Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αν πάτε στο θεατράκι του Πάρκου Κήπου Κιλκίς, πάρτε και την καρέκλα σας μαζί

Για τις κατεστραμμένες κερκίδες του μικρού θεάτρου στο πάρκο Κιλκίς, είχαμε γράψει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022. Δείτε ΕΔΩ

- Σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου η κατάσταση έχει χειροτερέψει, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σήμερα το απόγευμα. Οπότε όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί Δημότες Κιλκίς την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πάτε για κάποια εκδήλωση στο θεατράκι του Πάρκου Κήπου, πάρτε και την καρέκλα σας μαζί. Μάλιστα αν πιστεύετε ότι η εικόνα αυτή τιμά και δε δυσφημεί το Κιλκίς, εκτός από τις καρέκλες σας, πάρτε και τους επισκέπτες σας μαζί.

Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στο Κιλκίς



Έκθεση Χειροτεχνίας στο Ράντσο Κιλκίς



Ετήσια έκθεση 2022, Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς



(Video) Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Κήπου Κιλκίς

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Κήπου Κιλκίς, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022.

Προστασία για να μη χάσετε το σπίτι σας, από αδυναμία πληρωμής δανείων

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ στην εικόνα
Η συνέντευξη του συνεργάτη της Γνώμης δικηγόρου Κωνσταντίνου Τζίκα στην εκπομπή Δημότης online του κυρίου Παναγιώτη Κρινή στην TV100 όπου συζήτησαν για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν σήμερα οι συμπολίτες μας και εκτός αυτού, κινδυνεύουν να χάσουν και το σπίτι τους απο την αδυναμία πληρωμής των δανείων τους. Πως μπορούν να προστατευτούν;

Έκαναν το γύρο της Πελοποννήσου οι Περιπατητες Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
 Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Η αφετηρία του Ολυμπιακού Σταδίου της Αρχαίας Ολυμπίας, η διαδρομή του γύρου της Μάνης και όλης, το Σπήλαιο Διρού, η Μονεμβασιά, το Φρούριο Παλαμηδίου, οι Μυκήνες, η Πάτρα, η Καλαμάτα, το Γύθειο, η Σπάρτη και ο Ισθμός της Κορίνθου περιλαμβάνονται στις αμέτρητες ονειρικές στιγμές που έζησαν σαράντα επτά μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς κατά την διάρκεια του πενθήμερου γύρου Πελοποννήσου 9-13 Ιουνίου.

Λαϊκοποντιακή συναυλία στην Ευκαρπία Κιλκίς



Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας στο Ράντσο Κιλκίς



Κιλκίς: Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού»

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς & Πέλλας 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς & Πέλλας λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές & την ανάγκη για έγκυρη και έγκριτη ενημέρωση των μαθητών διοργανώνει, σε συνεργασία με την έμπειρη & καταξιωμένη επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας, σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο «Σχολές, Σπουδές & Συμπλήρωση Μηχανογραφικού».

(Video) Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, από το σύνολο Πόλις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, από το σύνολο Πόλις, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

(Video) Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Συναυλία σπουδαστών τάξης πιάνου της Άννας Χατζημητάκου

Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου: Συναυλία σπουδαστών τάξης πιάνου της Άννας Χατζημητάκου, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Κάποιος Έλληνας

Του Κώστα Μπούζα
Κάποιος γεωγράφος θα περιέγραφε τον τόπο αυτό, ως κείμενο στο Νοτιοανατολικό άκρο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου, και σε γεωγραφικό πλάτος περίπου 40 μοιρών, εκτεινόμενο δε σε έκταση 132.000 (περίπου) τετραγωνικών χιλιομέτρων. Άλλος, εθνολόγος, θα κατέτασσε τους κατοίκους αυτού του τόπου στην Ελληνική φυλή, ενός εκ των τεσσάρων κλάδων (του πλέον ολιγάριθμου) της Λευκής φυλής. 

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Θέατρο Πάρκο Κήπου-Κιλκίς