Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο! Ανθρώπινο, μουσικό και μελωδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρουσιάζει το Κιλκίς!

Γράφει ο Καραηλχάν Μαύρος
Προσοχή Σάτιρα!
Κιλκίς 2.039 μΧ 
Για άλλη μια φορά, ο κάποτε ουραγός όλης της Ελλάδας και της Ευρώπης (το Κιλκίς δηλαδή), έκανε τη μεγάλη έκπληξη! Την ώρα που κάθε πόλη ή χωριό στην Ελλάδα δημιουργεί μια αρπαχτή με θλιβερά και παρακμιακά δήθεν "Χριστουγεννιάτικα Χωριά" και άλλες αηδίες, το Κιλκίς προσφέρει κάτι μοναδικό που προσελκύει χιλιάδες κόσμου από όλη την χώρα αλλά και τα Βαλκάνια!

Ισόπαλος 1-1, ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με το Χέρσο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κιλκισιακού Β΄ με το Χέρσο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας.

Όλοι στον αγώνα handball του ΓΑΣ Κιλκίς, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Οι παίκτες, το προπονητικό team και η διοίκηση του χειροσφαιρικού τμήματος του ΓΑΣ Κιλκίς σας προσκαλούν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το 2016, με τον Ζαφειράκη Νάουσας στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 18.00.

Συνεδρίασε το νέο συντονιστικό όργανο της ΟΝΝΕΔ νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, το νέο Συντονιστικό Όργανο και οι νέοι τομεάρχες της ΟΝΝΕΔ νομού Κιλκίς συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την ανάληψη καθηκόντων από τους Τομεάρχες στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, υπό τον Πρόεδρο Παναγιώτη Ζιούτα.

Νίκησαν και στον 2ο αγώνα τους, οι Κορασίδες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς - Τμήμα Βόλεϊ
Σκληρή μάχη έδωσαν οι αποφασισμένες για τη νίκη αθλήτριες της Κιλκισιώτικης ομάδας Βόλεϊ χθες Σάββατο 10/12/2016, μέσα στην έδρα τους, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ τον ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Σούλης: "Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες χόρτασαν πια τα παραμύθια"

Υπογράφει ο Σούλης καζαντζίδης
Πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Η ψήφιση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017 αποτελεί απαρχή για την νέα φοροκαταιγίδα η οποία θα πλήξει την ήδη βαριά άρρωστη από την λιτότητα ελληνική κοινωνία. 

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 χρονών

Το Επιμελητήριο Κιλκίς σας ενημερώνει για την ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει ο ΟΑΕΔ Κιλκίς με θέμα το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-49 χρονών.

2ο Santa Run Kilkis: Μαζί μπορούμε περισσότερα.

Ανακοίνωση Αίαντα Κιλκίς
Πυρετώδεις προετοιμασίες και φέτος για το 2ο Santa Run Kilkis που διοργανώνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και καταστήματα της πόλης.
Οι διοργανωτές του Santa Run υπενθυμίζουν στους συμπολίτες καταστηματάρχες και επιχειρηματίες πως η φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση θα διαθέσει τα έσοδά της στους τοπικούς φορείς: ΚΔΑΠ, Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης και βηματίΖΩ.
Εάν ενδιαφέρεστε να συμβάλλετε στην ενίσχυση της διοργάνωσης επικοινωνήστε μαζί σας στο aiaskilkis@hotmail.com ή τηλεφωνικά στο 2341076965.

Ανανέωση και έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ.πρωτ. Δ24α/ΓΠ οικ.56479/1308/06-12-2016 και με ΑΔΑ:7ΦΤΔ465Θ1Ω-ΦΨ1):  Ημερομηνία έναρξης για την ανανέωση, αλλά και για την έκδοση των νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ) ορίζεται η 12η Δεκεμβρίου 2016 και ημερομηνία λήξης η 31η Ιανουαρίου 2017.