Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ομιλία Αγαθοπούλου στη Βουλή για το επίδομα γέννησης


Σημεία ομιλίας της Ειρήνης Αγαθοπούλου στην ολομέλεια για το επίδομα γέννησης στη συζήτηση του ν/σ του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για το επίδομα γέννησης στην Ολομέλεια, η βουλεύτρια Ειρήνη Αγαθοπούλου άσκησε έντονη κριτική στις επιδοματικές πολιτικές της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τες πελατειακές, συντεχνιακές, αφού όπως δήλωσε «επί τόσα χρόνια διακυβέρνησης δικής σας, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η επιδοματική πολιτική ήταν ένα απέραντο χάος και «μαγαζί γωνία» ταυτόχρονα. Υπήρχαν 200 επιδόματα, που τα έδιναν 120 διαφορετικές πηγές και όποιος έβγαινε υπουργός έκανε δωράκι και από ένα επίδομα σε μια συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ή σε μια συγκεκριμένη περιοχή που τον βόλευε, π.χ. την εκλογική του περιφέρεια.»

Ερώτηση Φραγγίδη με θέμα, «Μη καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης σε δικαιούχους συντάξεων χηρείας και ορφανικών»

Ερώτηση Φραγγίδη με θέμα, «Μη καταβολή εξισωτικής αποζημίωσης σε δικαιούχους συντάξεων χηρείας και ορφανικών»
"Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μ. Βορίδη
Το μέτρο 13 αφορά στην ενίσχυση των γεωργών των ορεινών περιοχών και άλλων περιοχών που αντιμετωπίζουν φυσικά η άλλα ειδικά μειονεκτήματα. Η στήριξή αυτή χορηγείται σε ετήσια βάση και ανά εκτάριο γεωργικής έκτασης, προκειμένου οι δικαιούχοι να αποζημιωθούν για το σύνολο των πρόσθετων δαπανών και την απώλεια εισοδήματος που συνεπάγεται η άσκηση της γεωργικής δραστηριότητας εντός των ορεινών περιοχών και άλλων περιοχών που αντιμετωπίζουν φυσικά ή άλλα επίδικα μειονεκτήματα.

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς , κόβει τη βασιλόπιτά της

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της στην κοπή βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Καλύβα». Την εκδήλωση θα πλαισιώσει το μουσικό σχήμα του συλλόγου. Τιμή εισόδου 13€.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Ορίων νομού  Καβάλας από την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέα δρομολόγια Σέρρες-Κιλκίς-Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Νομού Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά
Ανταποκρινόμενη στο πάγιο αίτημα των κατοίκων των Νομών Σερρών και Κιλκίς για συχνότερη σύνδεση των περιοχών αυτών με τη Θεσσαλονίκη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσθέτει ένα ακόμη καθημερινό δρομολόγιο, το οποίο θα ξεκινήσει από 4 Φεβρουαρίου 2020.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Η πρόεδρος, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά τον αθλητικό σύλλογο Αίαντα για τη διοργάνωση του Santa Run Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 με φιλανθρωπικό σκοπό. 

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα, "Προσφυγικό-μεταναστευτικό. Ένα Ευρωπαικό δίλημμα"

Δελτίο τύπου Δικτύου Σύγχρονων Δημοκρατών
Το προσφυγικό και το μεταναστευτικό αποκτούν συνεχώς, περισσότερη γεωστρατηγική σημασία.Η εργαλειοποίησή τους, από χώρες, όπως η Τουρκία, επιβάλλει εγρήγορση και βαθιά ανάλυση των επερχόμενων εξελίξεων στην νοτιοανατολική Μεσόγειο και την Βόρεια Αφρική.

(Video) Σε επιφυλακή οι φορείς του Κιλκίς για την εποχική γρίπη στα σχολεία


Κιλκίς, 29 Ιανουαρίου 2020. 
Σε επιφυλακή οι φορείς του Κιλκίς για την εποχική γρίπη στα σχολεία.

Αρχοντολάλεμαν: Γλέντι του Συλλόγου ΛΑΒΑΣ Ευκαρπίας Κιλκίς


Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κιλκίς «Πέτρος ο Γλυκύς» ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς»
Μέσα σε κλίμα Αγάπης και Ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Ιεροψαλτών «Πέτρος ο Γλυκύς» . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ Εμμανουήλ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κατάνγκας κ.κ Μελέτιος, οι οποίοι και έδωσαν τις ευχές τους στα μέλη του Συλλόγου! Επίσης, σημαντική αλλά και ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του Άρχοντα Πρωτοψάλτη της ΜτΧΕ κ. Κωνσταντίνου Γαϊτανίδη, ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του Συλλόγου.

Η γιορτή της Μητέρας στα Κατηχητικά της Μητρόπολης Κιλκίς


Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και στο Κιλκίς


Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 - Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και στο Κιλκίς.