Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αποχαιρετούμε τον Ιούνιο με πολύχρωμες καλοκαιρινές δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για τις δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids, Kinesis for Junior και Kinesis Kids Athletics, ήταν γεμάτη δημιουργικές κατασκευές, άλλες εμπνευσμένες από το καλοκαίρι και άλλες βγαλμένες από παραμύθι.

Ο Δήμος Κιλκίς μπροστά στην ψηφιακή εποχή

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς μπαίνει δυναμικά στην ψηφιακή εποχή εκσυγχρονίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και βελτιώνοντας συγχρόνως τις επιδόσεις των δημοτικών του υπηρεσιών με μετρήσιμα αποτελέσματα. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 26/6/2020, 11:00 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά 
Συνελήφθη χθες (25 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, μια αλλοδαπή γυναίκα, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία της 5 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 875,5 γραμμαρίων και 3 φιαλίδια που περιείχαν λάδι κάνναβης συνολικού βάρους 115,9 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και 1ζυγαριά ακριβείας που βρέθηκε στην οικία.

Εφαρμογή προγράμματος επιδοτούμενου μέτρου πρώιμης συγκομιδής "Πράσινος Τρύγος"

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ανακοινώνεται ότι θα υλοποιηθεί το «μέτρο πρώιμης Συγκομιδής για την αμπελουργική περίοδο 2019–2020». Το Πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σύμφωνα με το αρ. πρωτ 1600/163029/22.06.2020 έγγραφο του Υ.Α.Α.Τ.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, αισθάνεται την ανάγκη, για άλλη μια φορά, να σάς ευχαριστήσει την εταιρία Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. για την άμεση συνδρομή της στη διαμόρφωση και περιποίηση του αύλειου χώρου της Πινακοθήκης της Τέχνης στο Μεταλλικό, ενός πραγματικού κοσμήματος για την πόλη και τη χώρα.

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Κεκλεισμένων των θυρών (λόγω COVID – 19) δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 2 Ιουλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Εργασίες συντήρησης στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του γενικού νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 έως και την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020.

"Απαράδεκτες διατάξεις που οδηγούν σε νέες περικοπές θέσεων εκπαιδευτικών"

Ανακοίνωση Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 
Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών εκφράζουν τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι, υγεία και δυναμική επιστροφή στα σχολεία μας το Σεπτέμβρη.

Το καλό και το κακό είναι έννοιες αντίθετες

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - συγγραφέας
Το καλό και το κακό είναι έννοιες αντίθετες. Είναι όμως και ίδιες, όπως στις λέξεις καλο-μαθημένος και κακο-μαθημένος. Εξάλλου το καλό του ενός σημαίνει το κακό του άλλου, όπου τα πράγματα είναι διαγωνιστικά ή ανταγωνιστικά.

Δήμος Κιλκίς: Παράταση δηλώσεων για αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με τροπολογία του υπ. Εσωτερικών παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου 2020 η προθεσμία για την υποβολή διορθωτικής δήλωσης αναφορικά με τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρα των ακινήτων.

Ανακοίνωση ΝΗΡΕΑ Κιλκίς, για την Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών


Δελτίο τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Η Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 26 Ιουνίου. Αυτή τη χρονιά τονίζεται από τους σχετικούς φορείς η αναγκαιότητα για μια ανθρωπιστική πολιτική για τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Ναρκωτικών του ΟΗΕ στη Βιέννη, φέτος το Μάρτιο -όπου παρουσιάστηκε η δεύτερη Συναίνεση της Ρώμης- έγινε έκκληση από επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους προς τις κυβερνήσεις και τους ηγέτες του κόσμου να προβούν σε σαφείς και επείγουσες κινήσεις για μια πολιτική για τα ναρκωτικά που θα βασίζεται στο σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και στη δημόσια υγεία. 

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς - Παιονίας: Γιατί το φως θα νικήσει το σκοτάδι

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς - Παιονίας
Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την 2945/2020 ΚΥΑ, σχετικά με τη σύσταση δομής «Πολυκάστρου» στη θέση «Νέα Καβάλα» επανήλθε στο προσκήνιο το ζήτημα των προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή της Παιονίας.

Αναμενόμενα τα θέματα στο Α.Ο.Θ, απαιτητικά σε σχέση με τον χρόνο επίλυσης στη Χημεία

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα βασικά μαθήματα επισφραγίζεται με το μάθημα του Α.Ο.Θ στο πεδίο των Οικονομικών & Πληροφορικής και με τη Χημεία στο πεδίο του Θετικού Προσανατολισμού.

(Video) Το Κιλκίς επισκέπτεται η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή


Το Κιλκίς επισκέπτεται η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, την παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Είδες η ΔΕΗ; (2)



Μετά το δημοσίευμα της Γνώμης (Είδες η ΔΕΗ; στις 1 Ιουνίου 2020), η ΔΕΗ προχώρησε στην αποκατάσταση του ανοιχτού μετρητή που υπάρχει εκεί, με αποτέλεσμα πλέον να μη μπορεί ο καθένας να ανοιγοκλείνει τους διακόπτες του μετρητή δημιουργώντας πρόβλημα στους 
μαθητές και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία του Δήμου Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 3 άτομα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για λαθραία καπνικά προϊόντα

Συνελήφθησαν χθες (25 Ιουνίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνολικά 3 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

(Video) Γιορτή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ' τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Γιορτή αποφοίτησης των παιδιών της ΣΤ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020.