Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Αθανασίου Τζούρτζου

Αθανάσιος Τζούρτζος
Γουμένισσα
Την Κυριακή οι πολίτες στην Παιονία ανέδειξαν τη νέα του Διοίκηση στο Δήμο. Δημοκρατικά, ψύχραιμα και μακριά από κομματικές επιρροές αποφάσισαν για το μέλλον του τόπου μας. Με μεγάλο σεβασμό και υπευθυνότητα, έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη και στην εντολή τους.

Στο Kinesis Κιλκίς, ο γρηγορότερος κερδίζει


Special Summer Offer…Ο γρηγορότερος κερδίζει!!!
Πένηντα ετήσιες συνδρομές στο γυμναστήριο Kinesis-Gym σε προνομιακές τιμές…
*οι δέκα πρώτοι που θα έρθουν στην ρεσεψιόν του γυμναστηρίου θα αγοράσουν την ετήσια συνδρομή στην τιμή των 160,0€
οι δέκα επόμενοι στην τιμή των 180,0€ ...
οι δέκα επόμενοι στην τιμή των 200,0€
οι δέκα επόμενοι στην τιμή των 230,0€ και
οι τελευταίοι δέκα στην τιμή των 250,0€
**η προσφορά ισχύει έως την εξάντληση των πενήντα πακέτων.
***η κανονική τιμή (προ προσφοράς) της ετήσιας συνδρομής είναι 300,0€

Ο Κώστας Ζώτος ευχαριστεί

Κώστας Ζώτος
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους δημότες του Κιλκίς και ιδιαίτερα τους συνδημότες μου στην δημοτική ενότητα Γαλλικού, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου εκλέγοντας με πρώτο Δημοτικό σύμβουλο στον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη ( ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ ).

Ευρωεκλογές: Τα σύστημα έδειξε τα δόντια του, γεμάτα τερηδόνα!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Οι ευρωεκλογές τέλειωσαν και όλοι δείχνουν ευχαριστημένοι, αφού βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο παρά μισοάδειο, όπως πράγματι είναι.

Στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την Ανάπτυξη των Υδατοκαλλιεργειών

Κατατέθηκε προς συζήτηση στη Βουλή, μετά από εκτενή διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς, το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την Ανάπτυξη των Υδατοκαλλιεργειών.

Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ από το Επιμελητήριο Κιλκίς

Με κύριο στόχο την στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεών του το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) θα πραγματοποιήσουν το επόμενο διάστημα στο Νομό μας Νέο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Ενίσχυσης του Ανθρώπινου Δυναμικού των ΜΜΕ σε θέματα εξωστρέφειας.

Απολογισμός δράσεων ΝΗΡΕΑ Κιλκίς για το διάστημα Ιανουάριος – Μάιος 2014

Παρεμβάσεις σε μαθητές Γυμνασίων που εφαρμόζουν το πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής με τίτλο: «Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι»
Φέτος για πρώτη φορά με τη συνεργασία εκπαιδευτικών και στελεχών πρόληψης υλοποιείται σε μαθητές γυμνασίων πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής με τον τίτλο «Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι». Στα πλαίσια λοιπόν της εφαρμογής αυτού του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς επισκέψεις από τα αντίστοιχα σχολεία στο Κέντρο Πρόληψης, αλλά και το αντίστροφο.

Ημερίδα από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας


Οι «Μωμό(γ)εροι» τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Μάρκου Κιλκίς «Μωμό(γ)εροι» μαζί με μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Τι πήραν οι μονομάχοι Γκουντενούδης και Σιωνίδηςσε κάθε εκλογικό τμήμα του δήμου Παιονίας

Τι πήραν οι μονομάχοι Γκουντενούδης και Σιωνίδης σε κάθε εκλογικό τμήμα του δήμου Παιονίας.
Δείτε ΕΔΩ

Εύζωνοι Κιλκίς: Χρειαζόταν 50 λίτρα πετρέλαιο και τα έκλεψε

Συνελήφθη χθες (26.05.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς, ένας υπήκοος FYROM ηλικίας 22 ετών, για κλοπή.  Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να έχει αφαιρέσει με δύο μπιτόνια 50 λίτρα πετρέλαιο από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε χώρο του Συνοριακού Σταθμού Ευζώνων Κιλκίς.

"Καλή επιτυχία παιδιά στις πανελλαδικές εξετάσεις" λέει ο ο Χ. Γκιουντενούδης

Σε όλους τους μαθητές μας, που από αύριο Τετάρτη 28 Μαϊου ξεκινούν τη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι δύναμη, νηφαλιότητα και επιτυχία. Δύναμη και κουράγιο εύχομαι και στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι μοιράζονται μαζί τους την αγωνία για το παρόν και το μέλλον τους.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Φρένο Τσίπρα στα σχέδια Σαμαρά- Καταλύτης εξελίξεων η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ·Ευρωεκλογές 2014- Οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στην Ευρώπη·Μετά την απόφαση του ΣτΕ για την ΕΥΔΑΠ- Ψάχνουν νέα τεχνάσματα για τις ιδιωτικοποιήσεις
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μερίδιο στη διακυβέρνηση θέλει ο Τσίπρας-Ζητάει να εγκρίνει τις κρίσιμες αποφάσεις για ειρηνική συνύπαρξη με τον Σαμαρά – Και δήλωση – σοκ ενώπιον του Προέδρου –«Πρέπει να αντιμετωπιστεί ο ευρωσκεπτικισμός»·-Αποκάλυψη!- Έγγραφο για νέα μέτρα με τρεις υπογραφές· Τα τελικά αποτελέσματα στο 100% των τμημάτων –Ψήφοι και ποσοστά για τα 42 κόμματα που μετείχαν στις ευρωεκλογές