Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Για ποια προγράμματα ΔΥΠΑ ανοίγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Ανοίγει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιχειρήσεων για τα κάτωθι προγράμματα:
1. Πρόγραμμα επιδότησης της εργασίας για 10.000 μακροχρόνια ανέργους 45 ετών και άνω, σε περιοχές θύλακες υψηλής ανεργίας και με συνολικό προϋπολογισμό 120 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτεί έως και το 80% του μισθού και των εισφορών για 18 μήνες με υποχρέωση διατήρησης της θέσης για 6 μήνες . Η μέγιστη επιχορήγηση ανέρχεται σε 13.709 ευρώ ανά θέση εργασίας, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί σε επιχειρήσεις της πράσινης και ψηφιακής οικονομίας.

Δωρεάν περιποίηση της κόμης πολιτών από το Σύλλογο Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς

Το μήνυμα των Χριστουγέννων, της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο κάνουν πράξη τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και συνδράμοντας - με τον δικό τους τρόπο – σε δράσεις αλληλεγγύης σε σύμπραξη με τους εφημέριους των Ιερών Ναών Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, Παναγία και Αγιου Δημητρίου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου, καθώς και με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας.

Δεν κατάφερε να λυγίσει τον Ήφαιστο Φλώρινας, ο Ατλας Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στην έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος αγοριών της ΕΣΠΕΜ ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ βρέθηκε αντίπαλος με τον Ήφαιστο Φλώρινας. Σ’ ένα γήπεδο γεμάτο με φίλους της ομάδας, ο ΑΤΛΑΣ, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να λυγίσει τον Ήφαιστο. Τα παιδιά της ομάδας, βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ (0-2, 16-25, 12-25), διόρθωσαν αρκετά λάθη στο τρίτο σετ (1-2, 25-22) αλλά το τελικό σκορ (1-3, 15-25), άφησε μόνο εντυπώσεις και την μαχητικότητα του ΑΤΛΑ απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. 

Σύλλογος Φίλων ΒΒΚΚ: «Παράλογο να μην είναι θεσμοθετημένος ο Βαλκανικός Βοτανικός Κήπος Κρουσίων»

Σε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών προχωρά ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσίων. Ο Σύλλογος ιδρύθηκε τον περασμένο Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία συνθηκών που θα ευνοούν τη Διατήρηση της Φυτικής Βιοποικιλότητας με έμφαση στην Ελληνική και Βαλκανική Χλωρίδα, στηρίζοντας το έργο του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσίων, αλλά και των άλλων Βοτανικών Κήπων της χώρας μας.

40 γονείς και παιδιά στη φετινή Σχολή Γονέων του κέντρου ξένων γλωσσών Σαγματοπούλου

Για άλλη μια χρονιά το εκπαιδευτικό κέντρο ξένων γλωσσών Σαγματοπούλου απέδειξε πως στηρίζει καινοτόμες δράσεις και παρεμβάσεις στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Η Σχολή Γονέων έγινε πια θεσμός στην περιοχή, όμως, φέτος προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας και ομάδες παιδιών και εφήβων! Οι ομάδες θα λειτουργούν από το μήνα Νοέμβριο έως και τον Μάιο.

Αξιούπολη: Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Έφεδρο Ιπτάμενο Ανθυποσμηναγό Στέφανο Μαυροματίδη

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Έφεδρο Ιπτάμενο Ανθυποσμηναγό Στέφανο Μαυροματίδη από την Πηγή Αξιούπολης, ο οποίος έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-1941.

Δήμος Παιονίας: Στηρίζω την τοπική αγορά, ενισχύω τα καταστήματα του Δήμου μας



Πολύκαστρο: Πετυχημένη η εκδήλωση "Όποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου η Επετειακή Εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας με αφορμή την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τίτλο: "Όποιος ξεχνάει χάνεται, ραγίζει όποιος θυμάται". Από τη Μικρασία στην Παιονία, 100 χρόνια μνήμης...

Το σωματείο OMNES ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογς ΑΡΜΟΝΙΑ

Ευχαριστήριο σωματείου OMNES
Ο χορός ενώνει τους ανθρώπους, τις γλώσσες και τις παραδόσεις. Ο χορός έγινε η γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στα παιδιά από την Ουκρανία και αυτά της πόλης μας, που σχημάτισαν έναν κύκλο αγάπης για να καλωσορίσουν στα τμήματα παραδοσιακών χορών του συλλόγου ΑΡΜΟΝΙΑ, παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του σωματείου OMNES.

Πόσο κοστίζει η ασφάλεια των παιδιών μας;

Δελτίο τύπου Ένωσης Συλλόγων Γονέων των Μαθητών της Καλαμαριάς
Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων των Μαθητών της Καλαμαριάς, όπως και όλοι οι γονείς, είμαστε οργισμένοι με την εγκληματική αμέλεια που στοίχισε τη ζωή ενός μαθητή στο 9ο Δημοτικό σχολείο Σερρών.

Θέση εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (7/12/2022)

Ζητείται για μόνιμη εργασία άτομο ή ζευγάρι για την καθαριότητα και τάισμα των αλόγων από το Ράντσο Κιλκίς. Πληροφορίες: Σωτήρης 6976993221

(Video) Χορευτικό Αρμονίας Κιλκίς στην εκδήλωση «Ιωνίας Ενθυμήματα. Ιχνηλατώντας μνήμες & θύμησες της Σμύρνης»

Χορευτικό Αρμονίας Κιλκίς
«Ιωνίας Ενθυμήματα. Ιχνηλατώντας μνήμες & θύμησες της Σμύρνης» - Μια Εκδήλωση Μνήμης του Πολιτιστικού & Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΡΜΟΝΙΑ» Κιλκίς. Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022.

"Δεν συμβιβαζόμαστε με το έγκλημα να χάνουν μαθητές τη ζωή τους στο σχολείο"

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Κιλκίς - Παιονίας
Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν χάνουν τη ζωή τους, σε επικίνδυνα σχολικά κτίρια, εξ αιτίας της κρατικής αναλγησίας.

Ψήφισμα Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για το θάνατο του μαθητή στις Σέρρες

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Σε βαθύτατη θλίψη και οδύνη βύθισε την περιοχή των Σερρών, την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και ολόκληρη τη χώρα ο θάνατος ενός 11χρονου μαθητή, ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο δημοτικού σχολείου των Σερρών.

Δείτε τα Videos της Γνώμης στο Facebook


Δείτε τα Video της Γνώμης στο Facebook
Κάντε κλικ στην εικόνα ή ΕΔΩ

Δείτε τα Videos της Γνώμης στο Youtube

Κάντε κλικ στην εικόνα

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Τα νέα του ΑΣΕΠ (7/12/2022)

Ανακοίνωση ΑΣΕΠ

Βράβευση Σαρακατσάνων μαθητών

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας"
Ο Σύλλογός μας, στον ετήσιο χορό που διοργανώνει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες Σαρακατσάνους μαθητές Ν. Κιλκίς των Πανελληνίων Εξετάσεων ετών 2020, 2021 και 2022.