Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Φραγγίδης: «Εμπαιγμός των επιχειρήσεων και των εργαζομένων του τουρισμού δια στόματος Πρωθυπουργού»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, σε σημερινή εκδήλωση του ΣΕΤΕ, παραδέχθηκε τη βαθύτατη κρίση στον τουρισμό και τη συρρίκνωση της φετινής συμβολής του στο ΑΕΠ της χώρας. Παρέπεμψε δε για το τέλος Ιουλίου πιθανά πρόσθετα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης. Ουσιαστικά μας κοροϊδεύει. Τότε θα είναι πολύ αργά. Ο ελληνικός τουρισμός θα έχει βρεθεί μπροστά στην καταστροφή και οι εποχικά εργαζόμενοι στην ανεργία.

"Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει"

Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι προετοιμασίες, για την συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού της Αναγέννησης Πλαγιάς, ενόψει της αγωνιστικής ποδοσφαιρικής περιόδου 2020 – 2021, από τους υπευθύνους της ομάδας εκπροσώπου του νομού μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

Το Κιλκίς επισκέπτεται η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φ. Αραμπατζή

Ανακοίνωση Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Το Κιλκίς επισκέπτεται την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης – Βουλευτής νομού Σερρών κα Φωτεινή Αραμπατζή. Η Υφυπουργός θα επισκεφθεί μια καινοτόμα εταιρία παραγωγής καλαμακίων από στέλεχος σιταριού, η οποία συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και ενισχύει την οικολογική μας συνείδηση.

Διεκδίκηση επιχορήγησης αγοράς εξοπλισμού για την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Αίτημα προς το «Ταμείο Αλληλεγγύης» υπέβαλλε ο Δήμος Παιονίας, στις 15 Ιουνίου 2020 αρ. πρ. 9014, προκειμένου να λάβει επιχορήγηση για την προμήθεια ενός καινούριου απορριμματοφόρου οχήματος και ενός καινούριου φορτηγού μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Παιδικός Σταθμός ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ


Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2020-2021

Ξεκινά την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 και ώρα 10.00 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και ακτοπλοϊκών εταιρειών, για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2020-2021.