Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 7/5/2022, 10:25 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Εξαρθρώθηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Κορωνοϊός (7/5/2022): 4.698 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 19 θάνατοι και 210 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.698. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.358.584 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.9% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 394 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 125.685(3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

(Video) Ανθοέκθεση 2022 του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς

Ανθοέκθεση 2022 του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Κιλκίς, Σάββατο 7 Μαϊου 2022.

Εξόρμηση στο Δάσος της Κούπας

Ανοικτή πρόσκληση για εξόρμηση και γνωριμία με τη φύση της περιοχής απευθύνει ο Συνεταιρισμός Διαχείρισης Δάσους Κούπας στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστατευόμενων Περιοχών –Πάρκων.

"Με τον Αλέξη Τσίπρα και το Κιλκίς, πρωταγωνιστή"

Γράφει η Σοφία Ψαρρά

Υποψήφια Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κεντρική Μακεδονία

Στις 15 Μαΐου, ολοκληρώνεται με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τις εκλογές για Πρόεδρο και Κ.Ε. Ένα Συνέδριο με διάθεση σύνθεσης και όχι διάλυσης, με κοινή διαπίστωση της σημερινής ακραίας δυσμενούς θέσης της ελληνικής κοινωνίας, εξαιτίας της επικράτησης της αισχροκέρδειας που επιτρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τοπίο εντεύθεν του ονείρου



Του Φώτη Μισόπουλου
Dîner '' Secret '' dans le foyer// prose en trois images et trois mouettes
Τα νεύρα μου είναι άσκημα σήμερα βράδυ.
Ναι, άσκημα. Μείνε μαζί μου.
Θ.Σ. EΛIOT[1]

(Video) Κρηστώνη Κιλκίς: Υποδοχή ιερού λειψάνου Αγίου Αρσενίου και εγκατάσταση τεμαχίου Αγίας Παρασκευής

Κρηστώνη Κιλκίς: Υποδοχή ιερού λειψάνου Αγίου Αρσενίου και εγκατάσταση τεμαχίου Αγίας Παρασκευής, την Παρασκευή 6 Μαϊου 2022.

Οι επιστημόνισσες του ΠΑΣΟΚ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και οι ψηφοφόροι φαίνεται να διψάνε για αλλαγές και νέα πρόσωπα! Ειδικότερα, οι γυναίκες επιστήμονες έχουν «σαρώσει» κυριολεκτικά όλο το Νομό Κιλκίς.