε έρευνα της οικίας τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν στην αυλή 2 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρα τα οποία εκριζώθηκαν, ενώ βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 23,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ποντιακή Καλλιτεχνική Διακήρυξη με Αντιμνημονιακό Πρόσημο


Επιμέλεια: Τάσος Κοκοβίδης
Το βίντεο αυτό αποτελεί μια Καλλιτεχνική Διακήρυξη με Αντιμνημονιακό Πρόσημο η οποία εκφράζεται μέσα από τον χαρακτήρα του «μέσου» Πόντιου Έλληνα. Ο «μέσος» Πόντιος Έλληνας, είναι αγνός, άκακος, φιλήσυχος, δουλευταράς μα συνάμα και αφελής άνθρωπος. 


Πάνδημη λιτανεία της Παναγίας Τριχερούσας στην Παραλία Κατερίνης

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου στην Παραλία Κατερίνης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία της εικόνας Παναγίας της Τριχερούσας, αντίγραφο από την Ιερά Μονή Χιλανδαρίου Αγίου Ορους.

Πυρκαγιά σε αγροτοδασική περιοχή της Ποντοκερασιάς Κιλκίς

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 το απόγευμα σε αγροτοδασική περιοχή της Ποντοκερασιάς – Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσίων. Επί τόπου επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς με τέσσερα οχήματα. 

Δηλώσεις πολιτικής ηγεσίας για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών


Μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την απελευθέρωση από τις τουρκικές φυλακές, του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε την παρακάτω δήλωση:
"Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή.

Δείτε Video από τα "Θεοτόκεια 2018" στο Δροσάτο Κιλκίς


"Θεοτόκεια 2018" στο Δροσάτο Κιλκίς, Τρίτη 14 Αυγούστου 2018.