Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Απ` τη Δευτέρα τα δελτία τουρισμού του ΟΓΑ

Απ` τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινά, μέσω των ΚΕΠ, η διαδικασία χορήγησης των δελτίων του κοινωνικού τουρισμού, του εκδρομικού προγράμματος  και της δωρεάν παροχής βιβλίων, στους δικαιούχους του ΟΓΑ Οι δικαιούχοι του Εκδρομικού- Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών θα λάβουν τα δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ.
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν χρήση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012, ενώ των δελτίων για τα προγράμματα των εκδρομών και της δωρεάν παροχής βιβλίων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011.
Ενημέρωση για τα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία και βιβλιοπωλεία παρέχεται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ .

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μόλις ο Σωτήρης έβαλε χθες το γκολ που θα ζήλευε κι ο Ιμπραίμοβιτς, πού αλλού θα πήγαινε να προσκυνήσει; Στο πανό του Κιλκίς!

Βουρ, για μείωση των χρεών μας προς τις τράπεζες!

Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών χαιρετίζει με ανακοίνωσή του  τις δύο νέες αποφάσεις του Ειρηνοδικείου Θεσσαλονίκης, που αφορούσαν τη ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων καταναλωτών - μελών του. Πράγματι, στην πρώτη περίπτωση το Ειρηνοδικείο απάλλαξε καταναλώτρια, από το 82% των οφειλών της και στη δεύτερη περίπτωση ένα ζευγάρι από το 44% του χρέους του προς τράπεζες.
Αυξάνονται και πληθύνονται, λοιπόν, οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης υπέρ πολιτών που είναι υπερχρεωμένοι κι αδυνατούν ν` αντεπεξέλθουν στα χρέη τους.
 Οπότε, όσοι ανήκουν σ` αυτήν την κατηγορία, βουρ στο νόμο 3869/10!

Μακριά από μας ο ιός

Δυο άνθρωποι άνω των 65 ετών και με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό έχασαν τη ζωή τους απ` τον ιό του Νείλου, ενώ σε 46 ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα λοίμωξης από κουνούπια-φορείς. Το καλό για το νομό μας είναι ότι ενώ στους άλλους νομούς της Κ.Μακεδονίας έχουν εντοπισθεί τέτοια κρούσματα, σε μας και στη Χαλκιδική, κανένα. Κι ελπίζουμε να μην εμφανιστεί τώρα που το καλοκαίρι σιγά-σιγά τελειώνει.

Που `ναι ο Μιλτιάδης, οέο;

Τώρα που ο Χάρης Παμπούκης "τα βρόντηξε" από Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης μ` αρμοδιότητα επί της Ναυτιλίας, πού είναι ο "πολύς" Μιλτιάδης (ο Παπαιωάννου, ντε!) να μιλήσει για δειλούς κι ένοχους που εγκαταλείπουν το καράβι που βυθίζεται; Μόνο για τον Γ. Φλωρίδη "τον έπαιρνε" να ξεστομίζει τέτοιες μαγκιές; Για τον εξωκοινοβουλευτικό, που ήταν ο χαϊδεμένος του Γιωργάκη, τσιμουδιά;

Νέο Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Φυσκιωτών

Μετά τις εκλογές που έγιναν στις 31 Ιουλίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Φυσκιωτών, με την εξής σύνθεση :