Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η προκηρύξεις ΑΣΕΠ για διορισμό ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού στα δημόσια σχολεία

1. Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2ΕΑ/2019 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/25.4.2019/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Λαμπροτρίτη στη Γουμένισσα: στηλογραφία της πίστης

Δελτίο τύπου Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου 
“Αγάπησε τους Αγίους, για να ελεηθείς από το Θεό δια μέσου αυτών· 
πόθησε τους Αγίους, για να κυριευθείς από τον πόθο να τους μοιάσεις” 
(όσιος Ησύχιος)
Ένα λιμάνι καθημερινών προσευχών και λειτουργικών δεήσεων το Μοναστήρι των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γρίβας, 7 χλμ από τη Γουμένισσα του Ν. Κιλκίς. Με τη μυστική παρουσία των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων, των οποίων ιερά λείψανα εκτίθενται μονίμως σε προσκύνηση.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για την Γνώμη, από 1 έως 30 Απριλίου 2019

27 Απριλίου 1941 η θυσία του Εύζωνα Κωνσταντίνου Κουκίδη - Παράδειγμα Ηρωισμού και αυτοθυσίας


Επιμέλεια κειμένου: Ευάγγελος Μαυρογόνατος 
Ανδρείος είναι αυτός που δεν φοβάται τον τιμημένο θάνατο. Αριστοτέλης 
Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27 Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.  Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.
Από την ελιά της Αθηνάς οι Γερμανοί αντικρίζουν στο ακραίο σημείο τού βράχου της Ακρόπολης πού δεσπόζει της πόλης, την γαλανόλευκη σημαία
πού θ’ αντικατασταθεί από τον αγκυλωτό σταυρό.

Έφη Ναβροζίδου: «Ο τρίτος φάκελος και η προσοχή που πρέπει να δώσουμε στην επιλογή της ψήφου μας»

Υπογράφει η Έφη Ναβροζίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 καλούμαστε όλοι να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Όλοι είμαστε ενήμεροι για τη βαρύτητα της επιλογής μας τόσο στις δημοτικές εκλογές, όσο και στο ευρωπαϊκό ψηφοδέλτιο.

Νέες υποψηφιότητες στο συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Με "νέο αίμα" τον φιλόλογο και φοιτητή της Νομικής, Νίκο Ασίκη, προχωράει ακάθεκτη η δημοτική παράταξη ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Πανήγυρη επιστροφής Ιερού Λειψάνου Αγίου Νικοδήμου


Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή, Αρβανιτίδης Νικόλαος και Σιδηρόπουλος Χρήστος με Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Ανανιάδου-Μαυρογενίδου Μαγδαληνή, Αρβανιτίδης Νικόλαος και Σιδηρόπουλος Χρήστος συμπορεύονται με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη για έναν ισχυρό και αποτελεσματικό Δήμο Κιλκίς, αντάξιο των προσδοκιών του δημότη.

Βασίλης Ορμανίδης: Είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς


Σταύρος Αμοιρίδης: Είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς


Κιλκίς: Αφιέρωμα στους Λοϊζο και Ξαρχάκο στον πολυχώρο "Ερωδιός"


Ανυπόφορη βρώμα και δυσωδία στο τέρμα της οδού Βενιζέλου στο ΚιλκίςΑνυπόφορη βρώμα και δυσωδία στο τέρμα της οδού Βενιζέλου στο Κιλκίς.
Εδώ και αρκετές ημέρες τα βοθρολύμματα του υπονόμου ξεχειλίζουν και χύνονται στην επιφάνεια της ασφάλτου με αποτέλεσμα να μεταφέρονται στα παρακείμενα καταστήματα, και να κάνουν αδύνατη την παραμονή ανθρώπων στην περιοχή ούτε για ελάχιστα δευτερόλεπτα.

ΚΚΕ Κιλκίς: "Προκλητικές οι δηλώσεις Αγαθόπουλου για την Πρωτομαγιά"

Δελτίο τύπου της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ανακοίνωση του υποψήφιου Δημάρχου του ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά αποτελεί πρόκληση για τους εργαζόμενους και τη νεολαία του Κιλκίς.

Επίσκεψη Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (2014-2019) κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης θα επισκεφθεί το Κιλκίς την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019. 

Ο Γιώργος Βλαχόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς»
Ο Γιώργος Βλαχόπουλος, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η «Ειδομένη των άλλων»

Υπογράφει η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης, εδώ και μια δεκαετία, συμβάλλει στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και στη διαφύλαξη της ιστορίας μας, κάνοντας προσπάθειες για την ανάταση της περιοχής μας και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων. 

Μαρία Ραπτοπούλου: Είμαι υποψήφια Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς


Τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Κιλκίς με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά» παρουσίασε ο Χρήστος ΓιαννούληςΔελτίο τύπου συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά»
Τους πέντε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με τον συνδυασμό «Κοιτάμε Μπροστά», παρουσίασε το βράδυ της Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.

Δηλώσεις υποψηφίων Δημάρχων Κιλκίς Γ. Φαχουρίδη και Παιονίας Τ. Βασιλακή για την Πρωτομαγιά

Δήλωση Υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Φέτος συμπληρώνονται 133 Χρόνια από την Πρωτομαγιά του Σικάγο. Είναι η μέρα που η Παγκόσμια Εργατική Τάξη τιμά τους Ήρωές της. Τιμούμε τον Μάη του 1936, τους 200 της Καισαριανής, τους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες που έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης τους.

Εορτασμός του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στη Νέα Σάντα

Ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 03 Μαίου 2019 και ώρα 12:00 θα εορτασθεί η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο Στρδο «ΥΠΛΓΟΥ(ΠΖ) ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ», στην Ν. Σάντα Κιλκίς. (Στρατηγείο 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας).

Δείτε το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη

"Γιατί να επιλέξω το ποδήλατο για την πόλη του Κιλκίς;"

Γράφει ο Χρήστος Μελίδης*
Σε μια μικρή κοινωνία όπως η δικιά μας συναντάμε ένα μεγάλο πρόβλημα καθημερινά, το κυκλοφοριακό. Είναι αδιανόητο πως έχουν καταφέρει μεγαλύτερες πόλεις όπως τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα να έχουν επιτύχει την καθημερινή μετακίνηση με το ποδήλατο και δεν το έχουμε καταφέρει εμείς στο Κιλκίς όταν η μεγαλύτερη απόσταση δεν ξεπερνάει τα 4 χιλιόμετρα.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με θέμα "Εμείς που ζήσαμε στο σοσιαλισμό, με το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή του ταξικού αγώνα"


3 στα 3: Αποχώρησαν από τη "Χρυσή Αυγή" όλοι οι ευρωβουλευτές της


Του Παναγιώτη Σαββίδη
Ο τελευταίος τελικά έκλεισε την πόρτα αφού αποχώρησε από την «χρυσή αυγή» και ο τρίτος ευρωβουλευτής της ο Λάμπρος Φοντούλης και δεν έμεινε κανένας να εκπροσωπεί το ναζιστικό μόρφωμα στην ευρωβουλή.

Γενική συνέλευση και εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης

Ανακοίνωση  Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης
Καλούνται τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του συλλόγου, με τα παρακάτω θέματα: