Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Συνάντηση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς με Δ. Κυριακίδη και Ι. Λιναρδάκη


Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς την Πέμπτη 29-10-2020 πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής του Δήμου κ. Λιναρδάκη και τον Δήμαρχο Κιλκίς, κ. Κυριακίδη.

Αναβάλλεται ο Διαγωνισμός Πιροσκί 2020 στην Ευκαρπία Κιλκίς


Κιλκίς: Προβολή ταινιών στα πλαίσια του ΤΕΒΑ


Ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού αύριο Παρασκευή 30 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 17:00 στην αίθουσα Β. Σεργιαννίδης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος: Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Κιλκισιακού


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ιστορική για τον Κιλκισιακό ήταν η στιγμή κατά την οποία ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Σιδηρόπουλος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς, στη θέση του Γιώργου Καραμεσούτη ενάντια στην Δόξα Γερακαριού στις 24/10/2020.

Σ. Παραστατίδης: Τεστ/Κρούσματα - Που βρίσκεται σήμερα η χώρα


Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής
Στον 1η & 2η στήλη του επισυναπτόμενου πίνακα βλέπετε τον συνολικό αριθμό τεστ (1.780.234) και κρουσμάτων (34.299) μέχρι σήμερα στη χώρα μας. Στην 3η & 4η στήλη βλέπετε τα τεστ και κρούσματα ανά ημέρα ενώ στην 5η στήλη βλέπετε τον λόγο κρούσματα/τεστ, δηλαδή την θετικότητα (πόσα κρούσματα βγαίνουν θετικά σε σχέση με τα τεστ).

Βαρύτατες καταγγελίες Κιλτίδη με υποννοούμενα


«Βιασμός της φύσεως, του περιβάλλοντος και περίεργες ενέργειες σε περιοχή της Νέας Σάντας»
Του Κώστα Κιλτίδη
Στην θητεία μου, ως Υφυπουργού Γεωργίας με αρμοδιότητα την δασική πολιτική, έδωσα αγώνα και κατέβαλα προσπάθεια πέραν του προβλεπόμενου, για την διάσωση της ευρύτερης περιοχής «Καμήλα» στην Νέα Σάντα.

Covid - Ξεcovid οι Περιπατητές Κιλκίς πήγαν εκδρομή σε Πρέβεζα και Λευκάδα


Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Λαμβάνοντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού εξήντα μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς με δύο λεωφορεία περπάτησαν το μονοπάτι προς τις πηγές Αχέροντα, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Νικόπολης, στα στενά γύρω από τον Ενετικό Πύργο του ρολογιού και τον Άγιο Χαράλαμπο και τα Καντούνια της Λευκάδας, πατρίδας των μειζόνων ποιητών Άγγελου Σικελιανού και Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Άπαντες οι εκδρομείς ικανοποιημένοι κατά κοινή ομολογία εκφρασμένη από όλους και όχι μόνο από τον συντάκτη αυτού του δελτίου τύπου. 


Δήμος Παιονίας: Ορκωμοσία Χ. Δραγανίδη στη θέση του θανόντος Χ. Καραθόδωρου

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα και όπως επιβάλλει ο νόμος σήμερα 29 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του κ. Χρήστου Δραγανίδη 1ου αναπλ. μέλους της Δημοτικής Ενότητας Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας με τον συνδυασμό «Η ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ», έπειτα από πρόσκληση ορκωμοσίας για κατάληψη κενής έδρας, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του τακτικού μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Καραθόδωρου.

Σιωνίδης: Έχουμε σχέδιο δράσης για διαχείριση κρουσμάτων COVID-19


Δήλωση Δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη
Με αφορμή τα στοιχεία των τελευταίων ημερών που φανερώνουν διασπορά κρουσμάτων θετικά στον ιό του covid-19 τόσο στην περιφερειακή μας ενότητα όσο και στο πανελλήνιο καλώ τους δημότες όλων των ηλικιών να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά στην περιοχή μας.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Ο κορωνοϊός… χτυπά τα σχολεία!


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πριν ενάμισι μήνα άνοιξαν τα σχολεία με μόνη προετοιμασία μια υπερμεγέθη μάσκα και ένα παγουρίνο για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Δεν υπήρξε καμιά προσπάθεια από το υπουργείο είτε για μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη είτε για μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων εκπαιδευτικών. 

Δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού από το Κέντρο Υγείας και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς


Δελτίο τύπου Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) Κιλκίς
Την Παρασκευή 23/10/2020 η 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού στον αύλειο χώρο του κτιρίου, εν όψει της 25ης Οκτωβρίου, που έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Επιτακτική ανάγκη για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία του Κιλκίς


Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών 
Η καθημερινή ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων Covid-19, το τελευταίο διάστημα, πανελλαδικά, και ειδικά σε σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο ανησυχητικό τρόπο ότι οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους των σχολείων μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Κιλκισιώτης Χρήστος Καναρόπουλος, νέος Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας


Για πρώτη φορά από τη σύσταση της νέας Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κεντρικής Μακεδονίας στη θέση του Περιφερειακού εκλέγεται Κιλκισιώτης και μάλιστα ομόφωνα.

Συγχαρητήρια στο 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς


Παρεμβαίνει ο 
Γ. Χ. Ηλιάδης
Το 2ο Σύστημα Προσκόπων Κιλκίς επέλεξε (με δεδομένο την ακύρωση λόγω Covid-19 της παρέλασης) να καθαρίσει τα σκουπίδια από τον δημόσιο χώρο που βρίσκεται απέναντι από το S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και ανάμεσα στις δύο οδούς. Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους. Ο προβληματισμός έντονος!