Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ευρεία νίκη με ανατροπή πέτυχε, ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. Κεντρικού επικρατώντας άνετα με 5-1 σκορ. Αν και βρέθηκε στο 20ο λεπτό πίσω στο σκορ αντέδρασε σωστά φτάνοντας στο 45ο στην ισοφάριση με τέρμα του Ρωσσίδη Άκη.

Ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Κιλκίς συμμετέχει με ομάδα μελών και φίλων στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"


Ο σύλλογος καρκινοπαθών νομού Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» ξεκινά μία σειρά νέων δράσεων για την επίτευξη των σκοπών του που είναι η στήριξη μελών και συγγενών αλλά και η ενημέρωση όσον αφορά στην πρόληψη.

Σύλληψη 40χρονου που επιχείρησε να αποπλανήσει ανήλικο

Το χρονικό διάστημα από τις 11/12/2014 έως και τις 11/1/2015 εξειδικευμένοι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο σχετικού Βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, πραγματοποίησαν στοχευμένη διαδικτυακή έρευνα – ανακριτική διείσδυση, σε δωμάτια εικονικής διαδικτυακής επικοινωνίας (chatrooms), κατά την οποία με τη χρήση προφίλ – λογαριασμών σε πρόγραμμα ηλεκτρονικής συνδιάλεξης «υποδύθηκαν» τους ανήλικους κάτω των δεκατριών (13) ετών.

Συνάντηση Γκουντενούδη με εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του δήμου Παιονίας

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Παιονίας και των εκπροσώπων πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο. Με αφορμή την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου της Πενταετίας 2014 – 2019 συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αναγκαιότητα της βιωσιμότητας των συλλόγων και την οργάνωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο.

Συγχαρητήρια Γκουντενούδη στα οινοποιεία Τάτση και Χατζηβαρύτη


Υπογράφει ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης
Ανάμεσα σε 7 συμμετέχουσες χώρες και 594 δείγματα κρασιών, οι οινοποιοί της Παιονίας κατάφεραν να διακριθούν για τη μοναδικότητα της γεύσης και την ποιοτική ανωτερότητα των κρασιών τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Οινοποιείο του Στέργιου Τάτση στη Γουμένισσα μιας και κατέκτησε το μοναδικό Μεγάλο Χρυσό για τον οίνο του « Old Roots Ξινόμαυρο » εσοδείας 2011 στον 15ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης που διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης ΔΕΘ-HELEXPO ΔΕΤΡΟΠ.

Πετυχημένη η ημερίδα ενημέρωσης του αγροτικού κόσμου της Παιονίας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, η ημερίδα ενημέρωσης του αγροτικού κόσμου της Παιονίας σχετικά με το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας στην Αγροτική Ανάπτυξη, τη ΝΕΑ ΚΑΠ 2014 – 2020, τα προβλήματα εφαρμογής και τις ευκαιρίες Ανάπτυξης».

Ο Παύλος Τονικίδης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας

Δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης Κιλκίς "ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ"
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κιλκίς της παράταξης Κιλκίς ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ, δημοτικός σύμβουλος Παύλος Τονικίδης συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας (ΣΔΙΠΕ). Που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη.

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς πραγματοποίησε την Παρασκευή 27 Φλεβάρη κοπή βασιλόπιτας στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κιλκίς. Μεταξύ άλλων, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τραντούδη Κική, απευθυνόμενη στις γυναίκες του νομού, είπε:

Κιλκίς: Έπεισαν 80χρονο να δώσει χρήματα με το πρόσχημα οφειλής του γιου του στην εφορία

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδικές έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, απάτη σε βάρος 80χρονου σε χωριό του Κιλκίς και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Kinesis-Gym: Παρουσίαση νέου προγράμματος (New Release) του BODYPUMP 92 by Les Mills

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 92.

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Έμπρακτη αλληλεγγύη σε 500.000 φτωχούς- Στον δρόμο για την Βουλή τα μέτρα για την ανθρωπιστική κρίση·Νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης·Χρηματοδοτικές ανάγκες-Κυβερνητική εγρήγορση για 7,1 δις ευρώ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Νέα Βόμβα για το Μνημόνιο- Η παγίδα στον Καραμανλή-Η φούσκα των 31,7 δις (του ΠΑΣΟΚ) που αλυσόδεσε την Ελλάδα·Αποκάλυψη- Ο εξάδελφος του Τσίπρα σύμβουλος του Κοτζιά!-Κανείς τελικά δεν πάει χαμένος. Ούτε επί… ΣΥΡΙΖΑ·Ο… Γιάνης (ο Φλου) σε νέες περιπέτειες- Μιλάει συνεχώς σε κανάλια, εφημερίδες και διεθνή πρακτορεία! Αλλάζει διαρκώς άποψη για τους συντελεστές του ΦΠΑ!