Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι 15 Ιανουαρίου

Ανακοίνωση Υπουργείου Οικονομικών
Το Υπουργείο Οικονομικών, θέλοντας να διευκολύνει τους πολίτες και να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρατείνει την προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, έως τη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020. 

Κιλκίς: Εκδήλωση με σκοπό την κατασκευή του Ιερού Ναού Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού


1,1 εκατ. ευρώ από τον ΥπΑΑΤ, Μ. Βορίδη σε κτηνοτρόφους για την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των κτηνοτρόφων με στόχο την εξυγίανση του ζωικού κεφαλαίου της χώρας.

Ευχές εορτών από την Κοινότητα Κιλκίς


Ευχές εορτών από την Κοινότητα Επταλόφου Κιλκίς


Συμμετοχή των δομών ΚΔΑΠ Kinesis στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis 
Για άλλη μια χρονιά η οικογένεια του ΚΔΑΠ Kinesis συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου μας. Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 και λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τη χρονιά που μας πέρασε, οι δομές μας παρουσίασαν ένα χαρούμενο εορταστικό πρόγραμμα στο χριστουγεννιάτικο χωριό στο νέο πάρκο κήπος. 

Ευχές για το νέο έτος, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φύσκας Κιλκίς


Τιμή για τον τόπο μας η συμμετοχή της κιλκισιώτισσας ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου, στην 8η Λογοτεχνική Σκηνή

Στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε φέτος η 8η Λογοτεχνική Σκηνή, μια συνάντηση για την τέχνη, στη Θεσσαλονίκη. Η εν λόγω εκδήλωση διοργανώθηκε από το λογοτεχνικό περιοδικό “Εντευκτήριο” και το Δήμο Θεσσαλονίκη και έλαβε χώρα στο Δημοτικό θέατρο Άνετον. Η Λογοτεχνική Σκηνή δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Κορδομενίδη το 2012. 

Σκοτώθηκε 69χρονος σε τροχαίο στη Δράμα

Χθες (29 Δεκεμβρίου 2019) και ώρα 18.00 περίπου, στο 27 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Δράμας - Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός παρακείμενου αγροτεμαχίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.

Ευχές με τους πολίτες θα ανταλλάξει ο Δήμαρχος Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης θα δεχθεί και θα ανταλλάξει ευχές με θεσμικούς φορείς του τόπου και με πολίτες την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου στο Δημαρχείο από τις 11:30 έως τις 14:00.

Εκπαιδευτικοί του 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς στην Brodnica της Πολωνίας

Δελτίο τύπου 5ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Σε συνέχεια του Ευρωπαϊκού Εκπαιδευτικού Προγράμματος Erasmus KA229 με θέμα: “My roots, my country, our Europe” στο οποίο συμμετέχει το 5ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, και κατά τη διάρκεια της κινητικότητας των εκπαιδευτικών, οι νηπιαγωγοί του σχολείου μας Σπυρλιάδου Αναστασία και Θεοδωρακάκη Θεοπή ταξίδεψαν στη Brodnica της Πολωνίας όπου έγινε η τρίτη συνάντηση των εταίρων του Προγράμματος από τις 2/12/19 έως και τις 6/12/19. (Γαλλία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βουλγαρία και Ελλάδα).

Ανασκόπηση πεπραγμένων 2019 του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός ΑΤΛΑΣ Κιλκίς, στο τελευταίο διοικητικό του συμβούλιο έκανε μία ανασκόπηση των πεπραγμένων των τμημάτων του όσον αφορά τα αποτελέσματα των στόχων που είχε θέσει στην αρχή της περιόδου.

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα σημεία του εθνικού και του επαρχιακού οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.

Συνδέεται σιδηροδρομικά η Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς με το δίκτυο του ΟΣΕ

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Την ένταξη έργου μελέτης για τη σιδηροδρομική σύνδεση της Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ) Κιλκίς με το δίκτυο του ΟΣΕ, ύψους 800.000,00 €, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2019 ενέκρινε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Ιωάννης Τσακίρης στις 23 Δεκεμβρίου.

Ρεβεγιόν 2020 στο Ράντσο Κιλκίς


(Video) Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Α.Σ. "Άθλο" Κιλκίς


Οι αθλητικές επιδείξεις tae kwon do και kick boxing, ενόργανης γυμναστικής, zumba, μοντέρνου χορού, μουσικοκινητικής αγωγής- Θεατρικά δρώμενα και παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Α.Σ. "Άθλο" Κιλκίς, έγιναν στο Πάρκο-Κήπος Κιλκίς, την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019.

"ΤΖΑΜΑΪΚΑ" Reward Party στον "ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Μια υπέροχη γεύση χαράς, περηφάνιας και κυρίως καλής παρέας άφησε το "ΤΖΑΜΑΪΚΑ" Reward Party στον "ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟ", το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 παρουσία του σκηνοθέτη της ταινίας, Ανδρέα Μορφονιού, της ταινίας που έλαβε τον Σεπτέμβρη 2019 το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας “GOLDEN SOFIYA FRESCO GRAND-PRIX IN FEATURE FILM JAMAICA στην Ουκρανία.