Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

«Αυστροελληνική Καπναποθήκη» Κιλκίς: Άλλη μια περήφανη νίκη των ψυχοπαθών βανδάλων…

Κείμενο-φωτογραφίες: Πάνος Μαύρος
Οι πυροσβέστες αναφέρουν συχνά μια πολύ ωραία θεωρία: «Για να σβήσει μια φωτιά, χρειάζεται ένα ποτήρι νερό το πρώτο δευτερόλεπτο, ένας κουβάς νερό το πρώτο λεπτό και ένας τόνος νερό μετά το πρώτο δεκάλεπτο!»

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 2/5/2020, 9:00 μ.μ.

Τροχαίο δυστύχημα
Χθες (1 Μαΐου 2020) και ώρα 12.30 στο 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Έδεσσας - Σεβαστιανών, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε άνδρας, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσυκλέτας, ο οποίος διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και αργότερα την ίδια ημέρα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Η ομάδα της ρομποτικής της σχολής MICROstudies στις 56 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως


Δελτίο τύπου MICROstudies Κιλκίς
Χριστός ανέστη και καλό μήνα. Η ομάδα της ρομποτικής της σχολής MICROstudies μετά από 5 μήνες έρευνας, υλοποίησης και μεταφράζοντας το πρότζεκτ μας για τον διαγωνισμό FIRST GLOBAL INNOVATION έφτασε στις 56 ομάδες παγκοσμίως για βράβευση παγκόσμιας καινοτομίας. 

Αγαθοπούλου: Μια διαφορετική Πρωτομαγιά αλλά πιο επίκαιρη από ποτέ

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια νομού Κιλκίς

Μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού, η εργατική Πρωτομαγιά μας θυμίζει το διαχρονικό μήνυμά της. Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για δημοκρατία και για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

Σχετικά με τις δημοτικές τουαλέτες του Κιλκίς...

Υπογράφει ο Κων. Γρίβας 
Πρόεδρος Συλλόγου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Σχετικά με τις δημοτικές τουαλέτες του Κιλκίς, σας γνωστοποιούμε ότι λειτουργούν κάθε Σάββατο για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού όσο και των μελών μας.

Γιώργος Αναστασιάδης: Στηρίξτε άμεσα τον κόσμο της εργασίας

Στην παρακάτω δήλωση προέβη ο πολιτευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης διαπιστώνοντας την απειλή της δημιουργίας μιας νέας στρατιάς ανέργων στη χώρα. "Η πανδημία του νέου κορονοϊού πέρα από τον υγειονομικό της χαρακτήρα έχει επιβραδύνει δυστυχώς και τη λειτουργία της οικονομίας με πολύ σημαντικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις.

Συμμετοχή του ΚΚΕ στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ χαιρετίζει τις σημερινές εντυπωσιακές συγκεντρώσεις που προετοίμασαν και διοργάνωσαν δεκάδες εργατικά σωματεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα, όπως και στο Κιλκίς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της υγείας από την πανδημία, παρά την προσπάθεια Κυβέρνησης και εργοδοσίας να βάλουν στο γύψο το κίνημα και τις διεκδικήσεις του λαού, προετοιμάζοντας τον να δεχτεί κι άλλα αντιλαϊκά μέτρα την «επόμενη μέρα».