Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Πλήθος ανεμβολίαστων πολιτών έξω από ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια της πόλης του Κιλκίς


Πληθαίνουν οι εικόνες συγκέντρωσης ανεμβολίαστων πολιτών έξω από ιδιωτικά μικροβιολογικά εργαστήρια της πόλης του Κιλκίς για τη διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων ανίχνευσης του κορωνοϊού, μετά από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής των νέων μέτρων της κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. 

(Video) Μπορούμε να αναβαθμίσουμε το Laptop μας; Και αν ναι, αξίζει;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 19/9/2021, 10:48 μ.μ.


Άμεση σύλληψη δράστη ανθρωποκτονίας
Βραδινές ώρες χθες (18-09-2021), στην περιοχή του κέντρου πόλης, αστυνομικοί της ομάδας “Ζ” συνέλαβαν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εμπλεκόμενος σε επεισόδιο με 24χρονο ομοεθνή του, τον τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα από κοντινό ψητοπωλείο.

Ο Θεμιστοκλής Κοσμίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Κιλκίς, μιλά στη Γνώμη και στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Μπάμπη


Ο κος Θεμιστοκλής (Θέμης) Κοσμίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κιλκίς και Δημοτικός Σύμβουλος της Παράταξης του Δημάρχου Κιλκίς, κου Δημήτρη Κυριακίδη, μιλά στους Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Καραγεωργίου Χαράλαμπο (Μπάμπη)

Σε μια περίοδο, όπως αυτή της πανδημίας είναι λογικό και αναμενόμενο ο πολιτισμός να δέχεται από τα πρώτα πλήγματα. Θεωρείτε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού διαχειρίστηκε ορθά αυτή την κατάσταση;

(Video) Χάρης Καστανίδης από το Κιλκίς: Θέλουμε να κάνουμε την παράταξη ξανά μεγάλη

Χάρης Καστανίδης από το Κιλκίς, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021: Θέλουμε να κάνουμε την παράταξη ξανά μεγάλη.

Κορωνοϊός (19/9/2021): 1.305 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 33 θάνατοι και 348 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.305, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 630.784 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 143 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.111 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κόψιμο επικίνδυνων δέντρων πίσω από το 2ο Λύκειο Κιλκίς μετά από το μπουρίνι του Σαββάτου 18-9-21

(Video) Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κιλκίς.