Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

(Video) Κορωνοϊός: Πάμε μια βόλτα στους άδειους δρόμους του Κιλκίς

Κορωνοϊός: Πάμε μια βόλτα στους άδειους δρόμους του Κιλκίς, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, στις 9:00 μ.μ.

Κορωνοϊός (12/11/2020): 3.316 νέα κρούσματα (39 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 50 θάνατοι


Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 3.316 νέα κρούσματα και 50 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 66.637 και των θυμάτων σε 959. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 310 συμπολίτες μας, ενώ 353 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.028.196 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα για τη λειτουργία των οργανικών μονάδων του Δήμου Κιλκίς


Στο δεύτερο και πιο επιθετικό κύμα εκδήλωσης της πανδημίας του Covid -19 ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πολίτη, για να συνεισφέρει σε κρίσιμες υπηρεσίες που συνδέονται με τις κοινωνικές δομές και την ποιότητα ζωής και για να συμβάλει περαιτέρω στην ορθολογική οργάνωση της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Κατάσταση προσωπικού των Νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και των ΤΟΜΥ της 4ης ΥΠΕ"


Ερώτηση Γ. Φραγγίδη*
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την ίδρυση του, εδώ και τρεισήμισι δεκαετίες περίπου αποτελεί το θεματοφύλακα της Δημόσιας Υγείας στη χώρα μας εξασφαλίζοντας επάξια την υγειονομική περίθαλψη των Ελλήνων πολιτών. Ιδιαίτερα στην κρίσιμη αυτή περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού που διανύουμε οι δημόσιες δομές υγείας, Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας αστικού (ΠΕΔΥ) και περιφερειακού τύπου και ΤΟΜΥ, παρόλες τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνικές υποδομές, καλούνται να ανταποκριθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην περίθαλψη και νοσηλεία των κρουσμάτων COVID-10 σε συνθήκες εντελώς πρωτόγνωρες υγειονομικά για τη χώρα μας.

Ε. Αγαθοπούλου: Αυταρχική συμπεριφορά της κ. Βούλτεψη με προσβολές και υπερβολές

Δείτε το βίντεο με κλικ επάνω στην εικόνα

Ειρήνη Αγαθοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ραλλία Χρηστίδου για την Έκθεση πεπραγμένων της Επιτροπής Ισότητας και των Υποεπιτροπών της: «Αυθαίρετη απαλοιφή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ από το κείμενα της Έκθεσης της Επιτροπής και των Υποεπιτροπών ΑΜΕΑ και Trafficking»

Οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Ισότητας και των Υποπεπιτροπών της (ΑΜΕΑ και Trafficking) της 11ης Νοεμβρίου είχαν ως θέμα την έγκριση εισηγήσεων επιμέρους θεματικών, που τελικά αθροίζουν τα κείμενα της Έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής, της Α’ Συνόδου της ΙΗ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 12/11/2020, 5:15 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις οχημάτων στις Σέρρες
Συνελήφθησαν χθες (11 Νοεμβρίου 2020) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Δια περιφοράς ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, στις 16 Νοεμβρίου 2020


Δια περιφοράς ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί, στις 16 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα από ώρα 11:00-14:00, με θέμα,  "Έγκριση Απολογισμού και Ισολογισμού Δήμου Κιλκίς, για το οικονομικό έτος 2019"


Κορωνοϊός: Έκτακτα νέα μέτρα στο Νοσοκομείο Γουμένισσας


Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Γουμένισσας ενημερώνει του πολίτες της περιοχής του σχετικά με τα νέα μέτρα που ισχύουν πλέον για την λειτουργία του. Λόγω της σοβαρής έξαρσης της πανδημίας και στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού και προκειμένου να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία των κατοίκων και των νοσηλευόμενων ισχύουν τα εξής:

(Video) Κορωνοϊός: Παράσταση διαμαρτυρίας Εργατικών Σωματείων και Φορέων νομού Κιλκίς έξω από το Νοσοκομείο Κιλκίς

Παράσταση διαμαρτυρίας Εργατικών Σωματείων και Φορέων νομού Κιλκίς έξω από το Νοσοκομείο Κιλκίς, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020.

Κλειστός ο ΟΑΕΔ Κιλκίς λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού

Κλειστός για το κοινό θα παραμείνει σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ο ΟΑΕΔ Κιλκίς λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο.